Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 257
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря на момичетата, дали мнение за козметиката на Жая. Явно няма да се купува...
Сега ползвам мицеларна вода на Виши - доста голяма опаковка си намерих 200мл+200мл подарък и ще има да я ползвам доста време. След това сигурно ще взема на Гарниер.
Коя е най-хубавата спирала на ГР? Досега не съм ползвала тяхна, нито на Флормар. Кои бихте препоръчали за удължаване на мигли? Доволна съм от една на Евелин - в златиста опаковка. Като качество се доближава до любимата ми на Лореал - Архитект 4Д.

Една от любимите ми и на мен е 4Д, явно търсим един ефект. Така че от ГР бих ти препоръчала лилавата.

# 601
  • оттам, откъдето започва България
Аз ползвам тази от няколко години и като цена-качество ме устройва. Изкарвам около 5 месеца с нея. Ето я: http://tediata.blogspot.com/2013/05/golden-rose-maxim-eyes.html

# 602
  • Варна
Розовата спирала на ГР я има в Лили и Елитис Peace
Аз специално най-доволна останах от тази на ГР.Ползвах я малко обаче,защото ми се счупи горе на "гърлото".След това,същото ми се случи поредно с дуги спирали на ГР и Импала  Rolling Eyes
П.П Имам двама лудетини в къщити,дали те имат пръст в това,така и не разбрах  Laughing

# 603
Някакви препоръки за изгодни ампули за растеж на косата? Или маска за по-бързо израстване?

Пий Герикапс  Peace

# 604
Розовата спирала на ГР днес я гледах в Лили, 7.90 беше  Peace

Иначе си купих сенки от H&M, по-нататък ще пиша как са.

# 605
Freeman Feeling Beautiful
Пробвах тази маска с дървени въглища и черна захар  #Crazy и ми хареса  Laughing

# 606
Розовата спирала на ГР я има в Лили и Елитис Peace
Аз специално най-доволна останах от тази на ГР.Ползвах я малко обаче,защото ми се счупи горе на "гърлото".След това,същото ми се случи поредно с дуги спирали на ГР и Импала  Rolling Eyes
П.П Имам двама лудетини в къщити,дали те имат пръст в това,така и не разбрах  Laughing
И аз тази червената най-много я харесвам. Аз пък не мога да случа и на маска за лице. Купих си на Теравитал за мазна кожа и така пламнах #Crazy Този камфор ме подлуди. А на Жая съм ползвала мицеларната вода с маслина- не съм доволна. В момента използвам душгела с портокал и маската за коса с какао. И от тях не съм доволна.

# 607
Момичета препоръчайте хубав фон дю тен?! Много се чудя какъв да си взема.
Някой ползвал ли е на Revlon-Colorstay? От кои фон дю тени сте доволни. Аз досега все си ползвам Мейбълин, но нещо в момента не ми харесват-малко лъщи лицето от ях, търся по-сух ефект.
Предложения?

# 608
Аз, като жена, която хич не се спогажда със силиконовите четки на спиралите, съм най-доволна от обикновената спирала за удължаване  на Golden Rose (тази: http://www.goldenrose.com.tr/en/product/136/eyes-mascara-golden- … ng-lash-mascara/1), но фаворит и на първо място измежду доста по-скъпи ми е на Impala (също за удължаване: http://www.impalacosmetics.com/images/stories/products/mascara-i … pala-longlash.png)

# 609
  • в сърцата на децата <3
Някой ползвал ли е на Revlon-Colorstay? От кои фон дю тени сте доволни. Аз досега все си ползвам Мейбълин, но нещо в момента не ми харесват-малко лъщи лицето от ях, търся по-сух ефект.
Предложения?
Мога да ти препоръчам орифлеймския Джордани голд - в момента (от този понеделник) е на промоция за 13 и нещо и (поне според мен) е супер изгодна покупка. От този тип козметика аз си купувам само от тази серия и то основно фон дьо тена и бронзиращите перли.

Аз си взех този измиващ пилинг гел на Балеа -

Скрит текст:

Средна работа. Измива, но има какво да се желае. Ще видим след по-продължителна употреба дали ще ми изчисти лицето от миниатюрните пъпчици, които ми се появиха от един Господ знае какво  Laughing

# 610
Предложения?
Римел Stay matt, а още по-сух е на Лореал Matt Magique- има ефект пудра.

# 611
  • Варна
Да попитам,някой дали има впечатления от спиралите на Eveline -клик?
Последният път като ходих до Лили,се загледах по щандчето им,защото вече наистина имам нужда от спирала.Ами,че те са 100 вида и всички ми изглеждаха много интересно,с различни четки Crazy
После гледах и в нета разни снимки,харесаха ми.. пак ралични видове обаче  Laughing

# 612
Цитат
Мога да ти препоръчам орифлеймския Джордани голд - в момента (от този понеделник) е на промоция за 13 и нещо и (поне според мен) е супер изгодна покупка. От този тип козметика аз си купувам само от тази серия и то основно фон дьо тена и бронзиращите перли.

Наскоро се сдобих с негова мостра и го пробвах-наистина ми хареса доста. Но пък нямама познати представители на Орифлейм. Никога не съм ползвала нещо тяхно, повече Ейвън.  Simple Smile

# 613
  • в сърцата на децата <3
Цитат

Наскоро се сдобих с негова мостра и го пробвах-наистина ми хареса доста. Но пък нямама познати представители на Орифлейм. Никога не съм ползвала нещо тяхно, повече Ейвън.  Simple Smile
Мисля, че в сайта на Орифлейм можеш да пуснеш запитване най-близък консултант  Peace

# 614
Да попитам,някой дали има впечатления от спиралите на Eveline -клик?
Последният път като ходих до Лили,се загледах по щандчето им,защото вече наистина имам нужда от спирала.Ами,че те са 100 вида и всички ми изглеждаха много интересно,с различни четки Crazy
После гледах и в нета разни снимки,харесаха ми.. пак ралични видове обаче  Laughing

Ползвала съм тази:
http://bg.eveline.eu/1,5643,VOLUMIX+FIBERLAST+VOLUME+%26+LIFT+%26+SEPARATION.html
Купувала съм я 2-3 пъти. Качеството е добро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт