Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
За тия дни става въпрос - за лято.
Но не знам дали има в Метро, той щеше да ходи да проверява и щом все още търси явно са свършили. То и в Карфур имаше промоции за такива артикули, но и там вече ги няма. Дори и в Оелекс са изчерпани Simple Smile
Уточнявам, че не съм в Пловдив и контактуваме по телефона и нета, затова не съм много наясно, да не си помислите, че съм го зарязала да се оправя сам  Mr. Green

# 271
  • Майничка
Благодаря за отговорите! Hug

Момичета, съвет къде има спални чували? Моят син заминава утре на палатка, а не можем да открием. На прилична цена търсим, да не е трицифрена сума Simple Smile

Купувала съм от Юск.

# 272
  • под тепетата
В Лидл също съм виждала, както и в Бриколаж  спални чували.
 По въпроса  за обточването на мокети - в склада срещу Бриколаж е развалена машината. Жената ни упъти към малко магазинче срещу Билата ( до матраците Тед). 1,50лв за метър, звъннаха ни 1 час след като го оставихме, че е готово. Утре ще видя и качеството.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 17:54 от bilqna_69

# 273
  • Пловдив
И още един въпрос - къде мога да намеря свещи с диаметър 80-90 см в цвят екрю, слонова кост, ванилия, светложълто...
80-90см диаметър??
това не е ли множко за свещ

# 274
За тия дни става въпрос - за лято.
Но не знам дали има в Метро, той щеше да ходи да проверява и щом все още търси явно са свършили. То и в Карфур имаше промоции за такива артикули, но и там вече ги няма. Дори и в Оелекс са изчерпани Simple Smile
Уточнявам, че не съм в Пловдив и контактуваме по телефона и нета, затова не съм много наясно, да не си помислите, че съм го зарязала да се оправя сам  Mr. Green

Брошурата за метро днес ни я донесе пощальонката, така че едва ли за изчерпани . Водят се за 3 сезона , или за 4 . Принципно като се дават пари , аз бих си взела за 4  Wink

# 275
  • Пловдив
И още един въпрос - къде мога да намеря свещи с диаметър 80-90 см в цвят екрю, слонова кост, ванилия, светложълто...
80-90см диаметър??
това не е ли множко за свещ
провери в ателие Фантик. Там предлагат доста интересни неща за украса. Май има и свещи.

# 276
  • Пловдив
Някой знае ли къде да намеря Brain Booster sir d-ge номер 1. И ако някой сподели мнение за продукта ще съм благодарна.

# 277
Момичета, съвет къде има спални чували? Моят син заминава утре на палатка, а не можем да открием. На прилична цена търсим, да не е трицифрена сума Simple Smile
В Английския магазин на Отец Паисий има разни туристически неща и са на прилични цени.

# 278
Момичета,моля ви препоръчайте ми добра маникюристка за гел лак в Кичука,Централна гара или Центъра.Ходих вече при две,но не съм доволна.

# 279
Къде мога да намеря пътна чанта за костюми от този тип под 100 лв. ?

# 280
  • Пловдив
Мерси много за отговорите за чувала   bouquet

# 281
  • Пловдив
Момичета,моля ви препоръчайте ми добра маникюристка за гел лак в Кичука,Централна гара или Центъра.Ходих вече при две,но не съм доволна.

Салон Харем /началото на пешеходния мост/ - Мина.

# 282
Лили Енчева в салон Дебора в зад Съда
Лили е маникюрист от най-високо световно ниво с огромен брой медали от международни състезания
Освен изкуство от акрил и всички му там техники, за обикновени маникюри резултатът е 40 минути и перфектни нокти без изключение поне 3 седмици
Често няма часове
http://vizzia.bg/News/28-medala-i-2-kupi-za-balgarskite-sastezat … -London-2013/204/

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 08:16 от Ерин Брокович

# 283
Моля да ме упътите, дали има (и ако има - къде точно) детска млечна кухня(не частна) в района на НУ "Христо Ботев". Като потърся в Гугъл все частните ми излизат..Sad

# 284
Моля да ме упътите, дали има (и ако има - къде точно) детска млечна кухня(не частна) в района на НУ "Христо Ботев". Като потърся в Гугъл все частните ми излизат..Sad

Варианта ти е млечната кухня, която се намира на бул. Марица № 51 - в последния блок преди моста на Герджика. Имат разливно на ул. Ален Мак 2-4 - там където сега е медицински център Аврора. Но първоначалното записване става на бул. Марица

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 15:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт