Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 210

• 45 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Меги, избраният откъс е много впечатляващ.  Peace
Не зная дали това е трея, който ни обещаваха от доста време, но съм доволна от видяното.  Peace

# 661
  • In the light side of the Moon!
Не зная дали това е трея, който ни обещаваха от доста време, но съм доволна от видяното.  Peace

и аз съм доволна, много ми хареса...за 36 сек видях доста , ще има много рев, стягайте се  Peace

# 662

и аз съм доволна, много ми хареса...за 36 сек видях доста , ще има много рев, стягайте се  Peace

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.748432041896343.107374 … 722586&type=3

# 663
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  bouquet

искам да вметна нещо за сравняването  Wink
като се заговорихме с Мами, уто4нихме, 4е не сравняваме двата сериала, нито пък героите или артистите...просто като намерим сходни моменти и си ги припомняме в Аси...в това определено не виждам нищо лошо  Peace такива клиширани моменти има по4ти във вси4ки сериали, но е нормално да ги свържеш с любимия си !! Няма как да не свържеш боядисването от снощната серия на КПА с една от КВФ...то толкова се набива на о4и, 4е колкото и да нещеш да сравняваш си спомняш, 4е този момент си го гледал в друг сериал!!
оценки не мога да давам, защото съм пристрастна  Laughing

хубав ден!  Hug
Ето, това е...! Меги Hug, страшно много ти благодаря за уточнението! Много е важно за мен. Аз не съм гледала много сериали, всъщност само 2-3. Дори и КВФ не съм имала време да гледам. Но ми е удоволствие да си припомням любими моменти от любим филм, гледайки друг такъв Peace Peace! Дори "сравнявам" не е най-точната дума. Ако на някой не му харесва, нека просто подмине поста ми!
Хора, умолявам ви, не правете от мухата слон!!! bowuu

А иначе, серията на КПА наистина беше супер! newsm10

Ринка Hug, най-накрая да видим и Мурат в действие, и то какво... #Crazy Идва времето и на Киримлито! Благодаря за откъса!
Злати Hug, красива, много красива Туба newsm03! На мен също играта на тези 5-та много ми хареса! Peace

# 664
Здравейте! Hug

Минах след обяд и видях откъса споделен от Ринка Hug! Благодаря,най-после да го видим в действие! newsm10
Като  чух Мурат как вика накрая и си спомних вика в Аси! ooooh!

Меги, HugМами Hug,наистина Мурат ни липсва!Дано пуснат още откъси! Praynig

# 665
# 666
  • Burgas, Bulgaria

Като  чух Мурат как вика накрая и си спомних вика в Аси! ooooh!

Златиnewsm10

# 667
 HugДобър вечер мили момичета  bouquet  bouquet
  Аз както винаги се обаждам от време на време , искам да дам пример с това дето се сравнява всяко действие в друг филм или сериал с такива в АСИ, вярно не може да не сравнява ме с това което ни е в сърцата и в главите ни, е това е мое коментар но ще го скрия
Скрит текст:
Преди време писах че гледам индийски сериал ЦВЕТОВЕТЕ НА  ЛЮБОВТА  ДНЕС В СЕРИЯТА ИМАШИ МОМЕНТ С ПОСТАВЯНЕ НА КОЛИЕ КАКТО ПРИ АСИ  , ИМАШЕ ПОГЛЕДИ НО АЗ ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАХ ДЕМИР И АСИ , ИМАШЕ ДЪЖДОВНИ  СЦЕНИ  С ПРЕГРЪДКИ  НООООО нищо общо,винаги ще  правим сравнение със нашите любимци

# 668

Мами,  Hug и аз мисля, че сравнявам не е точната дума, по-скоро е асоциация. Но каквато и да е думата, знаем, че е казана с добри чувства.  Peace
Меги, клишетата в сериалите са неизбежни.  Joy Joy  Аз гледах първо "Аси", а после "Под липите" и откривах такива моменти. "Под липите" е сниман преди Аси, както знаем.  Laughing Laughing
Здравче, което е в сърцата ни си го знаем.  Hug

Тази вечер стартира сериала на Онур. Дано се хареса на зрителите!  Peace

Тук Елиф е прелестна.  Peace

# 669
  • In the light side of the Moon!
Ринка  Hug
много туити в подкрепа на сериала на Онур   Peace

а Туба се справя блестящо в КПА, ролята й е много тежка...мъка голяма, а да играеш такава роля пълна с мъка и тъга хи4 не е лесно.....  Crossing Arms прелестна Елиф, за красота няма да говоря, тя се вижда...ами па божествена е бе....  Joy Joy Joy

да си я нахваля както си трябва, 4е от няколко дни се удържам  Laughing

# 670
Ами не се удържай Меги - хвали си я колкото щеш!!!  Peace
Заслужава си похвалите!  Peace Peace Peace 

# 671
  • Разград
Още един от премиерата тази вечер който е доста променен.

# 672

Ваня, Кенан Бал и Онур отново ще са заедно на снимачната площадка.

http://izleyiciplatformu.com/haber/3887-dizi-haberleri-dizi-news … anlara-merha.html

# 673
Добро утро!   Hug
Да започнем петъка с момент на красота и щастие.  Peace
Приятен ден!  Hug

# 674
Добро утро! Hug

Ринка HugВаня Hug благодаря за споделените снимки от премиерата на ''Дървото на живота''!Снощи се опитах да го гледам,но много ми прекъсваше линка и се отказах!Днес ако ми остане време ще го гледам!Но и като няма превод,не всичко разбирам! Laughing

Видях,че има превод на откъса от Киримли!Ринка,Лили, благодаря! smile3525 smile3525

https://www.facebook.com/video.php?v=748613008544913&set=vb. … ype=2&theater

Хубав ден,момичета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт