Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 761
  • 704
  •   1
Отговори
# 60
Ти какво искаш да постигнеш точно? Ако искаш добро покритие на проблеми по кожата, то ти трябва продукт с пълна покривност. СС кремът не е фон дьо тен, той е предназначен да уеднакви цвета на лицето. Буржоа имат един фдт пълно покритие, flower perfection или нещо подобно, с една гъба на капачката. Да покривен е, но изобщо не съм доволна от него. Стои супер странно на лицето, не попива, цапа цял ден всичко точно защото не попива в кожата, залепва жестоко за сухите места и кожата става на люспи там. Абе гадна работа е според мен.

Пълно покритие за малко пари има на Риммел - Stay Matte. Доволна съм от него. Консистенцията е подобна на мус.

Ако искаш непременно да е CC вземи на Макс фактор, но са към 20 лв. Сравнително покривни са и матират.

# 61
О, не, не, не ми трябва такава покривност. Нямам кой знае какви дефекти по кожата, но като сравнявам крайния ефект с фон дьо тена на Манхатън, определено последният много повече ми харесва. Лошо, че вече ми идва изсушаващ.  Confused Не знам дали ще намеря друг с подобни характеристики, но без да ми изсушава кожата. Иначе и фон дьо тена на Манхатън е много лек, като бб крем, но някак измазва фини линии и порите не личат. Не знам как точно става този номер.  Thinking

Ми може и на Макс Фактор да пробвам другия път. Е то къде са 18 лв, там са и 20.  Laughing Но като цяло не обичам много тая марка - винаги ми действа зле. От спиралите им миглите ми падат, от фон дьо тените им ми излизат пъпки, пък и не са нищо особено,а двойно и тройно по-скъпи от други със същия ефект. Но вероятно следващия път ще пробвам и техния СС, да не съм назад и случайно да не изпусна нещо.  Laughing Стига и подходящ цвят да си намеря. Simple Smile

# 62
EXIT_HUMANITY, ако ти трябва фдт за суха кожа, мога да ти препоръчам.

# 63
EXIT_HUMANITY, ако ти трябва фдт за суха кожа, мога да ти препоръчам.
Препоръчай де, но да няма блестящи частици. Може и за нормална кожа да е. А, да не е много скъп, от порядъка на 30-40 лв. /за мен това е скъпо/  Simple Smile До 20-25 лв макс. давам за подобно нещо.

# 64
На Макс Фактор 2в1, но е за суха кожа, към 25лв. е.
Скрит текст:

# 65
Ти какво искаш да постигнеш точно? Ако искаш добро покритие на проблеми по кожата, то ти трябва продукт с пълна покривност. СС кремът не е фон дьо тен, той е предназначен да уеднакви цвета на лицето. Буржоа имат един фдт пълно покритие, flower perfection или нещо подобно, с една гъба на капачката. Да покривен е, но изобщо не съм доволна от него. Стои супер странно на лицето, не попива, цапа цял ден всичко точно защото не попива в кожата, залепва жестоко за сухите места и кожата става на люспи там. Абе гадна работа е според мен.

Пълно покритие за малко пари има на Риммел - Stay Matte. Доволна съм от него. Консистенцията е подобна на мус.

Ако искаш непременно да е CC вземи на Макс фактор, но са към 20 лв. Сравнително покривни са и матират.
И на мен този Римел ми е голям фаворит, другият ми е Макс Фактор 3 в 1.

# 66
Благодаря ви за препоръките. Като свърши сегашния, ще погледна фон дьо тените, които хвалите и ако си харесам като текстура и цвят, ще си взема.  Simple Smile

# 67
Здравейте момичета!

Знаете ли къде във Варна /или от онлайн магазин/ мога да купа кремообразните сенки на Catrice - Made to stay? Търся номера 40 и 70. Търсих ги в Лили във Варна Мол, но там вече нямат зареждане.
10х!   bouquet

# 68
  • Стара Загора
Здравейте момичета!

Знаете ли къде във Варна /или от онлайн магазин/ мога да купа кремообразните сенки на Catrice - Made to stay? Търся номера 40 и 70. Търсих ги в Лили във Варна Мол, но там вече нямат зареждане.
10х!   bouquet

Тази серия не я ли спряха или само конкретни цветове? newsm78

# 69
Здравейте момичета!

10х!   bouquet

Тази серия не я ли спряха или само конкретни цветове? newsm78

Дам и аз така разбрах, но питам някой дали е попаднал на нещо забравено в някой магазин  Praynig.

# 70
Има и други Лили-та във Варна- до ФК, на Чаталджа.Може там да има и да не са се изчерпали.

# 71
Намерих си една останала бройка - №40 в онлайн магазин и си я поръчах  newsm68.
Благодаря на всички за коментарите  Hug.

# 72
Въпросните сенки на Катрис са спрени от производство от поне година и освен някоя останала бройка,  евентуално ако някой ги разменя. Аз имам две и съм адски доволна от тях, както и от тези на Есенс (също спрени). Вариант са Мейбелинските Колор тату, много ги хвалят блогърките. Peace Мисля, че има подобни и на Буржоа, но четох едно кофти ревю.

Имам отново въпрос за ползващите Балеа и Алверде:
Кое е по-добро от серумите q10 Anti-falten serum (жълта опаковка) или Cell energy 2 in 1 anti-falten creme+ hydra serum (зелена опаковка и се вижда вътре крема на спирала зелено и бяло)???  Rolling Eyes Rolling Eyes Или пък на Алверде anti aging q10 vitamin augen serum с годжибери, май имаше и за лице,ама съм снимала очния. Трябва ми за лице и очи.  Rolling Eyes Сори, че не мога да приложа снимка, просто не успявам!.... Praynig

# 73
На мен лично Alverde повече ми допадат като продукти. Преди няколко дни ми свърши шампоана на Балеа с грейпфрут и моринга, ужасен е. Направи косата ми безформена, ММ го използва няколко дни и скалпа му миришеше гадно 3-4 часа след измиване. Но иначе  е лек и става за ежедневна употреба лятото.
Имам въпрос- кой от ФДТ на Катрис е най-добър за нормална към смесена кожа, нямам много разширени пори и петна? newsm78 От доста време ползвам матиращия на Римел, върши ми перфектна работа като покривност, не лъщи с часове, но и аз не се потя много. Иска ми се да го сменя и да пробвам нещо на Катрис.

# 74
  • При децата ми
Здравейте!

Момичета, може ли да ми кажете дали в "Елитис" продават бои за коси и по-точно на "Гарниер" безамонячната "Олиа"? Знам, че темата не е за магазини "Елитис", но моля ако някой знае да пише! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт