Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 878
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Вече подозирам,че и с Зайо Байо ще е така,благодаря ти miraluba  Hug

# 331
Ще ви изям информаторки  Heart Eyes На мен определено си ми трябват Зетпол,ще ходя до този магазин на Иван Вазов,ако не и нета е вариант,обаче много се ядосвам така,уж голям град сме,а няма едни пантофи на Зетпол,не че е голям проблем де,ама си се дразня и това е! Hug Сега при ровене ми излизат 2 магазина,които предлагат Зетпол-пл. " Гроздов пазар " 3 Детски магазин " Ann Marie " 0897 901090,супермаркет "Лекси"ул. Славееви гори 49 магазин "Зайо Байо" Супер доволна и тях ще ги проверя!
Стана ми интересно, макар че вече пантофи не купувам. А какво стана с онзи магазин срещу Верди (до
радиото), затвориха ли го? Беко преди години продаваха в Бейби ленда, виждала съм ги и на други места.
Има един детски магазин на ул. Славееви гори, до занималня Хари Потър, но не знам дали се казва Зайо Байо, вътре обаче има пантофи, даже и някакви останки от сандали Примиджи продават.

# 332
  • Майничка

Стана ми интересно, макар че вече пантофи не купувам. А какво стана с онзи магазин срещу Верди (до радиото), затвориха ли го? ...

Отдавна.

# 333
  • Пловдив
Да ми кажете магазин  където да продават хубави  бели ризи с къс и дълъг ръкав за 7 годишен newsm78

# 334
  • Пловдив
Писах на лични , ще пиша и тук. Имам позната ,която работеше като камериерка. Сега е без работа /не са я уволнили/, трябват и пари . Почтена жена и хубаво работи . Утре ще я питам , ако иска ще ви пратя телефон на лични .
[/quotи]

И аз се интересувам.

# 335
На Иван Вазов няма Зетпол,и такъв магазин няма,ще се ходи и до Зайо Байо.

# 336
Знаете ли къде продават гардеробни тръби?
"Балкан Юг", м/у моста на "Ален Мак" и Топлофикация. Имат и сайт.

Благодаря!   bouquet

# 337
Ето това е магазинът, за който писах. Че го има - има го, всеки ден минавам покрай него. Вече дали в момента има или не въпросните пантофки не знам - пролетта със сигурност ги имаше.

# 338
  • Пловдив
Знаете ли къде в Пловдив мога да купя тези капки за очи - Oftilla Camomilla и Sodyal Drops

# 339
Михи,аз съм заплес явно,просто вървях и от другата страна ииии незнам защо съм си наумила,че магазина си е баш на Капчица хихихи,нищо де,ще мина пак Simple Smile

# 340
Знаете ли къде в Пловдив мога да купя тези капки за очи - Oftilla Camomilla и Sodyal Drops

Хомеопатични ли са? Има такава аптека на бул. България. В някоя квартала ако си поръчаш ще ти заредят. В нашата ако нямат нещо, ми предлагат да го заредят, да изчакам.

# 341
  • Пловдив
Не са хомеопатични, но реших да ви питам, защото ше си спестя обиколката по града

# 342
# 343
Момичета, говорих с моята позната за почистване по домовете, но в момента има др ангажименти и ще ѝ дойде ту мач.

# 344
Мисля,че и този магазин не работи отдавна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт