Честит Рожден ден на двете синеоки и русокоси сладури - Криста и Емо! Да са живи и здрави, щастливи и винаги засмени!

Честит първи учебен ден на всички дечица и техните учители! Да им върви по вода учението!
Прочетох ви набързо и ви
много!
много!

този лаещ йоркширски говор ми е непонятен
ама малкия го овладя 
Огъня на двора, миризма на пушек, старата калайдисана тава мммммммм това е рая за мен!!!
пък баща му не е смугъл, а рода на моя баща са такива
Баща ми беше доста мургав и брат ми е така, а мама е направо прозрачно бяла
аз съм руса, но не от най-белите
Никога не съм се чувствала неудобно от такива въпроси - едно съм разбрала, че за много от т. нар. "интИлигентни" съграждани мургав е = на циганин, както и обрязан=на турчин....Друг е въпроса, че има и много руси цигани, а и нашенци дето са бетер тях!!! Изобщо не си го слагай на сърцето!!! Аз едно знам - черната боя е по-скъпа!!! Не се притеснявай да споделяш съмненията си с нас 

Акоо случайно не си го чела - горещо ти го препоръчвам, а ако не го намираш - веднага ще ти го напиша - знам го наизуст 

Сина ми е също като принцесата ти, но се научи да не споделя с децата какво и колко учи в къщи. Решил е, че ще бъде като Джеймс Бонд и това е
Тайните агенти нямат много приятели и е най-добре никой да не знае какви ги вършиш 

Разбира се, че играем в Английската лига
нищо, че е Английската селска лига
след това естественно имаше купон
Те това са юнаците 

. Вчера цяла вечер мери дрехите какво да облече - сега ще го прави пак, иначе ще замръзне
Хич не му се учи.

Вчера ми отстъпиха мястото в рейса, мислили, че съм бременна

благодаря!

), ама всичко мен чака...
Аз пък се чудя, може ли собственототи дете да ти пречи и да се чудиш как да го пратиш на градина или да го връчиш на някоя баба.
/, пуснах една пералня и продължавам с оправянето на багажа, че довечера ще си вземем и 2 кашона, които пратх по Спиди и утре пак разопаковане ме чака..
Така ми е изграден ритъма - когато сме заедно с детето вниманието ми е само към него. Скоро ще навърши 10г. и до ден днешен не е сядал на компа без аз да съм до него, тв у дома не се гледа, а когато гледаме филми го правим заедно. Книгите също ги четем заедно. Та ми е било винаги много по-лесно докато детето се забавлява с други деца аз да си свърша домакинската работа и задачките по-най бързия начин и след това на спокойствие да отдам вниманието си на детето. Когато е във ваканция виждам как моята работа не върви, от което се изнервям и това рефлектира директно върху търпението ми към детето. Вероятно и за малкия е глътка въздух смяната на компанията, та за това и той винаги е ходил с удоволствие
Аз съм от тези дето не възприемат децата от невръстна възраст да са пред тв или комп, за да не пречат на майките. Никога не съм допускала у дома да ме виждат с маски, ролки, да се лакирам - това са все неща, които правя на саме
За мен е важно да имам време само за себе си.