Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Fort Worth, TX
Славе, от понеделник сме в Равда.Искаш ли да се разберем да се видим.Ще дойда до Бс.

# 76

"Кралят на рибарите" - в топ10 на любимите ми филми...

# 77
  • при късмета
Аз за слаб филм с Ронин Уилямс изобщо не се сещам. Фсички медии са заляти с новината и ми става мъчно всеки път като отворя  Sad
Славче, не разбрах какво му е било на мъжа ти, ама няма ли подобрение за толкова време?
Днес и шефа е с прическа за морето. Прибрахме се на обяд и ме строи да правя тесто. Пица ще е за довечера. Готова съм с него и се захващам с багажа

# 78
  • Sofia
Благодаря ви за вниманието и хубавите думи за снимките и Гушкан!  Hug

Ма ко, може и друг, но и аз писах, че е един от любимците ми Робин Уиламс. Много ми е мъчно, много...
Мир на душата му!  Flowers Rose Flowers Rose

# 79
Добър вечер!
Прочетох и аз сутринта новината,като писах в скайпа с една позната и после по задачи. ooooh!
Ходих да купя корнишони и да ги направя на буркани  и от делно в по големи-3л с фиксовите на Йоткер.Купих 15кг и понеже и лук нямах та и това взех и се захванах с домашната фабрика. Laughing Направих 25 буркана,после мм ги завари ,а аз се отдадох на почивка и в жегата му ударих 2 часа сън.Като станах направих и другите с фикса и съм готова,но уморена. Confused Но много ги ядем тия краставички.
И понеже ми е жега ще пия една и почивка.Хайде наздраве. Wink

# 80
Привет!

Не мога да се запиша в новата тема, а вече колко сте изписали! Нямам никакво време, къде се хванах и аз баш в сезона да почна нова работа! Винаги съм била отпуска по това време, а сега.. Всяка вечер сме нанякъде, много приятели, всички точно сега идват и с всеки да излезем-уморих се вече, да идва зимата да си почина!
Прочетох ви всички, добре сте, радвам се за вас! Ако ще се виждате в Бс звънкайте и на мен-за една бира винаги намирам време!
Хайде тръгвам пак, че сме на РД на приятел-как ще стана утре за работа отсега го мисля, ама тъй ще е-нали си го чаках толкова това лято, няма да мрънкам сега!
 Hug на всички ви и ме извинете, че не пиша, ще наваксам наесен!

# 81
Писенце на мен ми е студено, та за това ще налея друго  Joy

Лус значи сме близначки  hahaha hahaha hahaha
Ма ко, Креми, Морена   bouquet
Славка кучето е страхотно, ама аз искам цветя  Joy Joy Joy Не се впрягай толкова, слагай розовите очила и да не ти пука!
Елинор весело да си изкарате!!!
Навън вали и ми е много мързеливо...

# 82
  • Sofia
Калинуш, в 19ч. при нас беше така - , та да те постопли.  Hug
Пък в момента е 32, не е лесно...  ooooh!

# 83
# 84
Морена стоплих си аз крачетата с питиенце  hahaha То тези градуси дето си ги показала аз на етикета на питието ги гледам  hahaha
Лус може и да сме с форми, ама сме и с финес....

# 85
  • Fort Worth, TX
ДоБро утро.Какво си правите?нИе от вчера сме почти без вода.Няма никакво налягане и едвам измивам чиниите.За къпане и пералня и дума не може да става.Една съседка каза, че включвали нова сграда някъде и затова нямало.Това посред лято да не можеш да се изкъпеш е ужасно.Сега пратих мъжете да къпят някй друг литър минерална вода поне за примиване да има.Айде приятен ви ден.После може пак да намина.

# 86
# 87
  • при късмета
Добро утро!
Снощи се прибрахме в 1ч. и едва станах. Ходихме на Витоша да гледаме звездопада. Уж мина супер луната, а вчера беше огромна. Беше като ден горе. но пак видяхме падащи звезди.
Креми, ужасно е това с водата. Дано само не си останете така, като се включи другата сграда
Допивам си кафето и се чудя какви да ги творя днес.
Хубав ден, прекрасни  Hug

# 88
Добро утро!
Уж мина супер луната, а вчера беше огромна.
Да определено е много светло. аз снощи до 12 откарах, видях една, но може би след 2-3 когато се измести луната над блока щеше да имам по добра видимост, обмислям аларма за ранен час, ама дали няма да бъда изритана навън  newsm78.
креми неприятно е без вода, при родителите ми миналото лято всяка вечер я спираха и сутрин я пускаха, не знам това да ли е така , но е неприятно, отделно водопроводите са стари и през ден се копаее някъде из квартала , за последните 2 месеца улицата е разбита до неузнаваемост  ooooh!
Сега се прибрахме от Морската градина, морето тихо, без грам вълничка , са видим довечера как ще е, аз сама с момчетата на плаж не мога да ходя, вчера откараха час без а излязат от водата тримата, аз пазя багажа, днес даже мисля чадър да не разпъваме, то толкова слънце в 18 ч няма.
Правя си кафе , търся си компания Simple Smile

# 89

Следобедно кафе с атмосфера от любимия ми град! И аз пия моето ама не в Париж, а у Варна Grinning
Лейди, завиждам ти за температурите - това с високите градуси по бутилките хич не е лошо.
Креми, дойде ли водата - това е най-гадната липса за мен, дори и през зимата.
Славче, как е половинката? Аз така и не разбрах каква беше операцията.
Моренка, в Сандански показаха 38 градуса?!
Джейми, как е морето при вас - във Варна е много мръсно по градските плажове, но при вас май е по-чисто. Детето преди няколко дни беше на някакъв фестивал на цветовете в Бургас и каза, че много му е харесал градът - не така западнал и рушащ се като нашата Варна.
Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт