Нумерология

• 86 015
  • 423
  •   1
Отговори
# 195
Хехе, недей приема толкова буквално нещата. Радвай се, че си научила истината, разбрала си, че това не е партньорът, който искаш до себе си и си продължила напред. Най-тъмно е преди зазоряване.

Ще пиша по-късно вечерта Hug

# 196
Днес си поиграх да смятам и установих следното за себе си.
Път на живота 3. Първият  цикъл до 33 годишната ми възраст/36-3=33 г/  е под вибрация на числото 7  
В този първи цикъл ми се случиха следните важни неща - брак и първо дете в година 7 / дата на раждане +месец на раждане + въпросната година - така го изчислих, че се е случило в година 7 от 9 год. цикли.
раждане на второ дете - отново в година 7  Shocked
Сега съм във втори цикъл под влияние на цифра 8.
Хич не го харесвам този цикъл в края на година 3 разбрах, че съпругът ми изневерява, през следващата година се разделихме /за мен година 4, а делото за развод го преживях в година 5.
Сега съм в година 6 от 9 годишния цикъл /ако съм смятала вярно  Embarassed/. Четох в различни линкове за това какво е характерно за всяка от 9-те години в един цикъл, но в различните източници пише различни неща. На кое да вярвам  newsm78.
Третият ми цикъл ще е под влияние на цифрата 6, а ако доживея четвъртия цикъл ще съм под влияние на  цифра 9. Rolling Eyes
Като емоции щастие в първи цикъл и тотален емоционален срив във втория.
Не разбрах как и двете деца са родени в година 7, би трябвало да е различни периоди, т.е. имат 9г. разлика? Пишеш , че във втори цикъл, в края на година 3 си хванала съпруга в изневяра, т.е. аз нещо не разбирам, визирам това с децата? Нали сте разведени вече, и сега си в година 6 и тепърва ти предстои 7.

Благодаря за споделеното.
Лично аз, си мисля, че година 7 е трудна, не я харесвам. Хората често се сблъскват с доста трудности тогава, приема се за година на духовно израстване, явно това е, чрез уроци по трудния начин. Забелязала съм, че се случват болести, травми, понякога смърт на близки, човек се чувства емоционално изтощен и неразбран.
Мисля, че първи период под 7 и женитба в година 7 са хм...недобър избор за подписване. Едната ясновидка едно време ми обясняваше, как си има определени неблагоприятни периоди, например хора с първи цикъл 1, аз съм така, не е желателно да сключват брак/подпис, преди започването на деветата година от първият цикъл. Беше ми го обяснила така: датата на Рд е например 24.03.2013, след тази дата може да се подписваш с човек Х. Направиш ли го на 23.03.2013г. с Х. брака няма да е успешен и ще се разпадне, ако го направиш на 25.03 2013 пак с Х. ще е успешен, обясняваше ми, че си е така кодирано, периоди/ някои добри, други -лоши-неподходящи.
Междудругото друга ясновидка ми е казвала, че много често хората си мислят, че имат магия или родови проклятия, търсят защо не им върви или им се е случило нещо според тях негативно и лошо, тя го обяснява, че просто правят неща в неподходящ за тях период-брак, покупка на жилище, нова работа и т.н. Един вид периодите си имат голямо значение.
Отклоних се.
Раздялата в година 4, в период под 8. Първо период 8 се приема за материален период, човек може да започне кариера, собствен бизнес, да има възможност да прави пари, НО.....и 8 е кармично число, т.е. случващите се събития са един вид предопределени. Период 8 и година 4, комбинация от две кармични числа, тогава е била раздялата, т.е. мисля, че е била кодирана и неизбежна. 4 някои мислят за труден период, или цикъл, за това и мисля да направя допитване, аз съм на друго мнение, че тогава ни се случват ключови събития, които са кодирани/ кармични, те може да са добри или лоши, всичко зависи от заложеното и гледната точка, и нивото на душата. Всичко е започнало в края на година 3, нормално, циклите понякога се приливат, вибрацията на единия се усеща в другия и т.н.
Реален развод в година 5, ами 5 е свобода на първо място, промени, т.е. пак в синхрон с матрицата.
Трети деветгодишен цикъл под 6, мисля, че тогава ще има шанс за ново семейство, и това ще е пак заложено, защото и развода не е бил случаен, просто истинският брак тепърва предстои. Както казваше едната ясновидка, много хора трябва да се женят по-късно, но бързат.

Ето днес се жени дете на моя приятелка, на 20г, айде 23, едно и също, и на двамата родители им казах, че са избрали неподходяща дата, отделно на 23г. да бързаш да се жениш, е глупост според мен, и мисля, че развода е въпрос на време, но ще видим... Девойката е в година 7, добре, че поне месеца не е под 7, но първо беше избрала 7 месец под 7. Сега е и ретро Венера и намаляваща луна, цялата Вселена крещи-не. Момичето не е бременно, плануват дете поне след 2г. живеят си заедно, е, какъв е този зор за сватба и подпис.... както и да е, съжалявам за лирическото отклонение, просто пак се ядосах.
 Важното е да са живи и здрави, сватбата и развода ще ги направят по-мъдри и зрели, част от уроците на живота.

