Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 476
  • 704
  •   1
Отговори
# 120
Значи да имам малко търпение  Grinning

# 121
  • Сливен
а цапа ли дрехите?

# 122
Момичета, ако не е по темата се извинявам много. В дрогерии лили е намалено червилото на Golden Rose Ultra Rich Colour. Някой може ли да ми препоръча, кое от номерцата е в телесен цвят ако сте ползвали  Peace

# 123
Цитат на: oesi link=topic=794318.msg28955878#msg28955878 date=140989r9648
а цапа ли дрехите?

Днес забелязах леко потъмняване, но нямам нищо изцапано, нито дреха или пижама, нито чаршаф.

# 124
  • Сливен
мерси

# 125
Повече от доволна съм от този ексфолиант за лице на Alverde. Чудесен за мен продукт, който върши чудесна работа и ухае страхотно!

# 126
Здравейте момичета дано приемате нови попълнения.  Grinning До сега прочетох всички теми ooooh! и чак сега се реших да пиша. Много харесвам марките Балеа и Алверде и се надявам да пуснат нови неща и дай боже да стигнат до България.  Rolling Eyes  Знаете ли дали скоро отново ще има от маслото за тяло на Алверде с мандарина?  newsm78  И нова лимитирана колекция на Балеа?

А иначе нещата от които съм доволна.
1. Balea шампоан със смокиня

- измива добре, косата е мека и лъскава след него но не е кой знае какво, по скоро е подходящ за ежедневна употреба защото на втория ден след като съм си измила косата я чувствам мръсна  Flutter

2. Balea шампоан от лимитирана серия с ягода 
       -   ухае невероятно и също е за ежедневна употреба, за всеки тип коса( трябва да се запася с още една, две опаковки докато не се е изчерпал  Laughing  Heart Eyes )

3. Balea лосион за тяло с аромат на диня - запасих се с две опаковки а и мисля че вече го няма  Sad   

4. Алверде шампоан с алое вера, който още не съм използвала. 
Имам също и с кайсия и лимон заедно с балсам.    

# 127
Защо вече никой не пише?  Sad

# 128
  • Варна
 Аз скоро не съм си купувала нищо от марките dontknow
Писах  Mr. Green

# 129
  • Germany
Аз останах много приятно изненадана от този шампоан:
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … poo-spuelung.html

Купих го за лятната почивка за всекидневна употреба, но реших да го ползвам и след това. Косата ми е тънка и с бързо омзаняващи се корени, а, до колкото знам, не е препоръчително да ползвам шампоан и балсам 2 в 1, но този ми прави косата по-плътна и не ми се омазнява изобщо бързо - мия си я, както с другите - през ден.
Ще се радвам да прочета, ако някой има отзиви и за другите шампоани от тази серия (Balea Professional).

# 130
Шампоан на профсерията на Балеа не съм ползвала, но си взех балсама за проглаждане.

Въпреки че съм с къдрава коса, го ползвам без отмиване или когато реша да тегля една преса. Не е нещо изключително, но върши работа.

# 131
На мен шампоана на Balea от серията Glatt+Glanz ми харесва много, но най-вече, защото не ме сърби главата от него, а от почти всички шампоани ме сърби...

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 12:52 от EXIT_HUMANITY

# 132
Аз мисля да пробвам да и шампоана в един момент. Сега търся нещо бюджетно, което да не ми докарва зверски люспи на скалпа, но и да не изсушава.

# 133
  • Germany
Аз се загледах в този за дълбоко почистване, който предотвратявал омазняването, но ме притеснява, че може да ми изсушава прекалено краищата а и да не е тежък. Другият, който ми направи впечатление е този, с кофеин. Пише, че уж правел косата по-плътна и заздравявал корена, та май на него ще се спра.
Иначе аз съм си най-доволна от Gliss Kur черния за възстановяване и на Elseve Аrginine Resist, но сега ми се прииска да пробвам нещо ново. Grinning

# 134
На мен на Глис изобщо не ми действат добре. Надявам се на Балеа да са по-добри шампоаните.

Общи условия

Активация на акаунт