Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 210

• 45 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро в неделя! Hug  food010

Ринка, Hug Онур е щастлив с Туба и децата!Статията сигурно е интересна,още като прочетеш заглавието! Peace

Кате Hug wavey

Приятна почивка,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 691
Превод на част от интервюто на Онур, за който благодаря на Невин!  newsm51 newsm51

https://www.facebook.com/notes/tuba-buyukustun-bulgarian-fans-cl … E/816610351694216

# 692
  • Стара Загора
Здравейте wavey!

Благодаря за пожеланията,момичета Hug Hug!

Ринка Hug,на теб и екипа, огромно благодаря за превода на 16 еп. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51!
Мерси и за интервюто с Онур-Невин newsm51!

Изчетох го на един дъх и мн.ми хареса Grinning.Онур ме изненада и ми изглежда мн.добре така поотслабнал и небрежен ,но и някак ми се струва по-зрял,стабилен и мн.влюбен и обичащ сем.си Grinning.Няма да му е лесно с 3 жени вкъщи сигурна съм  Grinning.

Приятен следобед Heart Eyes!

# 693
Привет на всички wavey
 Kissing Heart благодаря на момичетата отделили от свободното си време и са превели за нас  новия епизод на КП ,  интервюто на Онур,  Hug  на всички носещи  и споделящи в темата новини за нашите любимци.

# 694
Боре, Дими,  Hug Hug интервюто е наистина много приятно за четене.  Peace Peace

# 695
Ринка,Невин,  newsm51 newsm51

Браво на Онур!Споделил е интересни мисли за Туба и малките кукли! newsm10

Боре HugДиме Hug

# 696
quote author=borovinka123 link=topic=793984.msg29072437#msg29072437 date=1411299764]
Здравейте wavey!

Благодаря за пожеланията,момичета Hug Hug!

Ринка Hug,на теб и екипа, огромно благодаря за превода на 16 еп. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51!
Мерси и за интервюто с Онур-Невин newsm51!

Изчетох го на един дъх и мн.ми хареса Grinning.Онур ме изненада и ми изглежда мн.добре така поотслабнал и небрежен ,но и някак ми се струва по-зрял,стабилен и мн.влюбен и обичащ сем.си Grinning.Няма да му е лесно с 3 жени вкъщи сигурна съм  Grinning.

Приятен следобед Heart Eyes!
[/quote]

Извинете, такъв "красавец"ли ви изглежда Онур? Никоя жена няма да иска да се събужда до такъв "хубав" мъж. Интересно, че се възхищавате от него пък публикувате снимки на Мурат. Желая ви приятна компания с добре изглеждащия мъж.

# 697
  • Стара Загора

Извинете, такъв "красавец"ли ви изглежда Онур? Никоя жена няма да иска да се събужда до такъв "хубав" мъж. Интересно, че се възхищавате от него пък публикувате снимки на Мурат. Желая ви приятна компания с добре изглеждащия мъж.
Извинете,да съм писала някъде,че е красавец,защото не виждам да съм писала това?Чак да се възхищавам,не се възхищавам,но и да го правя,Вас какво ви засяга и интересува?Като не ви харесва не четете и ме подминете,моля!

# 698

Красива снимка.

Боре,  Hug

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 21:55 от rina-rina

# 699
  • Стара Загора
Ринка Hug,мерси за фотките на Мурат Heart Eyes!Как му светят очите в тъмното Laughing Laughing Laughing.

Красива снимка на Садък и Мария наистина.Май тя нещо се тревожи,а той я успокоява Rolling Eyes..Скоро ще разберем Grinning.

# 700
  • Пловдив
Привет момичета  Hug Наминавам да ви погледна и що да видя- интервю на Онур  Laughing Ринка, Невин, много благодаря  newsm51 smile3525 Хареса ми интервюто, хареса ми и Онур.То аз винаги съм си го харесвала де  Grinning Надявам се, че са наистина толкова щастливи и спокойни заедно.Защото когато в домът ти нещата са наред и на работата ти е лесно и приятно.

От снимките и трейлъра на филма на Мурат съм много впечатлена. Чакам вече с нетърпение да излезе филма.

# 701

Злати, знаем че сърцето ти е голямо - и за Онур има местенце.   Laughing 

# 702
  • Стара Загора
Злати Hug,привет Heart Eyes!
Видя ли това  Grinning?

Цитат
Селма в новия сериал  Gönül İşleri в компанията на Фърат Челик

Нещо любимо newsm76
http://vbox7.com/play:c06e8f14

# 703
  • Пловдив

Злати, знаем че сърцето ти е голямо - и за Онур има местенце.   Laughing 

Joy Joy Joy Има, има Ринка, място да искаш  Laughing Ох, Боре, Фъраткооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И си запомнила, че това клипче ми е любимо, джанъм беним   love001  love001  love001

# 704
  • Сливен

Момичета, Hug влизам да ви поздравя за празника!
  Благодаря на Ринка, Hug и Невин, Hug за интервюто на Онур. Винаги съм го харесвала, защото излъчва доброта и човешка топлота. Peace

За мен днес е двоен празник. Моята сестра има рожден ден.

Хубавото си е хубаво!

Желая ви хубав, спокоен и емоционален празничен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт