Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 708
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм водила дъщеря ми преди 5-6 г. при д-р Панайотов, гастроентеролог, по повод
продължителен запек. Останах доволна тогава, много неща ми обясни. Мисля че сега
работи в Мед лайн.
Приятелката ми води дъщеря си при д-р Арнаудов, ортопед.

# 601
моля споделете откъде бих могла да купя хубаво, качествено българско бельо за 2г. момченце, в смирненски или кичука, или по центъра, по възможност евтини. аз досега съм му купувала веднъж само от джъмбо, ама сега не ми се ходи до там чак

# 602
Предложете ми детски ортопед, без Хазбун, защото той не е ортопед, а травматолог, за преглед на дъщеря ми. На частно ще я водим.
Има леко изкривяване на едното ходило и според нейната ЛЛ до края на живота ѝ ще е кривокрака, а аз изобщо не искам да вярвам, че няма начин за коригиране.

оле, стига бе, тези нашите лекари защо са толкова изтрещяли! Няма непоправими неща, не се панирай, ако те не могат - има лекари, които могат! С очите си съм го видяла и поради тази причина заминаваме на пореден преглед тази седмица при лекаря, който сме намерили в Австрия!Само 1000 км и са 50 години напред   ooooh!
Твоята дама с крачетата ли е имала проблеми?
Потърсих теми в търсачката, но са доста стари и за всички доктори чета противоречиви мнения. То няма как всички да са положителни, но като че ли отрицателните са повече.
Арнаудов има договорка с някаква фирма за ортопедични стоки, защото всички новородени излизаха с рецепта за гащи/фрейки след прегледа, като се препоръчваше да се даде листчето в аптеката, че да видят, че той препоръчва. ooooh!
Има ли доктор в Пловдив, който мисли за доброто на малките пациенти, а не как най-лесно да си напълни джоба?

# 603
Ние като бебе посетихме д-р Панчев,човека си ни прегледа и констатира след снимка,че имаме 1 градус отклонение на едното краче,показа упражнения,каза ми да я нося повечко в кенгуру и това е,след 15 дена на контролния преглед каза,че сме ОК!После ходихме като проходи,видя походката,прегледа крачетата и това е,сега верно,може да сме щастливци в това отношение,но пък за мен е странно всяко второ бебе да е с гащи  Peace Извинявам се за отклонението,все пак от Панчев съм доволна,въпреки,че е странен,ноооо то пък кой в днешно време не е B-)

# 604
Мамита, знаете ли т къде мога да си купя велурена хартия? Искам да залепя на стената около ключовете за осветлението. Така няма да има мръсни петна наоколо, пък нали съм си фен на направи си сам решенията Simple Smile

# 605
  • Пловдив
Аз съм водила и двете деца при Янакиев.
Още от раждането е добре бебетата да се носят в поза жабче. Кенгуруто не може да даде този разкрач. Освен това ъгълът, под който застават ставите в кенгуруто в неправилен.
Правилната носилка е ергономична раница.
http://blog.roshavo.com/кенгуру-и-правилно-носене-на-бебе
Препратката нещо не сработва. Адреса трябва да се копора в нова страница, за да се зареди.

Мъниче и слинг, разбира се. Споменах раницата като най-близка визуално до кенгуруто.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 22:25 от miraluba

# 606
  • Пловдив
или слинг Simple Smile
Посещавахме Димов 3 месеца, един път седмично и понеже малкото си е рогато от малко - не искаше да стои в количка и я носех в слинг. Димов беше запознат с него и даже ми даде ценни съвети, които не знаех, въпреки стажа в бебеносенето ми

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 08:49 от sweet_maniche

# 607
Ами явно при нас проблема е бил за точно поза в кенгуру,това му бяха препоръките,това съм правила,всеки действа за доброто на детето си! Hug Извинявам се още веднъж,че отклонихме темата!

# 608
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да купя детски обувки Chippo №   25 ?

# 609
Моля да ми препоръчате педиатър работещ със ЗК в района на военна болница и Гранда Simple Smile

# 610
В Гранда отстрани е Еленски

# 611
  • Пловдив
моля споделете откъде бих могла да купя хубаво, качествено българско бельо за 2г. момченце, в смирненски или кичука, или по центъра, по възможност евтини. аз досега съм му купувала веднъж само от джъмбо, ама сега не ми се ходи до там чак

Аз сега за градината ще взема от едно магазинче зад ДНА. За баткото преди оттам взимах слипове и потници. Също слипчета и боксерки взимам от Карфур. Имс опаковки по 7броя и есента ги намалят Wink

# 612
  • Пловдив
Мамита, знаете ли т къде мога да си купя велурена хартия? Искам да залепя на стената около ключовете за осветлението. Така няма да има мръсни петна наоколо, пък нали съм си фен на направи си сам решенията Simple Smile
Книжарница Дали на Джумаята. Също така може да провериш в крафт магазините.

# 613
  • Пловдив
За българско бельо - моя съседка работи в Ларж - на баткото от там му взимам. Потничета (бели), м.г. взех по около 2лв/бройката. Боксерки му взех тази година от там, с външен широк ластик - 3,70. Чакам заплатата и ще поръчвам и потници, че миналогодишните са му вече малки hahaha
Цените са според размера.

Исках и за дъщеря ми да взема потничета и гащички, но най-малкия размер е за 2 годишни, а на нея ще и са големи Sad Напазарувах от Джъмбо - големи боклуци излезнаха Sad На второто пране потниците заприличаха на чували, а бикините взеха да и падат #2gunfire
Напазарувах отново от детския магазин, който е след касите на Тракийския Кауфланд - комплектчета 100% памук (потниче с гащички) по 7 и 8 лева Peace

# 614
  • Пловдив
Да сте виждали някъде в Пловдив да се продава такъв тренажор за писане /помага детето да се научи правилно да държи химикала като пише/
http://www.toy.store.bg/p115865/ergonomichen-trenazhor-za-pisane … -i-vyzrastni.html
или такъв http://www.alterco.bg/?69,%D0%A2%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B6%D … D1%8A%D0%BA%D0%B0
Еха!
Помага ли наистина този тренажор?
Не знам дали наистина помага, но съм решила да го купя.Дъщеря ми държи химикала по абсурден начин. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт