Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 869
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
Oтзиви за балансиращия крем за лице на Mixa?

Пробвах новия ексфолиант на Balea, ухае приятно, ексфолира чудесно кожата, но задължително после го отмивам с душ гел, иначе стои мазно.

# 91

Пробвах новия ексфолиант на Balea, ухае приятно, ексфолира чудесно кожата, но задължително после го отмивам с душ гел, иначе стои мазно.
Кожата ми е смесена, клони към мазна - за зимата крема ми беше идеален, но сега ми е тежък. Ето ревю на крема, което съм писала през февруари: http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/02/mixa-24hr-moistur … ancing-cream.html

# 92
Препоръчайте ми крем за около очите , хидратиращ , четох доста доволни от този на Дева с Витамин С , но не ми харесва състава , да не дразни очите , че са доста чувствителни , да не мазни , а да хидратира. Благодаря предварително  bouquet

# 93
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Зависи какво очакваш от крема...в матирането не е много добър, но за нисък клас крем става  Peace
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/10/mixa-24hr-moisturising … ancing-cream.html

# 94
  • София
Здравейте, хубавици! Исках да попитам някой ползвал ли е фиксиращия спрей на Алверде? Днес го видях в ДМ и доста се почудих дали да си го взема  newsm78

# 95
Препоръчайте ми крем за около очите , хидратиращ , четох доста доволни от този на Дева с Витамин С , но не ми харесва състава , да не дразни очите , че са доста чувствителни , да не мазни , а да хидратира. Благодаря предварително  bouquet

Аз този крем не го харесвам, но в момента използвам на Дева с Q10 в синя тубичка и съм много доволна Peace

# 96
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доволна съм от какао скраба за тяло на Palmer's...Има го и в Лили.
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/08/palmers-cocoa-body-scrub.html

# 97
Доволна съм от тониращия крем на Алверде с лайка и кехлибар. В този пост ще опиша впечатленията си от него.

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … me-calendula.html

За какво служи: за изравняване на тена и хидратация.
Опаковка: тубичка от 50 мл.
Съставки: в посочения линк
Цвят и консистенция: топъл бежов цвят, подходящ за светъл и средно тъмен тен. Аз съм много светла и кремът ми придава лек здравословен тен, подобен на слънчев загар. Не е точно моят цвят, но изглежда естествено.
Приложение и действие: Нанасяйте не повече от грахово зърно, иначе рискувате да получите по-тъмен цвят. Кремът се разнася лесно върху добре почистена кожа. Изравнява леко тена. Пори и всякакви несъвършенства са донякъде смекчени, но все още видими. Кожата е матирана, но свежа.  Цялостният ефект е на по-здрава, леко тонирана кожа.
Трайност: часове наред. Кремът попива добре и не се свлича през деня. Ако имате мазна кожа, ще ви трябва пудра за фиксиране.
Бонус: специфичното землисто ухание на продуктите на Алверде с нотки на сухи цветя и билки. Въпрос на вкус, на мен ми е любимо.
Недостатъци:
- предлага се само в един цвят ("светъл до среден")
- няма защитен фактор
Цена: към 5,50 лв. в близкия DM.

Моето мнение: съотношението цена-качество е отлично. Препоръчвам крема на всички, които искат да пробват натурален тониращ крем и нямат нищо против липсата на защитен фактор (той винаги може да се сложи предварително).

# 98
Момичета, препоръчайте ми ФДТ на Catrice за нормална/смесена кожа. Иска ми се да пробвам с такъв. Аз нищо не съм пробвала на марката досега. Вие какво сте ползвали и от кои продукти сте доволни и недоволни?

# 99
Момичета, препоръчайте ми ФДТ на Catrice за нормална/смесена кожа. Иска ми се да пробвам с такъв. Аз нищо не съм пробвала на марката досега. Вие какво сте ползвали и от кои продукти сте доволни и недоволни?
Днес се сдобих с Photo finish на Catrice,но още не съм го пробвала. Утре ще дам отзиви   Peace

# 100
  • Стара Загора
Днес се сдобих с Photo finish на Catrice,но още не съм го пробвала. Утре ще дам отзиви   Peace

Този фдт е много добър. Изглажда, скрива несъвършенства и стои естествено. Единствената причина, заради която не си го взех е това, че стои някак влажно и не попива. Същият е и Фит ми на Мейбълин.

# 101
Днес се сдобих с Photo finish на Catrice,но още не съм го пробвала. Утре ще дам отзиви   Peace

Този фдт е много добър. Изглажда, скрива несъвършенства и стои естествено. Единствената причина, заради която не си го взех е това, че стои някак влажно и не попива. Същият е и Фит ми на Мейбълин.
С каква кожа си? Моята е комбинирана с бързо омазняваща се Т зона и го взех ,след като прочетох доста положителни коментари и ревюта за него. Много се надявам да ми пасне защото съм зарината от фон дьо тени,а и го чаках две седмици да го доставят в едно магазенче  ooooh! . Тук няма ДМ,Лили и т.н и беше много специална поръчка

# 102
Момичета,
продават ли в ДМ и Лили бг козметика - Пирин дрийм?
http://apteka.framar.bg/30021276/%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD- … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 103
  • Сливен
в ДМ не предлагат.

# 104
  • на последния етаж
Момичета,
продават ли в ДМ и Лили бг козметика - Пирин дрийм?
Има ги в Ремедиум.

Общи условия

Активация на акаунт