Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 493
  • 704
  •   1
Отговори
# 180
Някой ползвал ли е този продукт:

Търся си лосион за тяло с частички, та се колебая за този. Може и друга марка да е, ако някой е доволен от друг продукт, моля да сподели  Hug.

# 181
Момичета виждали ли сте тези сенки вече по магазините?
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ochi/senki/detaili/product/vel … yeshadow-020.html

# 182
от днес в ДМ:

Новата Essence Lash Princes Volume Mascara в комплект с любимата Essence Eyeliner Pen на промоционална цена от 7.29 лв.

# 183
  • Варна
Супер,а някакви отзиви?

# 184
за спиралата нямам, купих я преди час-два
вероятно е нова, не съм я виждала преди и стелажът беше пълен, дори една не беше взета преди моята
очната линия е хубава, тази е третата, която купувам
купих ги не защото ми трябват, а защото бяха изгодни заедно

# 185
  • Варна
Благодаря Peace
Аз гледах разни снимки из нета цък,сякаш не ме впечатлява newsm78 Дано ти хареса,ще чакам да споделиш (ако не те затруднява ест) Peace

# 186
Някой ползвал ли е този продукт:

Търся си лосион за тяло с частички, та се колебая за този. Може и друга марка да е, ако някой е доволен от друг продукт, моля да сподели  Hug.

този не съм, но на Севънтийн и на yves rocher има много хубави с блестящи частички и си личат бая Simple Smile

# 187
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
от днес в ДМ:

Новата Essence Lash Princes Volume Mascara в комплект с любимата Essence Eyeliner Pen на промоционална цена от 7.29 лв.

Е, бива ли така.Тъкмо казах, че съм се поспряла с пазаруването и ти изкачаш с изгодна оферта  Mr. Green
Дано и при нас дойдат скоро и успея да се вредя  Rolling Eyes

# 188
трудно е да спре човек  Mr. Green
аз скърцам със зъби по повод промоцията в Рибата, но колкото и да се мъча, не мога да преценя какво би ми потрябвало след половин година например  Laughing
"пазя" се за коледните намаления - горе-долу тогава би могла да ми излезе някоя нужда покрай по-ниските цени  Whistling

между другото, има и намалени четки за зъби на Донтодент - това са най-хубавите евтини четки на пазара

# 189
след толкова споменаване на рибката - утре съм там на оглед  Mr. Green

Искам снимка на хубавите четки на Донтодент, защото си купих уж от хвалените им пасти за зъби и изобщо не съм доволна...явно не уцелих вида.

# 190
Купувам от много меките за чувствителни зъби за малката и от най-обикновените им за другите в семейството.

Скрит текст:

сега съм купила:

Скрит текст:

с различна дължина на косъмчетата като по-дългите са оцветени

хубави са като за ниската си цена - сигурно има и много хубави четки за по 5-10 лв., но аз сменям четки всеки месец и търси евтини хубави; купувала съм и други видове донтодент, но най-доволна съм от тези в първия скрит текст; дори и тази във втория скрит текст съм я купувала, но не съм я ползвала аз, тя също е средно мека

# 191
Похвалиха ми някакви техни четки, които са подходящи за много гъсто разположени зъби (плътно прилепнати по-скоро), но така и не съм ги виждала...ако някои има идея, нека сподели снимка.
Ще погледна тези. Мерси  Hug

# 192
  • Стара Загора
За междузъбното пространство са интерденталните, но аз лично не успях да свикна да ползвам такава и така ми стои. Не може да минава като хората и се налага с ръце да я вадя. ooooh!
Тази на Донтодент за чувствителни зъби е ок, втора или трета ползвам, но! не мие хубаво. Случвало ми се е по 2 пъти да търкам по минута и да имам остатъци от храна на предните, което никак не ми харесва. Снощи се мих и с пастата за зъби към нея, така грозно ми се разкървиха венците. ooooh! Веднага сложих Bilka Paradont и ми стегна за секунди, спря и кървенето.
Но читава четка търся в момента. С Елгидиумите също не се спогодих. Tired

# 193
Аз откакто минах на ел. четка, проблемите ми изчезнаха - чисти пространствата, няма  кървене.... Не бих се върнала към механичния начин  Mr. Green  bouquet

# 194
Тази зеленичката четка  Sensitive- я ползвам от много време вече и съм много доволна, вече купувам само такава и нищо друго!  Heart Eyes Невероятно приятно е да се използва, а и почиства отлично! Поне за моите зъби е нещо уникално! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт