Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте търся козметичка в района на Циганския кореком , Биллата на 6-ти септември! Предварително благодаря!  bouquet

Има салон за красота в блока зад спирката, която е след Била посока център. Не знам дали има козметик в салона, но може да провериш.

# 316
Мами, кажете къде водят каланетика, за предпочитане около х-л Лайпциг. Мислех за кино Фламинго, залата отдолу, но там нещо правят вариации на класическата каланетика и не ми допадна.. Благодаря Hug

# 317
Знаете ли къде продават гардеробни тръби?

# 318
  • Майничка
Знаете ли къде продават гардеробни тръби?
"Балкан Юг", м/у моста на "Ален Мак" и Топлофикация. Имат и сайт.

# 319
gargamela и аз търся пантофи Зетпол,но откривам само онлайн,преди купувах от шефката на мъжа ми,имаше магазин и ги внасяше,но сега номерата са и изчерпани и чисти стоката,няма да зарежда повече и в Пловдив наистина май другаде няма,ако видиш някъде-свиркай,трябва ми 29-ти номер май! Hug

# 320
  • Пловдив
Зетпол няма ли в онзи големия магазин на главната до хранителния магазин?

# 321
Ще се провери!

# 322
  • Пловдив
Лили, само да не подведа, но преди време майка ми коментираше, че е попаднала там на  тази марка, но имало малък избор на номера.

# 323
Ами ще мина да видя,вече съм на зор,че 15-ти идва и сме без пантофи,а са ни удобни,само с такива сме на ДГ и други не искам да взимам!

# 324
  • Майничка
Зетпол няма ли в онзи големия магазин на главната до хранителния магазин?

Не са на Зетпол, а на Беко и са много обрани откъм номерация.

# 325
Ние пантофки на Зетпол бяхме купили преди няколко месеца от един магазин за детски обувки на Иван Вазов (има голяма табела Капчица отпред, не знам как се казва).

# 326
  • Пловдив
Гаргамела, не споря. Преди време майка ми беше търсила същата марка и ми е останало впечатление, че е видяла там.

# 327
  • Майничка
Да не се обидиш, аз също не споря, просто информирам Златната Лилия. Беко също са ок, обрах последния 28 номер, отговарящ на 29. Laughing

# 328
Ще ви изям информаторки  Heart Eyes На мен определено си ми трябват Зетпол,ще ходя до този магазин на Иван Вазов,ако не и нета е вариант,обаче много се ядосвам така,уж голям град сме,а няма едни пантофи на Зетпол,не че е голям проблем де,ама си се дразня и това е! Hug Сега при ровене ми излизат 2 магазина,които предлагат Зетпол-пл. " Гроздов пазар " 3 Детски магазин " Ann Marie " 0897 901090,супермаркет "Лекси"ул. Славееви гори 49 магазин "Зайо Байо" Супер доволна и тях ще ги проверя!

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 16:35 от Liliq_Zlatna

# 329
  • Пловдив
Детски магазин "Ann Marie" на Гроздов пазар  вече не съществува.

Общи условия

Активация на акаунт