Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ох,еми ние точно затова ходим,щото ни е баш до нас,няма пропуски,всички циркове се посещават, и да,определено на вашата възраст нямаше много деца! Hug

# 676
Някой би ли ми препотъчал добра шивачка/крояка в Тракия? Бих искала да си ушия нещо. Ако може да ми кажете и някакви цени, цена няма да имате Simple Smile

# 677
  • Пловдив
Някой би ли ми препотъчал добра шивачка/крояка в Тракия? Бих искала да си ушия нещо. Ако може да ми кажете и някакви цени, цена няма да имате Simple Smile
За добра не знам, но в никакъв случай не ходи при Таня на третия етаж във "Форума", съсипа ми плата....
а и не само моя  #2gunfire

# 678
  • Пловдив
Има една жена в блока до Хлебозавода,бл. 141,до входа и е ателието.Ако те устройва...ама цени не знам Grinning Блока е до аутлета на Етере.

# 679
За шивачка препоръчвам едно ателие - под блока, където е спирката за автобусите /посока Центъра/ срещу зеленчуковия пазар в Тракия. Качваш се по няколко стълбички. Страхотно момиче. Прави и поправки, и шие. Там съм си правила доста неща.

# 680
  • Пловдив
За шивачка препоръчвам едно ателие - под блока, където е спирката за автобусите /посока Центъра/ срещу зеленчуковия пазар в Тракия. Качваш се по няколко стълбички. Страхотно момиче. Прави и поправки, и шие. Там съм си правила доста неща.
  Peace За тази шивачка съм и аз!!!
Входа е от   другата страна на булеварда  срещу магазина  за строителни  материали-Доналд .

# 681
  • Пловдив
Някой знае ли как мога да се свържа с илюзиониста Христо Попов Kristel?

0888 733672

# 682
  • Пловдив
  Peace За тази шивачка съм и аз!!!
Входа е от   другата страна на булеварда  срещу магазина  за строителни  материали-Доналд .
И аз съм много доволна от нея. Справи се перфектно със стесняването на булчинската ми рокля, както и с много други неща.

# 683
  • Пловдив
Знаете ли дали в магазините за едно левче продават лазерчета показалки?

# 684
  • Пловдив
Да попитам за някои неща, дано някой знае.

1. Колко време трае медицинско за шофьорска книжка? Изкарах си края на юли, но не успях да подам документи, дали още важи?

2. За колко време става книжката - обикновена поръчка? Дали става по-бързо или се чака стандартния месец?

3. Малко ми е странен въпросът - става въпрос за калайдисване. Преди години минаваха и викаха около блоковете. Сега не съм чувала, имам един съд, който трябва да се калайдиса отвътре, но идея си нямам къде може да стане това.

# 685
1 Трае 6 месеца

2 казват месец но за около 2 седмици е готова

# 686
  • Пловдив
Благодаря много   bouquet

# 687
Момичета, срещали ли сте някъде такива обувки http://prikachi.com/images.php?images/838/7621838P.jpg
За предпочита е да са някакви по-качествени, не искам да се скапят на 2рото носене .

# 688
Къде продават арабски или марокански кус-кус? Преди имаше в Лидл, но сега няма.

# 689
  • Пловдив
Знаете ли дали в магазините за едно левче продават лазерчета показалки?
в този на 1ви блок в Тракия има - от тези, който са като ключодържатели - с диодно фенерче, лилава светлина и лазер. 1,5 или 2 лв бяха.
Вкъщи се подмятам 4-5 броя, ако не можеш да намериш - свиркай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт