Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 493
  • 704
  •   1
Отговори
# 135
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Chrissie, кой точно дълбокопочистващ гледаш?
Аз ползвам стандартния и нямам прекалено изсушаване на краищата, но и той не е за честа употреба по принцип.

# 136
  • Germany
Аз ползвам стандартния и нямам прекалено изсушаване на краищата, но и той не е за честа употреба по принцип.

Този гледам аз. newsm78
Иначе на мен ми трябва нещо за през ден, иначе корените се омазняват (опитвам се да спирам "вафличките" и хептен Laughing).

# 137
  • на последния етаж
От този измиващ флуид на Balea имате ли впечатления?

# 138
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Този гледам аз. newsm78
Иначе на мен ми трябва нещо за през ден, иначе корените се омазняват (опитвам се да спирам "вафличките" и хептен Laughing).

Е аз точно този ползвам, но го ползвам веднъж на 10-тина дни, че и дълбокото почистване не е полезно.  Peace

# 139
  • Germany

Скрит текст:

Този гледам аз. newsm78

Е аз точно този ползвам, но го ползвам веднъж на 10-тина дни, че и дълбокото почистване не е полезно.  Peace

Освен да го взема и да го ползвам  и аз така по 1-2 пъти в месеца или изобщо да не го. newsm78 Laughing
Май ще се спра за сега на този с кофеин. Ще споделя мнение после.

А някой има ли впечатления от зеления коректор на Алверде?

# 140
Скрит текст:

Този гледам аз. newsm78

Е аз точно този ползвам, но го ползвам веднъж на 10-тина дни, че и дълбокото почистване не е полезно.  Peace
И аз така, даже напоследък и на 2 седмици. Шампоана ми харесва.

# 141
  • Варна
От кога се каня и аз да си взема от  дълбокопочистващия на Балеа,но все не го откривам.А от този с кофеин не съм доволна-бързо ми се омазнява косата.От същата серия съм най-доволна от този с арганово олио и от  Glatt+Glanz.

# 142
Аз също дълбокопочистващия не го видях в DM в Пловдив (онзи до GRAND).
А имате ли впечатления от BB на Есенс и Катрис? CC на Есенс също.  Flutter

# 143
  • Germany
Хмм, аз не искам тези Glatt & Glanz, защото съм и без това с тънка права коса. Дано да намеря нещо подходящо, но май ще пробвам дълбокопочистващия.

ББ крем на Катрис ползвам аз и съм много доволна. Покрива много добре и не ми изсушава кожата, но Т-зоната ми лъсва по някое време на деня. За целта ползвам матиращите кърпички на Катрис, които май са сперни от употреба, защото не ги намирам никъде. newsm78

# 144
Момичета, от бебешката пяна на Алверде(има картинка на дърво на нея) има те ли отзиви? И добре ли ще е да ползвам нещо от бебешките неща на Алверде за измиване на лицето? А иначе да знаете дали скоро ще има нови лимитирани продукти на Балеа?  newsm78  Ще съм благодарна, ако някой ми каже.   bouquet

# 145
  • Варна
За нови продукти можеш да попиташ във Фейса им цък.Отговарят,питала съм за последната им лимитка с мандарина и ванилия  Peace
Аз лично ползвам друг бебешки гел за измиване на лицето си (а и като интимен),доволна съм.

# 146
gali-presi Благодаря за отговора.    bouquet  Мисля, че бебешките шампоани и пяни ще ми измиват лицето добре, а и няма да ми вредят. Мисля да пробвам Алверде. А иначе ти кой бебешки гел ползваш?  newsm78

# 147
Не знам дали някои от вас купуват и стоки за децата от марките на въпросните магазини, но тези дни аз взех 2 неща за детето и останах много приятно изненадана от качеството. Едното е мокра тоалетна хартия SauBär - много е хубава, не се разкъсва, ухае приятно и е добре навлажнена без да е прекалено мокра.

Скрит текст:

Другото са сухи кърпички в кутия, на същата марка. Много са хубави - много меки, но същевременно доста плътни, големи и здрави. Много качествени и шарени. Simple Smile

Скрит текст:

П.П. Бебешката пяна на Алверде съм я ползвала за детето. Също е много хубава.

# 148
Момичета, от бебешката пяна на Алверде(има картинка на дърво на нея) има те ли отзиви? И добре ли ще е да ползвам нещо от бебешките неща на Алверде за измиване на лицето? А иначе да знаете дали скоро ще има нови лимитирани продукти на Балеа?  newsm78  Ще съм благодарна, ако някой ми каже.   bouquet

Аз си купих мини опаковка , но не бих го нарекла пяна , има вид на гел, в тубичка е.
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -und-shampoo.html - за това говоря.
Купих го за морето, че не ми се носеха големи количества козметика, но честно казано не съм очарована, като консистенция ми се струва лигав и хлъзгав този гел, трудно се отмива, колкото и да си плакна лицето, все ми се струва, че не се е отмил съвсем и имам усещането за нещо недоизмито, когато бях с грим, си миех два пъти лицето с него, за всеки случай, не бих повторила покупката, а и това което имам не е сигурно, че ще го изразходвам, у нас си имам други... Много съм доволна от пяната за измиване с ябълката, пак на Алверде.
http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … igungsschaum.html
Добре измива, не ми опъва кожата след това, а и е много икономична, с една опаковка изкарах 8 месеца, при ползване сутрин и вечер. Препоръчвам я с 2 ръце.

# 149
  • На изток от Ада

Другото са сухи кърпички в кутия, на същата марка. Много са хубави - много меки, но същевременно доста плътни, големи и здрави. Много качествени и шарени. Simple Smile

Скрит текст:

П.П. Бебешката пяна на Алверде съм я ползвала за детето. Също е много хубава.
А каква им е цената и колко броя са , Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт