Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 293
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Най-евтиното измиващо гелче, от което съм доволна:

С него заместих измиващите гелове на Bioderma, Avene, La Roche, Nivea.

# 556
  • Варна
Лили са пуснали на промоция този ФДТ на Евелин http://www.evroskip.bg/Matt%20Profesional%20ANTI-SHINE%20COMPLEX … ew=1215&page=

Но, за съжаление, няма никакви отзиви за него в интернет. Има ли ползващи и доволни от ФДТ на марката?

# 557
Да попитам и тук. Можете ли да препоръчате някой по-бюджетен фдт? Кожата ми е доста суха, на места се бели.

# 558
Здравейте момичета!  bouquet
Някой да е ползвал маската на Garnier Fructis оранжевата - за суха коса, видях че е много намалена в Lilli, а аромата и е страхотен, ще се радвам на отзиви.: ))
Също някой да е доволен от нещо на Avon гледам цените им са много добри ама съм малко предубедена към марката, от преди години когато и цените и качеството бяха ужасни, дали все още е така. newsm78 Grinning

Да споделя много съм доволна от шампоана на Garnie Doux с кайсия за  нормална/суха коса оранжевия - прави косата много хубава и мекичка, лъскава, мирише страхотно и цената му е повече от ниска в момента може да се намери между 1,99 и 2,70лв. Simple Smile

Nestle93 не ползвам ФДТ обаче онзи ден пробвах на Alverde BB крема за суха кожа и много ми хареса мисля скоро да се сдобия с него. Мисля че имат и ФДТ ама не знам дали е хубав, поне цената е ниска и имат добър състав Simple Smile

# 559
Здравейте момичета!  bouquet
Някой да е ползвал маската на Garnier Fructis оранжевата - за суха коса, видях че е много намалена в Lilli, а аромата и е страхотен, ще се радвам на отзиви.: ))
Също някой да е доволен от нещо на Avon гледам цените им са много добри ама съм малко предубедена към марката, от преди години когато и цените и качеството бяха ужасни, дали все още е така. newsm78 Grinning

Да споделя много съм доволна от шампоана на Garnie Doux с кайсия за  нормална/суха коса оранжевия - прави косата много хубава и мекичка, лъскава, мирише страхотно и цената му е повече от ниска в момента може да се намери между 1,99 и 2,70лв. Simple Smile

На Фруктис маската е много хвалена, но аз не харесвам съдържанието й и това ме спира. Иначе шампоана от серията е много добър според мен.
При Ейвън нещата са горе долу на кантар - или много ти харесва, или изобщо не ти харесва. Но добре е да посочиш конкретни продукти ( тук има и тема , в която обсъждаме марката )
  bouquet Peace

# 560
Да попитам и тук. Можете ли да препоръчате някой по-бюджетен фдт? Кожата ми е доста суха, на места се бели.
Защо верно не пробваш ББ или СС крем? Моята кожа също е суха и тези два продукта при мен много успешно заместват фондьотена. Ползвам ББ на Гарниер и СС на Биотен.

# 561
Holly Pink може ли да посочиш кое те спира в състава, защото аз също се стремя към малко по-натурална козметика поне да няма парабени, но все още не знам какво значат наименованията в състава. newsm78
Иначе благодаря непременно ще разгледам темата за Avon, като конкретни продукти си харесах парфюма Avon Femme, едно спрейче за коса за разресване и интензивно хидратиращ крем за лице с какаово масло, но никъде не пише състава на продуктите и до някъде това ме спира специално за кремовете. Simple Smile (Това е от летния каталог, който случайно ми попадна)
За да не е спам, много съм довлна от Balea дезодорантите и по-специално от кристала+спрея с кокос и нектарина, като ги комбинирам се получава много трайна защита+ страхотен аромат, а кристала имам чувството че е вечен. И двата продукта са на много добра цена. Simple Smile)

# 562
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Съгласна съм, че при продуктите на Avon опира до определен продукт, а не като цяло.Има ужасни продукти, има и чудесни.Съставът се вижда, ако намериш някъде предварително инфо или ревю...иначе чак като получих продукта.В повечето им продукти има обаче парабени.

И да не премествам темата, да похваля дълбокопочистващия шампоан на Балея:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/10/balea.html

# 563
Holly Pink може ли да посочиш кое те спира в състава, защото аз също се стремя към малко по-натурална козметика поне да няма парабени, но все още не знам какво значат наименованията в състава. newsm78
Иначе благодаря непременно ще разгледам темата за Avon, като конкретни продукти си харесах парфюма Avon Femme, едно спрейче за коса за разресване и интензивно хидратиращ крем за лице с какаово масло, но никъде не пише състава на продуктите и до някъде това ме спира специално за кремовете. Simple Smile (Това е от летния каталог, който случайно ми попадна)
За да не е спам, много съм довлна от Balea дезодорантите и по-специално от кристала+спрея с кокос и нектарина, като ги комбинирам се получава много трайна защита+ страхотен аромат, а кристала имам чувството че е вечен. И двата продукта са на много добра цена. Simple Smile)
ако се стремиш да няма парабени - при Ейвън са основна съставка в да не кажа всеки продукт. Хубавото е, че слагат само един - метилпарабена ( в гримовете слагат 2-3 ).
Относно маската - основна съставка е парафина, не е нужно да ти обеснявам каква е вредата от това да си мажеш косата с нефт/восък/вазелин.

И за да не разводняваме темата - за втори път си взимам дезинфекциращ гел за ръце на Рефан - чудесни са, нужно е малко количество, ароматизират страхотно ръцете и не изсушават...  Embarassed

# 564
Нестле, и аз мисля, че е по-добре да се ориентираш към някое ББ или СС, а също така и за подходящ овлажняващ крем под тях, щом е толкова суха кожата ти.  Peace

За продуктите на Ейвън, специално за повечето продукти от серията Аню си мисля, че са правени специално за мен, с тях кожата ми се чувства най-добре. Пробвала съм какви ли не марки, и все към тях се връщам.

# 565
  • Sofia
Дами, имате ли отзиви за козметиката на H&M?

# 566
  • Sofia
Дами, какво ще кажете на гримовете на H&M?

# 567

За продуктите на Ейвън, специално за повечето продукти от серията Аню си мисля, че са правени специално за мен, с тях кожата ми се чувства най-добре. Пробвала съм какви ли не марки, и все към тях се връщам.
[/quote]

И аз така!

# 568
Аню на Ейвън хич не са евтини продукти.
Когато ползвах марката и продуктите ми бяха основно техни, евтините им серии ми се отразяваха много по-добре от Аню.

# 569
Дами, какво ще кажете на гримовете на H&M?
нищо особено, не си заслужават

Общи условия

Активация на акаунт