Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 786
  • 704
  •   1
Отговори
# 75
Някой знае ли дали в Лили има сухия шампоан на Шаума?

# 76
Някой знае ли дали в Лили има сухия шампоан на Шаума?
Мисля, че го има. Те по принцип продават Шаума.

# 77
  • София
Момичета, дайте предложение за добро хидратиращо масло или мляко или лосион за мнооого суха кожа...

# 78
Момичета, дайте предложение за добро хидратиращо масло или мляко или лосион за мнооого суха кожа...
http://apteka.framar.bg/30025476/%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%B4% … 350-%D0%BC%D0%BB-
Има го и с шоколад. От 2-3 години го използвам постоянно. Цената му дори е по-ниска, под 5 лв. Икономично и с голям ефект. В седмия месец и нямам още нито една стрия, а се мажа само с това масло. Ефектът му се дължи на маслото от шеа.

# 79
  • София
Благодаря ти за отговора! Да, аз това масло го гледах преди малко, имаше много добри отзиви. Simple Smile За това със шоколад конкретно. А къде може да с енамери? В Ремедиум гледах май излиза, като задам името в търсачката, но дали го има във действителност..? Rolling Eyes

# 80
Благодаря ти за отговора! Да, аз това масло го гледах преди малко, имаше много добри отзиви. Simple Smile За това със шоколад конкретно. А къде може да с енамери? В Ремедиум гледах май излиза, като задам името в търсачката, но дали го има във действителност..? Rolling Eyes
В Елитис, по големите супермаркети (от Кауфланд съм го купувала също), мисля, че и в Лили го има. Аз привършвам кутия с манго и ми харесва, реших да разнообразя шоколада, но преди 2 дни пак си купих с шоколад.

# 81
В блоговете (които аз съм чела) мненията не са много положителни, да не говорим и за ужаsния състав - парабени, минералномасло...
Понеже темата е за ДМ, аз ти препоръчвам лосионите за тяло от серията на Balea с уреа - има с 5%, има с 10%, според колко суха е кожата ти. Те са много ефикасни и облекчават много сухата кожа като са и прилични като състав.

# 82
  • София
Супер! А имат ли и миризма? Защото аз обичам да ми мирише и на хубавко... Flutter

# 83
То е ясно, за тази цена, няма как да е добро качеството. Но аз споделям на мен какво ми върши работа. И все пак мисля, че и в Лили съм го виждала Thinking Laura Vandini имат добри лосиони. А тези дни видях в Лили и на Виктория сикрет няколко лосиона- ползвала съм този с шампанско и ягоди, най-добрия лосион, който някога съм използвала, бяха ми го донесли от чужбина Peace Радвам се, че вече и тук се продава ( не съм фенка на онлайн пазаруването) и горещо го препоръчвам newsm10

# 84
Супер! А имат ли и миризма? Защото аз обичам да ми мирише и на хубавко... Flutter
Лосионите с урея по принцип не миришат на нищо Wink

# 85
На Афродита не са толкова евтини, аз си взимам понякога на Балеа от лосионите дето са 400 или 500 мл /не помня/ за 4 лв.  Laughing Няма връзка между качествени съставки и цена. В много скъпа козметика има ужасни съставки и в много евтини продукти - хубави. Ако нещо се отразява добре на кожата, не виждам защо да не се вземе. Simple Smile Даже е много похвално, че има евтини и хубави продукти. Пак по-добър вариант от скъпи и скапани или нищо особено /както обикновено се случва/.

# 86
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!

Момичета, може ли да ми кажете дали в "Елитис" продават бои за коси и по-точно на "Гарниер" безамонячната "Олиа"? Знам, че темата не е за магазини "Елитис", но моля ако някой знае да пише! Simple Smile

Да, продават я

# 87
И като стана дума за евтини продукти, се сетих, че мога да похваля още един продукт на Балеа - крема за очи за нормална кожа. Мисля, че струваше около 3 и нещо, ползвам го вече няколко седмици, нямам никакви оплаквания от този крем - добре хидратира, въпреки че моята кожа е по-суха, но ми идва идеално като за сезона. Бих го купила пак, но преди това мисля да пробвам и някои други кремчета на марката. Не очаквах, че ще ми харесат.  Simple Smile

http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … -augenpflege.html

Шампоана на Балеа за гладка и права коса също ми хареса, както и балсама с кофеин. Simple Smile

# 88
  • София
.....А тези дни видях в Лили и на Виктория сикрет няколко лосиона- ползвала съм този с шампанско и ягоди, най-добрия лосион, който някога съм използвала, бяха ми го донесли от чужбина Peace Радвам се, че вече и тук се продава ( не съм фенка на онлайн пазаруването) и горещо го препоръчвам newsm10

А можеш ли да ми постнеш линка на този лосион, кой точно от всички тези е?: http://www.womensstore.bg/category/22/losioni.html?page=1   Flutter  
А аз в крайна сметка, от толкова мирисане и преглеждане на състава...вчера си взех на Балеа лосион с кокос и масло от ший. Мирише много хубаво, а и пише, че е за суха кожа и състава с маслата ми хареса. Аз търсех нещо, което хем да е с добър хидратиращ ефект, хем да мирише хубаво..Знам, че това не е толкова важно, но аз много обичам да ми мирише на хубавко. Blush  Та за това и се отказах от лосионите с уреа, пък и бяха в по-малки опаковки те...аз както се мажа....дали ще изкарам с тях и месец. Tired  

# 89
.....А тези дни видях в Лили и на Виктория сикрет няколко лосиона- ползвала съм този с шампанско и ягоди, най-добрия лосион, който някога съм използвала, бяха ми го донесли от чужбина Peace Радвам се, че вече и тук се продава ( не съм фенка на онлайн пазаруването) и горещо го препоръчвам newsm10

А можеш ли да ми постнеш линка на този лосион, кой точно от всички тези е?: http://www.womensstore.bg/category/22/losioni.html?page=1   Flutter  
А аз в крайна сметка, от толкова мирисане и преглеждане на състава...вчера си взех на Балеа лосион с кокос и масло от ший. Мирише много хубаво, а и пише, че е за суха кожа и състава с маслата ми хареса. Аз търсех нещо, което хем да е с добър хидратиращ ефект, хем да мирише хубаво..Знам, че това не е толкова важно, но аз много обичам да ми мирише на хубавко. Blush  Та за това и се отказах от лосионите с уреа, пък и бяха в по-малки опаковки те...аз както се мажа....дали ще изкарам с тях и месец. Tired  
http://www.womensstore.bg/product/11/dalboko-hidratirasht-bodi-l … ecret-garden.html

Общи условия

Активация на акаунт