Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Отново с въпросче.  Embarassed Знаете ли от къде мога да си купя кутия за торта? Трябва ми 1 кутия, в която мога да побера торта с диаметър 28-30 см. Питах в Чочко, но там ми казаха, че кутиите им вървят заедно с тортите. В Паризианата в Тракия са им прекалено малки кутиите. Идеи?

# 466
  • Пловдив
Отново с въпросче.  Embarassed Знаете ли от къде мога да си купя кутия за торта? Трябва ми 1 кутия, в която мога да побера торта с диаметър 28-30 см. Питах в Чочко, но там ми казаха, че кутиите им вървят заедно с тортите. В Паризианата в Тракия са им прекалено малки кутиите. Идеи?

Аз съм купувала само кутия за торта от сладкарницата в ТЦ Сани в Тракия. Вземала съм от кръглите прозрачни (пластмасови). Имаше няколко размера. Мисля че и картонени кутии имаше.

# 467
  • под тепетата
Тракия в "Торнадо "?
 И аз не съвсем в сезона - има ли някъде още плажни чанти? Трябва ми за майка ми.

# 468
  • Пловдив
Благодаря! Намерих си в магазин за 1 левче, срещу пл."Съединение" (при арабина), пластмасова за многократна употреба, кръгла с капак за 7,50 лв. Тази даже е идеална, в сравнение с картонената, която търсех първоначално.

# 469
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми добър алерголог в Пловдив, моля.

# 470
  • Пловдив
с риск да внеса смут - в Пловдив няма добър алерголог, преди време ми се наложи да посещавам такъв, обиколих къде ли не и не срещнах читав  Rolling Eyes

# 471
  • Пловдив
Моля, тогава дайте що-годе читав, че ММ има нужда да го види такъв.

# 472
  • Пловдив
впечатленията ми са добри от алергологията на Александровска болница в София Peace преди години бях попадала на една свястна докторка, Кралимаркова се казваше, но вече съм загубила координати,  в Пловдив доста посещавана е Димова, но аз лично съм с недобри впечатления и никак не я препоръчвам  Peace

# 473
Здравейте! Знаете ли откъде мога да си купя брашно от лимец насипно?

# 474
Здравейте!
Назад в темите преди време се коментираше за магазин за бебешки дрешки на цени на производител, но сега не мога да открия коментарите. Става въпрос за магазинче, което се намира в първата (или втората newsm78) пресечка на ул. Победа, срещу хотел Ленинград, зад медицински център Хипократ Thinking Дано правилно съм обяснила (и си спомням какво съм чела), та моля за малко повече инфо - къде точно се намира това магазинче? Peace

# 475
  • Луната
Точно този Париж го имаше в магазина  - марката е същата  Thinking

Благодаря отново   bouquet
Купих го от аутлета Simple Smile.
Точно като този:
Скрит текст:
http://zavivkata.com/index.php?route=product%2Fproduct&keywo … mp;product_id=544
Имаше всякакви видове комплекти единичен от 3 части, от 5 части за спалня и 4 части.
Цената на единичния комплект от 3 части беше 34 лв.

# 476
  • Пловдив
Woman^In^White, би ли ми обяснила къде е този аутлет? Че като гледам, прилична разлика има в цената.

# 477
  • Луната
Woman^In^White, би ли ми обяснила къде е този аутлет? Че като гледам, прилична разлика има в цената.

Аутлета е на бул. "Мария Луиза". Намира се между ц. Св. Петка и бул. Източен  по средата някъде е и в дясно (като се върви по посока към бул. Източен). Минават се заведенията, Пощенска банка, точно преди ул. Родопи (не може да се подмине).

# 478
  • Пловдив
Къде в Пловдив има плуване за деца на 5 г.?

# 479
  • Луната
Къде в Пловдив има плуване за деца на 5 г.?

Басейна на ВСИ. Ето сайта им: ВСИ
Както и в басейна на Новотела  Peace

Общи условия

Активация на акаунт