Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Къде в Пловдив има плуване за деца на 5 г.?

В новия плувен комплекс на ВСИ и в училище Матевски (май така се казваше, в Тракия).
С отзиви не мога да помогна, само знам, че в училището е по евтино.
А във ВСИ сме ходили ей така, да плуваме, без треньор. През зимата е топло и приятно. И най вече чисто.

# 481
  • Пловдив
Момичета, благодаря!
Можете ли с цени да ме ориентирате.

Само за ориентир, днес звънях на басейн Младост. Еднократно посещение е 8 лв.

# 482
  • Пловдив
miraluba, не съм на 100% сигурна, но мисля, че във ВСИ с абонаментна карта също излизаше по 8 лв, а в Матевски по 6 лв на посещение. А без карта май беше и по скъпо.
Пиша това по спомени, защото никога не съм мислила да записвам госпожицата на плуване и за това не съм напълно сигурна.
Дано не те подвеждам и се включи някой с по точна информация.

# 483
Здравейте, моля за информация за магазина за обувки Попи в с. Войводино. Ако някой скоро е ходил там, ме интересува  дали са заредили  ботуши и боти. Да знам дали да се разкарвам.  Rolling Eyes

Не съм ходила скоро, но от приятелка зная, че миналата седмица е имало още летни обувки на разпродажба.

# 484
  • Пловдив
На матевски наистина е 6 лв. Има плуване и в тримонциум.

# 485
  • Пловдив
Момичета, благодаря!

Само за ориентир, днес звънях на басейн Младост. Еднократно посещение е 8 лв.

Аз водя сина си (3г.) на плуване във ВСИ, така че само за там мога да дам информация - 13лв. еднократно посещение, 80лв. карта за 8 посещения в рамките на един месец (от дата до дата), т.е. 10лв. на посещение. Чисто е, топло е, а и от треньора (Боян Мелев) сме изключително доволни - само мога да препоръчам.

# 486
  • Пловдив
Момичета, благодаря!

Моята я водим в Тримонциум-12 лв без карта.С карта излиза 10 лв.Но картата е фиксирана за месец и като се разболее детето изгаря.Това е изключително неудобно.Но мисля,че и по другите басейни е така
Аз обмислям да се преместим на друг басейн и може би ще е ВСИ.Около Тримона паркирането е кошмар.На няколко пъти до бой щяхме да стигнем  ooooh!

# 487
Здравейте! Знаете ли откъде мога да си купя брашно от лимец насипно?

beauty_ , за насипно брашно не знам, но мога да ти посоча място, откъдето можеш да си купиш лимец и да ти го смелят на място. Мелничката им е от тези, които максимално щадят зърното.
Магазинчето е за здравословни храни и се намира в кв. Кършияка, близо до уч-ще "Йордан Йовков" - на ъгъла на "Брезовска" и ул. "Поп Манол" (до фирмения магазин на мандра "Сигмен"). Така лесно ще се ориентираш на картата.

# 488
  • Пловдив
Тези такси ( за басейните) включват ли и треньор и обучение? Искам да запиша малката, а тя не може да плува изобщо.

# 489
  • Пловдив
Тези такси ( за басейните) включват ли и треньор и обучение?

да,това е цената с треньор

# 490
Тракия в "Торнадо "?
 И аз не съвсем в сезона - има ли някъде още плажни чанти? Трябва ми за майка ми.
В "Лекси" има големи, плетени - мисля, че бяха под 20 лв. Много ми харесаха, и аз мисля да си взема.

# 491

Не съм ходила скоро, но от приятелка зная, че миналата седмица е имало още летни обувки на разпродажба.
Благодаря ти.  Hug

# 492
  • Точно където трябва
Къде ремонтират прахосмукачки? Качествено.

# 493
Къде ремонтират прахосмукачки? Качествено.

На кръстовището на ресторант Стадиона - под блока, който е на Васил Априлов - срещу РПУ-то.
Ако ме разбра, с моите обяснения....след офисите на Глобул и Мтел

http://www.bgmaps.com/link/B6EABCE5ED0E1B3B8C1E6409E929F8A6

# 494
Аз ползвам Изот сервиз на бул. Шести септември. Не мога да ти посоча точен номер, но е след турския ресторант и магазина за фаянс. В блока, качваш се по един стълбички. Отремонтирали са ми и прахосмукачката и сешоар. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт