Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 263
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Дами, какво ще кажете на гримовете на H&M?
Можеш да попиташ и в някоя от тези теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801679.0;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793892.0;topicrefid=19

# 571
Аню на Ейвън хич не са евтини продукти.
Така е, въпроса беше изобщо за техните продукти.  Peace

# 572
явно някъде съм изпуснала нишката и се "хванах" за поста преди моя  Blush

# 573
Благодаря на всички. Определено се ориентирам към BB или CC крем. Отивам днес в Лили и ще си харесам нещо.  Simple Smile

# 574
ето този коректор:
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=59 … amp;product_id=63
не се трие дори при изпотяване лятото, покривен е, има няколко нюанса, и цената е супер и при все, че съм с чувствителна кожа, нямах реакция към него  Wink

# 575
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Дами, какво ще кажете на гримовете на H&M?

При положение че ги пуснаха октомври на бг-пазара е малко рано за коментар, освен от дамите присъствали на представянето.
Не мисля, че от една проба или ден-два употреба може да се изгради мнение....Тези в чужбина обикновено пък са по-различни от тези в Бг...

# 576
  • в сърцата на децата <3
Да ми препоръчате коректор за под очите? Днес обиколих едно прилично количество магазини, но от по-ниския ценови клас нямаше тестери или бяха празни. Успях да пробвам само на Мейбълин някакви нови - стикчета, но са 20 лева, което е неприемливо. Търся добра покривност, защото съм с много тънка (прозрачна) и бяла кожа и особено зимата съм като караконджул Laughing

Споделям любимите ми кристали - на биофарма

Последно си купих промоционално шишенце 120 мл за 11 лева, ще изкара цяла година  Heart Eyes

Търся си и подходящ заместник на Гарниер Пюр 3 в 1 - едно на ръка, че не мога да го намеря, и друго, че съм решила да пробвам нещо различно. Лошото е, че единственият ми опит "на сляпо" беше подобен продукт на Clean&Clear, от който се опъпчих. 

# 577
Момичета, дайте отзиви за Жая...Нищо тяхно не съм ползвала. Сега гледах сайта на ГР, там има тяхна козметика. Интересувам се от крема за смесена кожа с краставица и от мицеларната вода. Някой ползвал ли е нещо?

# 578
  • София
Момичета, дайте отзиви за Жая...Нищо тяхно не съм ползвала. Сега гледах сайта на ГР, там има тяхна козметика. Интересувам се от крема за смесена кожа с краставица и от мицеларната вода. Някой ползвал ли е нещо?
Аз съм използвала мицеларната вода, според мен е ужасна  Sick Не чисти добре и ми лютеше на очите зверски от нея  Tired

# 579
Цитат
Търся си и подходящ заместник на Гарниер Пюр 3 в 1 - едно на ръка, че не мога да го намеря, и друго, че съм решила да пробвам нещо различно. Лошото е, че единственият ми опит "на сляпо" беше подобен продукт на Clean&Clear, от който се опъпчих.

На Нивея има подобен продукт. Да не кажа същия, но е много различен от Гарниера. Аз от гарниера не съм никак доволна, опъпчих се повече от него преди години. А този на Нивея е наистина страхотен.
Препоръчвам го с две ръце.Като гел и като маска се ползва и като ексфолиант.

# 580
  • в сърцата на децата <3
На Жая съм ползвала само интимния гел и не беше лош.
Miss_Bingley, благодаря  Peace

# 581
Някакви препоръки за изгодни ампули за растеж на косата? Или маска за по-бързо израстване?

# 582
  • Сливен
На жая съм ползвала мицералната вода със зехтин,зелената опаковка и интимен гел с невен, доволна съм и от двете,не съм имала някакви проблеми.

# 583
Аз съм ползвала мицеларната вода на Жая. Изобщо не съм доволна - страшно люти на очите, а и фондьотена не сваля добре. Зарязах я след неколкократни опити да се "харесаме", но не би  Mr. Green

# 584

..::V.I.P::..пробвай така наречения инвържън метод или казано по-просто правиш масаж със затоплено масло (най добре смес от рициново и др. по избор) надолу с главата за около 4 мин, при мен действа от 1,5см на месец вече имам 2,3см на месец което си е значителен напредък, но си е доста занимавка трябва да се прави всеки ден за 1 седмица или 4-5 пъти месечно, аз го пробвах и по-двата начина първия дава видим резултат по-бързо, но като цяло общия месечен резултат е един същ.
Ампули има във всеки козметичен магазин, мисля че на Сери пробвах, ама колко действат, аз поне не забелязах резултат, друго което действа при мен е витамини от група Б. Simple Smile
Успех!!
♥snow_angel♥ Ползвам коректора на Trendy spirit (гръцка марка) и е страхотен, струваше 6 лв ( от квартална парфюмерия), аз съм с чувствителна кожа и ми понася много добре, за съжеление нямам идея що за състав има, защото ми го продадоха без кутийка, само заради това бих го сменила с друг.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 22:49 от nevi90

Общи условия

Активация на акаунт