Веднага нападам трапезата!
За сина ми подготовката е да отида и от щанда за ученици да купя черни панталони, бели ризи, черни чорапи, черни шорти и бели тениски, а от определен магазин купувам пуловери с логото на училището. Обувките и гуменките ги купуваме от кларкс, че за тях си имаме изисквания... и моя ученик е готов за училище
Тук на първия учебен ден не се носи нищо на госпожата – дори цветя, а само в края на годината се благодари с картичка и бонбони. Абсолютно всичко за учебния процес се осигурява от училището и стои там, децата си носят само раничка с бутилка вода и кутия с храна, ако не се храни на стол. За бг пращам дрехи, обувки и пари... ама бг децата ми излизат по-скъпи, че те ходят без униформи, а майките им не искат да гладят – та купувам чифт дънки, който като цена се равняват на 4 ученически панталона на сина ми, блузка на цена 3 ученически ризи...та в такъв момент си мисля, че бг са бедни от акъла си...и дет се вика „боси ходим – търговски стъпваме” ама здраве да е!
Колко е пораснала Деичка?
моля недейте.Не съм купила даже един химикал още.Като се върна от Турция на 13.09 и като почнат училище тогава.От къде да знам коя госпожа какви тетрадки ще ми измисли.Ще изчакам да кажат ,и тогава.
на всички
Жалко че рожденикът е болен, милият направо не ми се мисли как се чувства. Дано бързо да оздравява. А за повръщането - Вомитусхил супозитории давам аз, действа безотказно. Можеш да пробваш 
Издължила се е с 2 см. , обаче само 100 грама е наддала.... Според педи няма място за притеснения, ама на мен много малко ми се виждат. Уж хапва нормално, суче на поискване, пълни доволно памперсите...Странно, чак се чудя дали кантарът нещо не им е в ред 
Да я видим тая градина как ще тръгне, доста ми е притеснено как ще се справим и двамата (особено аз).....
Рожденикът да оздравява и да наваксва с торта, подаръци и игри 
Добре сте си изкарали ,а детето се развива добре ,не се притеснявай
Ванко тръгва на градина Септември ли ?
Препоръчани теми