# 197
Да задам един малко глупав въпрос  Blush  но поне да разбера и аз Как да си сметна Личната година?  Rolling Eyes

# 198
Да задам един малко глупав въпрос  Blush  но поне да разбера и аз Как да си сметна Личната година?  Rolling Eyes
Няма глупави въпроси Hug
р.ден+р.месец+година за която искаш да видиш=Лична година

Ако си на 7ми август: 7+8=15=6 2+0+1+5=8 8+6=14 1+4=5

# 199
Ани, моля ако имаш време ми кажи в момента съм в лична година 1, след рождения ден ще съм в лична година 2. Дали ще ми е по-спокойна, защото сега съм много изнервена, въобще какво да очаквам. С път на живота 3. Благодаря ти.

# 200
 Аniram, децата ми са с 9 години разлика във възрастта.
Във втория от 4-те големи цикли /1-ви цикъл до 33 годишната ми възраст, 2-ри цикъл от 33 до 41 годишна възраст/ в година 3 от цикъла започна началото на края. Агонията беше дълга - в следващата година/ 4/ аз и децата минахме през ада, в един момент се изнесохме от дома ни, а молбата за развод подадох  година по-късно /5/. Да сега съм в година 6 от цикъла.
Преди не се интересувах от астрология и нумерология, но попаднах на някои статии.Търсех отговори за себе си и случващото се. В онзи период четох и различни книги за какво ли не - карма, съдба, отношения между мъжете и жените, книги за изневярата. Една позната занимаваща се с астрология направи съпоставка  т. нар. синастрия/ - резултата още си го пазя, но и "звездите" не бяха на наша страна.
Това, което си написала за 6-цата няма как да стане. Вдигнала съм ръце от мъжете. Честно казано не вярвам, че отново ще обичам и ще бъда обичана. Сама си гледам децата, средата ми е такава, че свестни свободни мъже няма, от беглия ми опит в един сайт за запознанства виждам и друго - мераклии за единия с**с бол, сипещи "захаросани" приказки на килограм, но нищо повече.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 19:13 от cecunka_td

# 201
Да задам един малко глупав въпрос  Blush  но поне да разбера и аз Как да си сметна Личната година?  Rolling Eyes
Няма глупави въпроси Hug
р.ден+р.месец+година за която искаш да видиш=Лична година

Ако си на 7ми август: 7+8=15=6 2+0+1+5=8 8+6=14 1+4=5

Барелина   bouquet

Според това съм в Лична година 2. Какво значи?  newsm78  Peace

# 202
И аз съм в година 2 Grinning
Накратко - огледай се, ослушай се, анализирай и планирай за следващите години.
Годината на дома, партньорствата и връзките /бизнес и лични/. Възможни са разводи или да се появи нов партньор. Трябва да се научим на търпение и да не се пришпорва нищо. Емоционална година, малко ще се отрази и на нервите, но то е за баланс. Насочи се към нови запознанства и човека до теб.

# 203
# 204
Аз съм с път на живота 1 и в момента съм в лична година 9. Може ли малко информация и за мен?   bouquet

# 205
Принципно Балерина е обяснила как се смятат годините, но аз ги изчислявам по-друг начин, и става разминаване с една година.
Например си с ПЪТ 4, значи на 32 г. си в година под числото на 9. И после на 33г. си в година под 1 и т.н.
Път 1 на 35г. си в година под 9, на 36 в година под 1 и т.н. просто броиш и изчисляваш.
cecunka_td , ако нещо е кодирано да се случи винаги ще се намери начин.  Деветгодишен цикъл под 6 често дава отдаденост към семейство, понякога брак/ партньорство, т.е. има потенциал, какво ще стане със сигурност, не мога да кажа, нямам ясновидска дарба.
Година под знака на 2 е по-спокойна от 1, тогава човек трябва да работи в екип, комуникация, успокояват се нещата.
Лично според мен, динамичните и така да се каже ключови години са 1, 4, 9, може би и 7, но в различен аспект

# 206
  • София
   А как да се тълкува ако съм в първата си година от нов цикъл, но това е лична година 9?! И на всичкото отгоре това е цикъл под числото 9  #Crazy newsm78

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 23:24 от katri

# 207
Според моите сметки сега ми е лична година 8. Хубави неща прочетох. А дано!

# 208
пак се обърках, от кога започва тази лична година, от 01.01 или от рождения ден?

# 209
И аз съм в година 2 Grinning
Накратко - огледай се, ослушай се, анализирай и планирай за следващите години.
Годината на дома, партньорствата и връзките /бизнес и лични/. Възможни са разводи или да се появи нов партньор. Трябва да се научим на търпение и да не се пришпорва нищо. Емоционална година, малко ще се отрази и на нервите, но то е за баланс. Насочи се към нови запознанства и човека до теб.

Благодаря!   bouquet 

Скоро ми предстои и Сатурнов възврат, и Лична година 2 ще ми преподава уроци по търпение ( а аз нерви нямам отдавна  ooooh! ) - ще ми се очертае доста интересен период явно Mr. Green

Направих си и Питагоровия квадрат. Нищо вярно Peace

Общи условия

Активация на акаунт