Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Шушулче, мерси. Чакаме тогава другата дама да каже, дали се е свързала с жената

# 346
  • Пловдив
Откъде да купя бели ризи и черни панталони, може и тип дънки, подходящи за ученическа униформа /за 14г. девойка/?

ПП: проверих вече в Теранова - нямат нищо подходящо тази година, в Н&М -също...

# 347
  • Пловдив
В Лидл от четвъртък ще има за момичета черни еластични дънки до 152 см.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 07:32 от loa

# 348
  • Пловдив
Откъде мога да купя от онзи венчета от цветя,който се слагат в косата? Не за сватба, а с розови цветя,дребнички,като за момиченце.Да са като истински  и ако може да не са повече от 2-3 лева? newsm78 Нещо от този сорт или в задната част да е без цветя,за да се мушне под косата,а цветята отпред са на челото.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 09:03 от Балли

# 349
Имаше сладкарница "Стевия" до Новотела, сега помещението е празно. Някой има ли идея къде мога да ги намеря или да ми препоръчате друга сладкарница за качествени детски торти?

# 350
Трябва ми сувенир гайда, колкото по-малък толкова по-добре. Имате ли идея дали някъде продават? Мисля си за Стария град. На главната преди имаше един магазин на занаятчии, но не съм обръщала внимание дали още съществува. Виждали ли сте някъде? Не съм сигурна на сергиите на Бачково дали няма да има.

# 351
Хоп-троп, на Панаира на занаятите имаше производители, които бяха от северна България и специално ги питах и не зареждаха никакъв магазин в Пловдив. Може да поръчаш онлайн, попаднах напр. на това

# 352
  • Майничка
Хоп-троп, преди около година имаше в един магазин в подлеза на Тримонциум, който после зачезна. Провери в магазинчетата за сувенири до Централна поща или в Стария град.

# 353
  • под тепетата
В халите има такъв магазин и на пешеходния мост към Новотела. Продават сувенири, флакончета " българска роза" и т.н.
 Сладкарница Стевия съм виждала на мястото на бившия ресторант К2 -срещу РИО. Но дали е още там и дали работи  newsm78

# 354
Откъде да купя бели ризи и черни панталони, може и тип дънки, подходящи за ученическа униформа /за 14г. девойка/?

ПП: проверих вече в Теранова - нямат нищо подходящо тази година, в Н&М -също...

Бенджи,онлайн има униформи в  george.com  и
Скрит текст:
КД-шопинг правят общи поръчки срещу 10 %,мисля понеделник им е поръчката,но провери в сайта им.Офисът им е в Пловдив,към Бирена фабрика,пристигат за около 15-тина дни
. Много ми е бавен интернета и не мога да ти дам линкове,но виж в раздела school  . Знам,че много майки поръчват от там ,излиза им и по-евтино,а качеството е добро.

# 355
  • Пловдив
"Стевия" на мястото на К2 не работеше преди повече от месец. Май са я закрили в Пловдив.

Търся диадеми, ластични ленти и фибички, магазин или човек който ръчно изработва.

# 356
  • Пловдив
Мира, сестра ми купуваше на племенничката ми такива неща в Капана. Мисля, че магазинът беше на един ъгъл зад Халите, стига да не се бъркам.

# 357
  • Пловдив
Търся диадеми, ластични ленти и фибички, магазин или човек който ръчно изработва.

Аз редовно поръчвам на дъщеря ми от тук:
https://www.facebook.com/StasyHandmade?fref=ts
https://www.facebook.com/ROSHLA?fref=ts

Голяма фенка съм и на двете.  Peace

# 358
Да знаете къде в Кършиака бих могла да намеря био плодове и зеленуци? И супер много ми тряба пащърнак, може и да не е био- да сте срещали из мъхълътъ?

# 359
  • Пловдив
Здравейте! Може и да не съм за тази тема, извинявам се предварително. Да знаете някой, който дава квартира под наем в Пловдив или има ли такава тема за квартири/апартаменти под наем?

Общи условия

Активация на акаунт