Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 276
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • В един копнеж!
Използвам ВВ крема Анти ейдж на Гарние. Не мисля , че има разлика от този за мазна кожа, просто втория регулира лъщенето. Много съм доволна. В момента съм на 5 опаковка. Смятай.  Joy  Ползвам и  точно Пюр актив 3 в 1/ използвала съм го във всичките му разновидности- в активен черен въглен, с цитрус и т.н./
 Незнам защо се притесняваш за употребата на едното след другото?! Пюр актив е добро средство за почистване на кожата, а ВВ крема, нанесен след него, по никакъв начин не ми запушва порите. Почистващото средство използвам всяка вечер, в малко количество, именно, за да сваля остатъчния филм от ВВ крема. Добра комбинация са.

# 541
Знам, че темата е за нещата, от които сме доволни и все пак....тук попитах за околоочен крем и получих доста добри отзиви за българския крем с ройбос и роза. Харесва ми, но всяка сутрин се събуждам със сълзене, откакто го ползвам. В тази тема прочетох и за маската за мазна кожа на Теравитал, купих я от Елитис. Цялата пламнах, и при вас ли е така ? newsm78

# 542
  • Пловдив
Страшно съм доволна от този препарат за фурна, от ДМ. Флаконът е около 5лв. Повече време го изчаках да действа, но резултатът е 6+.

Хелия , маската на Теравитал, я купих преди месеци съвсем случайно, останах очарована от нея, с който съм споделила и я ползва също е доволен. Явно твоята кожа реагира на някоя съставка  Peace

# 543
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз моят го хвърлих именно поради това напукване, лака ми падаше направо, на люспи.
И при мен се получи повече напукване.
И при мен се напукваше този топ лак и го изхвърлих.

Момичета направо ме изненадахте с тези коментари. Дали наистина не е било партида  newsm78 Лака ми въобще не се е обелил от поне 4 дни вече (не че съм голяма домакиня). За първи път си го купувам, ще видим със следващия, но за мен наистина е топ лака, който търсех.  Peace

И при мен стана така - напукваше се на следващия ден...като "счупено стъкло"...Не си заслужава според мен. Преди това имах топ лак с гел ефект на Римел - сравнен с този на ГР е много по-добър, наистина има ефект на гел лак, но също се напукваше...Най-добрият топ лак за мен е този на Флормар - бързосъхнещ и с много красив блясък...Досега не съм ползвала по-добър. Скоро си взех топ лак на Макс фактор, но изобщо не съм очарована...
Много благодаря на момичетата, които преди месеци препоръчаха заздравителя на Евелин 8 в 1 - за 10 дни си оправих проблема с цепещите нокти. Сега ще си купя нов, че стария от много отваряне бързо се сгъсти и не можах да използвам цялото количество. Но цената е направо смешна за това качество. Очарована съм!
Скоро трябва да си купя околоочен крем. Моля, дайте предложения...На 28 години съм, с мимически бръчки. Ползвам в момента на Балеа, но ефект няма. Единствено хидратация. Чела съм много добри отзиви за околоочния крем на Талодерма - специално за фините линии, че се справя с тях...Преди този, ползвах на Боди-Д от серията Пирин дрийм - доволна съм, но искам да опитам нещо друго. При него ефект забелязах само при първото нанасяне Sad
Артемида, моля те, дай снимка на този топ-лак на Flormar.
А за околоочен крем горещо препоръчвам този от Йогурт серията - и аз съм с ясно изразени мимически бръчки и съм направо впечатлена от ефекта. Ползвам го от миналата зима. Ето този имам предвид:
http://www.finest-cosmetic.com/image/cache/data/902YG07_probioti … rat_g-228x228.jpg

Благодаря ти за препоръката! Ще го погледна! Ползвала съм измиващ гел от тази серия - много хубаво мирише, но май ми щипеше на очите и го оставих. Имам и дневен крем, но нещо ми "пламваше" лицето с него, зачервяваше се...Иначе кожата ми ставаше много мека и гладка. Не знам дали да "рискувам" с този околоочен крем, но ще го погледна.
За този топ-лак на Флормар става въпрос:
http://nailland.hu/en/kiegeszitok/flormar/quick-dry-extra-shine
Купих си скоро топ-лак на същата марка Fluo, но променя цвета на лака...от червен стана нещо като малинов...И май няма да го ползвам...

Артемида, явно твоята кожа е по-чувствителна, но нищо не пречи да пробваш. Цената му не е висока и може да вземеш за проба, но тествай най-напред на свивката на ръката - да не стане някоя беля.
Благодаря много за снимката на топ-лака. Честно казано, не съм виждала такъв по нашите ширини, но  ще поразпитам из нашите козметични магазини - иска ми се да го пробвам.

Апропо, момичета, има ли тема за оплаквания от определени продукти (не само козметични)?

# 544
от козметични има - потърси темата /сега нямам време, но ако не я намериш, пиши и ще я открия по-късно/
от домакински предполагам, че в съответния подфорум вероятно има

# 545
  • Варна
Има нещо подобно на: "Какво няма да купая никога повече" или нещо от сорта  Peace

# 546
# 547
# 548
Много благодаря на всички, които се отзоваха и моля да ме извините, ако съм ви отнела време. Просто имам събрани и доста негативни впечатления, някои от които за доста фрапиращи нарушения от страна на производителите и ми се иска да споделя.
И за да не е само спам, да похваля крема за ръце на Victoria Beauty с екстракт от охлюви:

Скрит текст:

# 549
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз моят го хвърлих именно поради това напукване, лака ми падаше направо, на люспи.

Момичета направо ме изненадахте с тези коментари. Дали наистина не е било партида  newsm78 Лака ми въобще не се е обелил от поне 4 дни вече (не че съм голяма домакиня). За първи път си го купувам, ще видим със следващия, но за мен наистина е топ лака, който търсех.  Peace

И при мен стана така - напукваше се на следващия ден...като "счупено стъкло"...Не си заслужава според мен. Преди това имах топ лак с гел ефект на Римел - сравнен с този на ГР е много по-добър, наистина има ефект на гел лак, но също се напукваше...Най-добрият топ лак за мен е този на Флормар - бързосъхнещ и с много красив блясък...Досега не съм ползвала по-добър. Скоро си взех топ лак на Макс фактор, но изобщо не съм очарована...
Много благодаря на момичетата, които преди месеци препоръчаха заздравителя на Евелин 8 в 1 - за 10 дни си оправих проблема с цепещите нокти. Сега ще си купя нов, че стария от много отваряне бързо се сгъсти и не можах да използвам цялото количество. Но цената е направо смешна за това качество. Очарована съм!
Скоро трябва да си купя околоочен крем. Моля, дайте предложения...На 28 години съм, с мимически бръчки. Ползвам в момента на Балеа, но ефект няма. Единствено хидратация. Чела съм много добри отзиви за околоочния крем на Талодерма - специално за фините линии, че се справя с тях...Преди този, ползвах на Боди-Д от серията Пирин дрийм - доволна съм, но искам да опитам нещо друго. При него ефект забелязах само при първото нанасяне Sad
А за околоочен крем горещо препоръчвам този от Йогурт серията - и аз съм с ясно изразени мимически бръчки и съм направо впечатлена от ефекта. Ползвам го от миналата зима. Ето този имам предвид:
http://www.finest-cosmetic.com/image/cache/data/902YG07_probioti … rat_g-228x228.jpg

Благодаря ти за препоръката! Ще го погледна! Ползвала съм измиващ гел от тази серия - много хубаво мирише, но май ми щипеше на очите и го оставих. Имам и дневен крем, но нещо ми "пламваше" лицето с него, зачервяваше се...Иначе кожата ми ставаше много мека и гладка. Не знам дали да "рискувам" с този околоочен крем, но ще го погледна.
Купих си скоро топ-лак на същата марка Fluo, но променя цвета на лака...от червен стана нещо като малинов...И май няма да го ползвам...

Артемида, явно твоята кожа е по-чувствителна, но нищо не пречи да пробваш. Цената му не е висока и може да вземеш за проба, но тествай най-напред на свивката на ръката - да не стане някоя беля.
Благодаря много за снимката на топ-лака. Честно казано, не съм виждала такъв по нашите ширини, но  ще поразпитам из нашите козметични магазини - иска ми се да го пробвам.

Апропо, момичета, има ли тема за оплаквания от определени продукти (не само козметични)?

Продукти на Флормар има почти във всяко козметично магазинче. Ако си от София - в магазини Фантастико също има тяхна козметика. Даже скоро се чудех дали да си купя пак, но при положение, че имам около 3-4 топ лака, се отказах, защото ако бях си го купила, нямаше да използвам тези, които имам. Наистина съм очарована от него. А цената му е около 2,5лв.

# 550
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Продукти на Флормар има почти във всяко козметично магазинче. Ако си от София - в магазини Фантастико също има тяхна козметика. Даже скоро се чудех дали да си купя пак, но при положение, че имам около 3-4 топ лака, се отказах, защото ако бях си го купила, нямаше да използвам тези, които имам. Наистина съм очарована от него. А цената му е около 2,5лв.[/spoiler
Flormar знам, че има под път и над път, но по нашите ширини явно не зареждат всичко. Търсих го този топ-лак, но навсякъде ме гледаха като телета. Ще проверя на един фирмен щанд, дано там да го има.

# 551
Този топ лак съм го виждала в аптека Медея

# 552
Този топ лак съм го виждала в аптека Медея

Благодаря, blackpearls. Такива аптеки няма при нас, но информацията може да е полезна за някой друг.

# 553
Много съм доволна от розовата спирала на Есенсе.
Впечатленията от нея тук:
http://vanityfairdesie.blogspot.com/2014/10/i-love-extreme-by-essence.html

# 554
Някой да знае къде могат да се намерят дезодоранти на Intesa? Интересуват ме най-вече тези, които са уни секс.

Общи условия

Активация на акаунт