Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 709
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Къде в Северен има народни танци?

В училище "Христо Ботев". Фолклорен ансамбъл "Елика". Но не знам нищо повече, нито къде, нито как се записват децата, нито дали има за начинаещи.

# 631
  • Пловдив
здравейте, бих искала да попитам дали знаете шивашко ателие или нещо подобно, независимо от района, където поставят тик- так копчета на бебешки дрешки, оказа се сложна задача newsm78

# 632
  • Пловдив
Да ми кажете къде има магазин за мебелен обков newsm78 Трябват ми дръжки.Удобно ми е в Тракия,ама там такова чудо няма...знам само в Кичука.

# 633
здравейте, бих искала да попитам дали знаете шивашко ателие или нещо подобно, независимо от района, където поставят тик- так копчета на бебешки дрешки, оказа се сложна задача newsm78
Преди време ми се беше наложило, почти никъде не поставят.
Една приятелка ме светна за обущарите, и ми ги направиха Simple Smile

# 634
  • Пловдив
Преди време ми се беше наложило, почти никъде не поставят.
Една приятелка ме светна за обущарите, и ми ги направиха Simple Smile
да, на мен ми обясниха същото в едно шивашко ателие, че почти никой не го прави, но на мен ми споменаха, че ключар някакъв ги правел, останах доста учудена, а сега и за обущар като казваш съвсем съм изненадана, странна работа, толкова ли е сложно това Thinking

# 635
Не, те се слагат с една машинка, нещо като менгеме, обаче май шивачите я нямат, и за това. Пет копчета, няма и за  10 мин. ми ги смени. Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Не, те се слагат с една машинка, нещо като менгеме, обаче май шивачите я нямат, и за това. Пет копчета, няма и за  10 мин. ми ги смени. Simple Smile
супер, благодаря за идеята  bouquetможе ли да ми кажеш ти при кой обущар ходи, за всеки случай newsm78

# 637
В Тракия, отстрани на Форума има пазар, там ходех. Simple Smile

# 638
  • Пловдив
В Тракия, отстрани на Форума има пазар, там ходех. Simple Smile
отново благодаря Hug

# 639
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!
А народни танци?
На мен лично би ми допаднало много, но в градината ходеше на танци и определено не е по танцуването  Confused Но ако знаеш, моля сподели, все пак е идея   bouquet
В салона на Христо Ботев.
Вторник и четвъртък от 17.30 са малките.

# 640
  • Пловдив

В центъра на ул. Екзарх Йосив. Като се влезне от Иван Вазов в посока Лайпциг- отдясно има една малка кинкалерия ( 3-тото магазинче мисля) където слагат тик-так копчета.

Дано се вижда така

# 641
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!

Тенис на корт в парк "Рибница".
В спортна зала "Дунав" - волейбол и бойни изкуства.
В сградата на "Омега колеж" на ул. "Кольо Фичето" - народни танци и акробатичен рокендрол.

# 642
  • Пловдив

В центъра на ул. Екзарх Йосив. Като се влезне от Иван Вазов в посока Лайпциг- отдясно има една малка кинкалерия ( 3-тото магазинче мисля) където слагат тик-так копчета.

Дано се вижда така

сърдечно благодаря Hug Hug Hug

# 643
  • о`майна лунна нощ е
Ние ходим точно в Омегата, на последния етаж в клуб по спортен рокендрол и латино танци Меджик. Понеделник и сряда от 18-19 ч.  е малката група, а състезателните двойки продължават до 20 ч.

# 644
  • до Пловдив
Запис

Общи условия

Активация на акаунт