Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 462
  • 704
  •   1
Отговори
# 105
Мерси!

# 106
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета,
продават ли в ДМ и Лили бг козметика - Пирин дрийм?
http://apteka.framar.bg/30021276/%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD- … -50-%D0%BC%D0%BB-

Аз лично не съм виждала.Вземала съм продукти на марката от Елитис...

# 107
Влизам да дам отчет за фон дьо тена на Catrice-Photo finish-страхотен е. Носих го цял ден в жегата,на обяд имаше нужда от леко матиране само. Не се свлича или попива в кожата,а и няма ефект ,,маска,,.   Peace

# 108
  • Варна
Пирин Дрийм 100% ги има в "Елитис" и то в голямо разнообразие Peace Естествено зависи от фелиала,защото нашите (Варненските) са доста различни-по големина,а от там и като зареждане.

# 109
Мерси,
има голям в Халите, ще ида там.

# 110
  • виртуално
видях реклама за нова палитра на катрис
от доста време търся изцяло мат цветове
моля, ако някой я види някъде - да пише  Praynig

# 111
видях реклама за нова палитра на катрис
от доста време търся изцяло мат цветове
моля, ако някой я види някъде - да пише  Praynig

Не виждам от къде си, но тези сенките ги видях в Лили в Мол Варна преди десетина дни Peace.

# 112
  • Germany
За сега бърз запис от мен, а тези дни ще споделя впечатления от нови придобивки.

# 113
Все пак да спомена, че СС крема на Буржоа все повече ми харесва...  Laughing Най-вече като цвят. Понеже е светъл и не ми тъмнее като другите, сякаш ме подмладява.  Simple Smile Та има си и положителните страни в крайна сметка.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 17:15 от EXIT_HUMANITY

# 114
Обещаното ревю на олио-ексфолиантът за тяло на Балеа са морска сол и лимонова трева - http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/09/balea-oil-peeling.html

# 115
DaniKirilowa, първо да ти кажа, че тук се пише задължително на кирилица. В противен случай постът ти може да бъде изтрит.

Четката на Essence e много хубава - имам същата от 3-4 години, не е мръднала, много хубаво разнася сенките. Аз я ползвам за нанасяне на сенки, става равномерно и красиво с нея.

За базата нямам отзиви. Сподели като я тестваш.

# 116
  • Germany
Аз ползвам тази основа от около година и съм много доволна. Изглажда несъвършенствата по лицето и фон дьо тенът се нанася много лесноо върху нея, но не бих казала, че матира. Аз съм със смесена кожа - Т-зоната ми е малко по-мазна - и когато сложа основата, леко лъсвам. Това, обаче, се оправя с фон дьо тена. Peace

# 117
  • София
Привет, момичета!

Видях, че по-напред в темата са обсъждани мицеларните води. Искам само да споделя, че аз ползвах такава на биодерма за около седмица-две преди година и половина. Кожат ами направи ужасна реакция.. до такава степен ми изсуши лицето, че месец след това всеки път щом влязох да си мия лицето то цялото изсъхваше. От сухотата ми се появиха нещо  като лишеичета, а след това инещо като ситен обрив.

# 118
Дами, вчера се сдобих с лосион за тяло на Балея Summer Magic :

Само че нито има бронзиращ ефект при мен, нито блестящи частици, както казват? Само ароматът му е разкошен. Някой да има наблюдения?

# 119
  • Варна
Ползвах лосиона миналото лято.Бях доволна-след втория ден имаше видим резултат.

Общи условия

Активация на акаунт