Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 882
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Моля да ме упътите, дали има (и ако има - къде точно) детска млечна кухня(не частна) в района на НУ "Христо Ботев". Като потърся в Гугъл все частните ми излизат..Sad

Варианта ти млечната кухня, която се намира на бул. Марица № 51 - в последния блок преди моста на Герджика. Имат разливно на ул. Ален Мак 2-4 - там където сега е медицински център Аврора. Но първоначалното записване става на бул. Марица
мерси много

# 286
  • Пловдив
Момичета,да имате инфо за провеждане на народни танци в ТЦ Аримаг/Тракия или у-щето Матевски Rolling Eyes

# 287
  • Пловдив
Момичета,да имате инфо за провеждане на народни танци в ТЦ Аримаг/Тракия или у-щето Матевски Rolling Eyes

В Матевски, до колкото знам танцов клуб "Чародейци" танцуват. Това са телефони, които се намират из интернет  088/778 28 94, 089/982 77 69

# 288
  • под тепетата
Имам обувки за ремонт - смяна на капачките на токчетата. Кажете някой кадърен обущар в центъра , моля! ( Имах си страхотен майстор до автогара юг, но от доста време се изнесе от ателието си)

# 289
На ул. Радецки 29 имаме един обущар, от който съм доволна. Ако видиш в Гугъл мапс, пише обущарница (иначе е просто едно прозорче, което гледа към улицата и не си личи, че е обущарница). Веднъж съм носила обувки да ми прави и веднъж колан, останах доволна.

# 290
Имам обувки за ремонт - смяна на капачките на токчетата. Кажете някой кадърен обущар в центъра , моля! ( Имах си страхотен майстор до автогара юг, но от доста време се изнесе от ателието си)

Има един , който много са ми хвалили и майка си дава неща там и е доволна. Работи евтино . Намира се зад спирката на 4 , посока Ленинград на кръстовището на бул. България. и бул. Васил Априлов. Само работното му време е малко странно , май нещо от сорта на от 9 до 12 , после от 15 до 18 ч. .

# 291
  • под тепетата
Благодаря, момичета! Този на Радецки ми е по - удобен, него ще търся.

# 292
Ако ти е близо спирката на рейс 37 за Събота пазара - точно срещу спирката има ателие на много добър обущар.

# 293
  • под тепетата
Благодаря  и на теб,mamino! Далечко ми е, живея в Капана и на път за работа ще оставя обувките на Радецки.

# 294
Здравейте момичета, можете ли да ме насочите към специалист в Пловдив, който да прави ендодонтско избелване на умъртвени зъби? Предварително Ви благодаря!

# 295
  • Точно където трябва
Някой ще ме насочи ли към близък паркинг или места за спиране в района на ВУАРР на Дунав?

# 296
  • о`майна лунна нощ е
Между ВУАРР и големия жилищен блок до него има паркинг. Често има места на него. Отделно, ако си студент имаш право на пропуск, с който се паркира вътре в двора на ВУАРР, но ако не се лъжа е платен. От учебен отдел могат да дадат повече информация.

# 297
Бихте ли ми препоръчали хубав ресторант за около 20 гости за кръщене, ако се сещате за такъв в Кичука ще е чудесно ?

# 298
Бихте ли ми препоръчали хубав ресторант за около 20 гости за кръщене, ако се сещате за такъв в Кичука ще е чудесно ?

Аз се сещам за Гладиатори. Били сме там с малката и други дечица. Храната е хубава, има детски кът..

# 299
  • Пловдив

Рандеву.

Общи условия

Активация на акаунт