Грижи за косата-Тема 95

• 58 229
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,вие маслата на влажна коса ги нанасяте предполагам ?  newsm78

# 556
  • Стара Загора
Аз ги нанасям на суха  Peaceдаже току-що   си спретнах една и сега доволна от себе си седнах пред лаптопа(жълтъци 2бр. кокосово масло,бадемово,пшенично,зехтин,икаров стимулант и малко готова маска за коса разбих с пасатора и стана чудна консистенция за нанасяне) а сега се наслаждавам на кафето си ,децата тичат наоколо просто идилия след малко ги слагам в леглата Joy

# 557
Еха,супер,после да споделиш за резултата  Peace

# 558
Аз в последно време нанасям маслата на влажна коса, тъй като ползвам стилизиращи продукти.
Измивам косата веднъж и изчаквам докато стане влажна, след това пристъпвам към мазането с масла или др. домашни маски. И между другото незнам дали си внушавам, но ми се струва, че откакто нанасям маслата на влажна коса, ефекта е по-добър. Също този месец, косата ми е дръпнала повече, отколкото предишни месеци.   newsm44

# 559
И аз ползвам маслата на влажна коса,със сухата ми е по-трудно докато разнеса като хората,та затова избрах на влажна само. Peace

И аз забелязвам ефект на растеж има нови косъмчета,май трябва да го отдам освен на грижата и на витамините.

# 560
И аз ползвам маслата на влажна коса,със сухата ми е по-трудно докато разнеса като хората,та затова избрах на влажна само. Peace

И аз забелязвам ефект на растеж има нови косъмчета,май трябва да го отдам освен на грижата и на витамините.

Сега ме подсети! Забравих и аз да спомена, че и на мен ми е много по-лесно разнасянето на маслата на влажна коса.
Аз от витамините имам видим ефект върху ноктите, макар че никога не съм имала проблемни нокти. Възможно е и косата ми да се е повлияла, но е трудно да кажа, предполагам от комплексните грижи.

# 561
  • Пловдив
И аз на влажна коса. Измивам я с шампоан, подсушавам добре с кърпа и нанасям. Вчера и аз се бях омазала с ЯЧРМ+зехтин. Не обичам да смесвам много масла, предпочитам да ги разнообразявам периодично. Сега една много мила съфорумка ми поръча масло от жожоба, с което ще сменя зехтина. А, вие колко често си правите маслени маски? През какъв интервал от време? Правите ли почивка?

# 562
Някой да ми предложи  шампоан за ежедневна употреба. Косата ми е гъста, но много суха и напоследък я чувствам като метла.

# 563
  • София
Къде продават шампоаните с хума AVIA?

# 564
https://store.aviacosmetics.com/

*dreamer* ,аз напоследък всяка седмица се мацам  Peace

# 565
Аз също си правя маслена маска всяка седмица, много рядко пропускам!

Момичета, да ви питам, вечер като лягате хващате ли си по някакъв начин косата или спите с пусната коса?  newsm78

# 566
https://store.aviacosmetics.com/

*dreamer* ,аз напоследък всяка седмица се мацам  Peace

Благодаря!

# 567
  • Стара Загора
Някой ползвал ли ги е тези шампоани с хумата,отзиви за тях..... Petia P. аз спя само с пусната коса Peace

# 568
  • Пловдив
Аз даже понякога и два пъти седмично, т.е на всяко миене на косата.

Моята почти през целият ден, докато съм в къщи е вързана, долу на опашка, без да стягам ластика. С децата ми е неудобно да е пусната. Вечер задължително иначе мога да се удуша  Mr. Green

# 569
Спя с пусната, но вкъщи и аз ходя с вързана, покрай бебето се налага, иначе много мразя да си я връзвам...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт