Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 239
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна

Питането беше за фон дьо тен, не за спирала. В този ред на мисли, имат и по-евтини, но хубави фон дьо тени - Евърластинг, Уан...

Упссс  Embarassed

От ФДТ съм доволна от тези на Мейбълин:
Скрит текст:

Скрит текст:

Много се чудя на промоционалния Евелин в Лили и цената му е много добра, но явно е нов и няма в нет-а все още отзиви за него.
Скрит текст:

# 631
И аз да се включа  Mr. Green Доволна съм от шампоана на Здраве и червената маска на Миосотис!По евтина козметика за мека и бляскава коса не съм ползвала напоследък!Много съм доволна от цената и ефекта Simple Smile

# 632
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Цитат
Мога да ти препоръчам орифлеймския Джордани голд - в момента (от този понеделник) е на промоция за 13 и нещо и (поне според мен) е супер изгодна покупка.

Наскоро се сдобих с негова мостра и го пробвах-наистина ми хареса доста. Но пък нямама познати представители на Орифлейм.
Орифлейм имат и други, много по-евтини и хубави спирали. Тези съм ползвала:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Първите две са за обем, последната - за издължаване и разделяне.

Питането беше за фон дьо тен, не за спирала. В този ред на мисли, имат и по-евтини, но хубави фон дьо тени - Евърластинг, Уан...
Може и да има други хубави, но на мен не ми понасят. Особено от каталожната бяла козметика почти нищо не ми действа добре на лицето. Странно, защото нямам проблем дори със съвсем евтината магазинна... Както и да е - за мен лично от тези каталожните само джорданито стават, но това си е мое мнение  Peace

Приятна изненада като покупка е кремче Здраве за подсечено дупе.

Взех го за малката, но имах разчоплена пъпка (засрам, засрам...), с две мазания ми заздравя напълно. Освен това е много лека формула, въпреки, че е мазен, стои някак въздушен, нанася се лесно и попива бързо. На малката също действа много добре, зачервяването мина до сутринта.

# 633
Здравейте дами, имам нужда от помощ.Появиха ми се мимически бръчки ои челото, бихте ли ми препоръчали някой крем за лице, който би ми помогнал за това. На 30 год. съм със смесена, към мазна кожа. Извинявам се ако е обсъждано вече. Приятна вечер на всички:-)

# 634
Момичета, къде мога да намеря сух шампоан?

# 635
Момичета, къде мога да намеря сух шампоан?

ДМ и Лили имат собствени марки, съответно Balea и Velnea. Шаума също имат. По аптеките - Клоран. Simple Smile

# 636
Някой взел ли си е този фон дьо тен Maybelline SuperStay Better Skin Foundation
Скрит текст:
и имате ли отзиви и мнения за него.Четох из чуждестранните блогове добри неща за него но все пак ще се радвам ако някой го е взел и може да изкаже мнение за него.Моя е на привършване и затова се чудя.Сега ползвам на Lumene Natural Code и съм много доволна чудя се дали да си го взема пак или да изпробвам този на Maybelline .

# 637
Аз го ползвам от около две седмици. Харесва ми, цветът ми пасва и е достатъчно покривен.
От там нататък, не знам дали ми помага на кожата, но поне не са ми излезли пъпки от него. Мисля, че не е много траен, но при мен май с повечето фдт-та е така.

# 638
Моя приятелка си взе вчера на Maybelline Mineral 050 Bronze sun и да ви кажа изглежда чудесно с него, и тя каза, че е много доволна, покрива и се слива с тена не лъщи, бее супер е! Ама и цената си я бива, според мен не са съвсем за темата 11лв (намален в Елитис) на мен ми се струват много за фон дьо тен, но може би защото аз не ползвам и за това така разсъждавам.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 11:30 от nevi90

# 639
Моя приятелка си взе вчера на Maybelline Mineral 050 Bronze sun и да ви кажа изглежда чудесно с него, и тя каза, че е много доволна, покрива и се слива с тена не лъщи, бее супер е! Ама и цената си я бива, според мен не са съвсем за темата 11лв (намален в Елитис) на мен ми се струват много за фон дьо тен, но може би защото аз не ползвам и за това така разсъждавам.  Mr. Green
И аз не използвам много  фон дьо тен.От време на време слагам само като излизам някъде на кафе с приятелка.Това не се случва често и 11 лева и 13 до 20 лева за мен са евтини фон дьо тени.

# 640
У
Цитат
пссс  Embarassed

От ФДТ съм доволна от тези на Мейбълин:

Ами аз точно за него казах, че го имам и съм го ползвала. Въпроса ми беше зя друг различен от мейбълин дали сте ползвали и сте доволни.  Simple Smile Peace

# 641
11 лв. за фон дьо тен е малко, все пак се ползва и много време . Само аз ли ползвам на Севънтийн ?

# 642
  • Варна
11 лв. за фон дьо тен е малко, все пак се ползва и много време . Само аз ли ползвам на Севънтийн ?
Би ли споделила как са, за каква кожа са? Отдавна ги заглеждам и съм им хвърлила око, но трудно намирам отзиви за тях.

# 643
Би ли споделила как са, за каква кожа са? Отдавна ги заглеждам и съм им хвърлила око, но трудно намирам отзиви за тях.

Доволна съм , нямам против и нещо друго, но цвят не намирам. Ползвам натурално бежов и зимата ми идва малко тъмно дори, че смесвам с по-бял . Интересно, че светлобежовия е по-тъмен. Нанася се добре, седи естествено, не ме изпъпчва. Може да се каже, че разчитам цял ден на него. Едно от най-важните ми условия е да ми пасва по цвят, защото иначе седи като маска.
 Единствено на Лореал съм намирала друг да ми пасва по цвят, но този за мазна кожа, а моята е суха. Същия за суха е по-тъмен  newsm78 Crossing Arms . Втора опаковка ползвам на Севънтийна, има няма година и половина с единия за 17 лв.

Има и от други марки фон дьо тен-и светли, но нюансите им са неестествени, или поне не като моята кожа. Като цяло харесвам грим:безгрим.

# 644
Някой взел ли си е този фон дьо тен Maybelline SuperStay Better Skin Foundation
Скрит текст:
и имате ли отзиви и мнения за него.Четох из чуждестранните блогове добри неща за него но все пак ще се радвам ако някой го е взел и може да изкаже мнение за него.Моя е на привършване и затова се чудя.Сега ползвам на Lumene Natural Code и съм много доволна чудя се дали да си го взема пак или да изпробвам този на Maybelline .
Точно този не съм ползвала, но е въпрос на време...От другите на Мейбълин съм доволна. В момента ползвам на Максфактор, имам два цвята. Догодина, по това време ще избирам нов.
Спиралите на Орифлейм от серията Very me, не ми харесват. Имам една, която ако се ползва самостоятелно, е пълен провал.

Общи условия

Активация на акаунт