Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вервай ми като на небългарка Mr. Green Mr. Green Mr. Green За мен си е НикУлай, така си го чувам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
Ха добро ви утро на всички,

Ние сме си у нас двете днес ,защото вчера имаше 38 температура и си я оставих у нас и си взех болничен.
Ще почиваме, чайчета с мед и гушкане е плана за днес .
Лек ден от нас  Hug

# 182
  • Fort Worth, TX
Ау, на дребните им позволено да сбъркат звучните сугласни като ф/в, б//п ,з/с и т.н..Като цяло ми е направило впеетление, че голееми хора ги бъркат и са смешни пишейки картов .Скоро попаднах на такъв куриоз във кулинарна група във фб.
Привет от Равда.Харесва ми.Има прекрасна алея за тичане:-)

# 183
Привет. Помните ли ме?  Party
Прибрахме се след две седмици море. На мен даже още ми се седеше, не ми стигна. Догодина - повече, само да е живот и здраве.
Четох ви отгоре - отгоре, че не мога без вас, нали знаете. Сега отивам да ви прочета по - подробно, и после лягам да почивам.
Лека нощ и до утре на кафе.
Гуш  Hug

# 184
  • София
Добро утро, момичета!

Петьо ми е болен. От 3 дена се оплаква, че като хапне му е лошо, а ние с ММ само му се скарахме, че ще си разтегне корема, че непрекъсно пие айрян по цял ден. А той , миличек, все му се гушкаше, а аз - топло ми е, недей та недей...И вчера вечерта каза, че го боли гърлото и през ноща е имал висока температура.

Но...., това няма да отмени празника, всичко е запазено, гостите са потвърдили идването... Само ресторанта довечера ще се отмени, ще празнуваме вкъщи. Ще има да готвя....

И така, днес свекър ми Петър и моето момче Петьо имат рожден ден! Да са ми живи и здрави!!!
Петьо става на сели 8!!! Flutter

Черпя:
Кафе за събуждане

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 08:47 от luss

# 185

А добрутро, това е днешната ми йога Grinning
Днес пак сме по доктори от рано, стиснете палци!
Хубава почивка на всички! Креми, хората морето гледат, ти алеите за тичане - желЕзна си!
Вчера филологическа дискусия сте заформили, точно по моята част. Джейми, аз преподавам БЕЛ в среден курс, ама това дето го пусна хич не е за второкласници - мъчат децата с глупости! Иначе отговорът е НикОла - О-то е под ударение там, затова е дума за проверка, но за децата е трудно да го включат това. Другата дума трябва да е здраВ, макар че ако ще проверявам В-то, бих използвала здраВИ или здраВО, където е по-ясно. Цяла лекция ви изписах, сори. Куп безсмислици са това за децата ни.
Контеска, оздравявайте! Стади, какво стана с картата? Вио, добре дошла! Луска, честито на мъжете и Петьо да се оправи!
 Хубав ден на всички!

# 186
luss Да ти е живо и здраво момчето  Hug
Неприятно е да сте болни, бързо оздравяване.И весел празник .
vio помним те как да не те помним  ,хайде почини си и те чакаме тук .
dam4o имаш моите палчета , дано има подобрение  Praynig
Благодаря за разясненията  Hug
Сега се подготвям да наготвя 101 неща поредния наряд , ама после седмица ще почива че от съботния не си е взел компенсацията, са така си е една малка отпуска.

# 187
  • София
Не знам дали ще има празник, повръща му се. Ще отида аз да почерпя децата, да платя и да се върна.... Sad

# 188
Добро утро.
Ние се стягаме за консултация с Дея, да я видим колко е пораснала. И за Ванко ще ми дадат направления за изследвания, че нали детска градина ни чака...
Люска, честити ти рижденици, да са живи и здрави. Да оздравява бързо Петьо, дано да не е нещо сериозно  Hug
Контес, оздравявайте и вие  Hug
Дамчо, стискам палци fingerscrossed
Ма ко, как е вашето моренце? Дано да уцелите време и да си изкарате хубаво  Hug
На всички останали - гуш и хубав ден, после пак ще ви навестя  Hug

# 189
Добър ден момичета!!! Аз пак се успах и сега сядам на кафе  Joy
Лус бързо да оздравява Петьо!!! Пожелавам ви весел празник!!! На Петьо желая здраве, късмет и безгрижно детство, а на теб търпение и много любов!!!! Веднага нападам трапезата!
Дами какво каза рехабилитаторката?
Морена едва ли ще те подсетя с нещо за училище   Heart Eyes За сина ми подготовката е да отида и от щанда за ученици да купя черни панталони, бели ризи, черни чорапи, черни шорти и бели тениски, а от определен магазин купувам пуловери с логото на училището. Обувките и гуменките ги купуваме от кларкс, че за тях си имаме изисквания... и моя ученик е готов за училище  Joy Тук на първия учебен ден не се носи нищо на госпожата – дори цветя, а само в края на годината се благодари с картичка и бонбони. Абсолютно всичко за учебния процес се осигурява от училището и стои там, децата си носят само раничка с бутилка вода и кутия с храна, ако не се храни на стол. За бг пращам дрехи, обувки и пари...  ама бг децата ми излизат по-скъпи, че те ходят без униформи, а майките им не искат да гладят – та купувам чифт дънки, който като цена се равняват на 4 ученически панталона на сина ми, блузка на цена 3 ученически ризи...та в такъв момент си мисля, че бг са бедни от акъла си...и дет се вика „боси ходим – търговски стъпваме” ама здраве да е!
За трагедията в бг образованието точно в този конкретен случай аз виждам безразборната употреба на компютри от децата, писането на латиница и от там грубите грешки....отдавна думата „център” масово от децата се пише „центар”.... на латиница „ъ” няма...да не говоря, че младите родители също не знаят правилата и масово и те чатят по този начин...Аз за себе си и моето дете отдавна съм взела решение – продължава да учи бг граматика и чете бг книги, а когато пише на компа на бг е забранена латиницата – тя се използва само когато пише на анг...., следя да не използва анг. думи, когато говори на бг... Може и да съм с остарели разбирания, но тази каша в модерния жаргон не ми допада. Говоря и чета на три езика и смея да твърдя, че красотата на езика не е в неговото модернизиране и изкривяване...извинете за лиричното отклонение...
Стади какво стана с картата?
Контеса бързо оздравяване и на вас – прегръдките и спокойствието лекуват по-добре от съвременните илачи!
Креми весела почивка за теб с активни тренировки!!! Наздраве с биричка за по-добро възстановяване!!!
Вио добре дошла отново при нас   bouquet  Колко е пораснала Деичка?
Марче, Хортензия, Смърфи, Мони, Тити, Поли, Славка, Писенце, Вале   bouquet
Вчера пак се разходихме към крайбрежието на Йорк и минахме по Humber Bridge

Моите снимки на моста са в движение...
Скрит текст:
Скрит текст:
Спорен и усмихнат ден ви желая   bouquet

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 12:57 от Ladybird_

# 190
  • гр.Варна
Лус да ти е жив и здрав Петьо.За гаденото му дай настърган или изцеден лимон с вода.Действа веднага.Така както описваш симптомите на летния вирус ми заприлича.Оф имаше още едно против повръщане....Вормитусхил май беше.Шишенце с капки .Питай в аптека за него ,хомеопатично е и прекратява позивите за повръщане много бързо.Поне да може детето да отиде да си види гостите и после го прибирай.
Говорите за приготвяне на ученици.......... #2gunfireмоля недейте.Не съм купила даже един химикал още.Като се върна от Турция на 13.09 и като почнат училище тогава.От къде да знам коя госпожа какви тетрадки ще ми измисли.Ще изчакам да кажат ,и тогава.
Вио браво на вас.Възхищавам ти се - с две малки деца ,две седмици на палатка.Браво.
  bouquet  bouquet  bouquetна всички

# 191
  • София
Мина рожден ден без рожденника. Аз духах свещички Confused

Скрит текст:

# 192
Люска, прекрасна си  Hug Жалко че рожденикът е болен, милият направо не ми се мисли как се чувства. Дано бързо да оздравява. А за повръщането - Вомитусхил супозитории давам аз, действа безотказно. Можеш да пробваш fingerscrossed
Деичката е пораснала малко този път  Thinking Издължила се е с 2 см. , обаче само 100 грама е наддала.... Според педи няма място за притеснения, ама на мен много малко ми се виждат. Уж хапва нормално, суче на поискване, пълни доволно памперсите...Странно, чак се чудя дали кантарът нещо не им е в ред  newsm78
И за Ванко взехме направления, ще ходим тия дни да даваме изследвания с него. Че нали от 1 септември и той ми е ученик  Party Да я видим тая градина как ще тръгне, доста ми е притеснено как ще се справим и двамата (особено аз).....

# 193
Добро утро момичета,
радвам се ,че има раздвижване из темичката ни   bouquet
Преди работа реших да ви драсна някой и друг ред ,че след това може и да нямам време. Станахме в 6 ,пия кафе , детето става  7 ,подготвяме се всички и в 7 и 30 отиваме да я караме на градина ,след това мен на работа и мм отива накрая и започваме и двамата от 8 - 4.30. От днес съм новата смяна от 8-4.30 и съм хем радостна ,хем не чак толкова ,защото е трудно с прибирането .Досега мм ме вземаше  като вземаше детето преди това и идваха в 5 и 15 ,та сега ще видим .

Лусси, страхотна си   bouquet Рожденикът да оздравява и да наваксва с торта, подаръци и игри   bouquet

Калинка ,за училището и ние се готвим вече. Останаха 2 седмици до започването на 2.09. Поръчах стикери с имената й за лепене с ютия за дрехите й , други за термоса й ,за бутилката с вода и за чантите ,обувките и т.н. Не съм поличила списъка още с консумативите ,които ще й трябват ,както и формата за учил.автобус и все звъним ,но у-щето е затворено до 28.08  Rolling Eyes Ще имам само 1 един работен ден да ги взема тези неща оттам. На 29 си взех почивен ден ,защото ще правим пробен ден на детето в новата градина и ще постоя с нея 1-2 часа да опознае сградата, учителите и т.н. преди започването й на 2.09 и на у-ще и на нова градина  Rolling Eyes

Вио, браво на вас! С две деца на платка 2 седмици е геройство   bouquet Добре сте си изкарали ,а детето се развива добре ,не се притеснявай  Hug Ванко тръгва на градина Септември ли ?

Лек ден ,ще тръгвам да се оправям за работа ! Поздрави на всички   bouquet

# 194
  • гр.Варна
А Вио го е написала лекарството.Наистина действа бързо.
Вио не се притеснявай за Дея.Добре си е детето.Горещо е и моите деца лятото не са наддавали по-много.Нацелувай ги и двамата от леля Плами Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт