Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 879
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Бихте ли ми препоръчали хубав ресторант за около 20 гости за кръщене, ако се сещате за такъв в Кичука ще е чудесно ?

далия или фиестата

# 301
  • Пловдив
Аз препоръчвам "Рио"  Peace

# 302
Здравейте! Някоя от вас ползва ли домашна помощница или направо да си го наречем чистачка  Flutter Ще ми се налага може би 1 път седмично да ползвам услугите на такава жена и искам някоя проверена. Ако може някой да ми препоръча /може и на лично/ ще съм благодарна   bouquet

# 303
  • Пловдив
Здравейте! Някоя от вас ползва ли домашна помощница или направо да си го наречем чистачка  Flutter Ще ми се налага може би 1 път седмично да ползвам услугите на такава жена и искам някоя проверена. Ако може някой да ми препоръча /може и на лично/ ще съм благодарна   bouquet

И аз питах наскоро, но никой не сподели информация...

# 304
Писах на лични , ще пиша и тук. Имам позната ,която работеше като камериерка. Сега е без работа /не са я уволнили/, трябват и пари . Почтена жена и хубаво работи . Утре ще я питам , ако иска ще ви пратя телефон на лични .

# 305
И аз познавам. Работи в държавно, хм, предприятие, да кажем. Има 3 деца, 2 от които студентки и им трябват парички. Ако се интересувате, утре ще се чуя с нея и ще разпратя телефони.

# 306
Шушулче, разпитай и ми пиши. Благодаря ви   bouquet

# 307
  • Майничка
Къде мога да намеря пантофи на Зетпол?

# 308
Здравейте,
от къде бих могла да купя буркани с винтови капачки от средния размер?

# 309
Писах на лични , ще пиша и тук. Имам позната ,която работеше като камериерка. Сега е без работа /не са я уволнили/, трябват и пари . Почтена жена и хубаво работи . Утре ще я питам , ако иска ще ви пратя телефон на лични .
И мен ме интересува! Предварително благодаря!

# 310
Шушулче, разпитай и ми пиши. Благодаря ви   bouquet
Ако може тел и за мен! Благодаря!

# 311
Здравейте търся козметичка в района на Циганския кореком , Биллата на 6-ти септември! Предварително благодаря!  bouquet

# 312
Извън темата: Някой може ли да ми обясни употребата на умалителна форма при думата "пари"? Прекалено са малки по-размер или просто изпадате в умиление, когато си мислите за тях?

# 313
  • Майничка
По-скоро се опитваме да смекчим някак грубо материалното им звучене. Joy

# 314
  • под тепетата
Буркани има в Билата, а май и в Метро видях. Също и тук
 http://www.burkanche.com/index.php?option=com_virtuemart&amp … &Itemid=2
 Смятам да поръчвам от най-малките, че майка ми много държи сладкото да е в такива бурканчета.

Общи условия

Активация на акаунт