Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 785
  • 704
  •   1
Отговори
# 630
Не. Освежител за текстил се води.
http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_waes … ilerfrischer.html

Впрочем, препарата за съдове на същата марка е уникален! Много добре измива и наистина го прави с три капки като по рекламите. Страшно икономичен!

# 631
  • София
Доколкото знам през зимата не е препоръчително да се ползват хидратиращи кремове, а предпазващи и подхранващи! Simple Smile

А маската с роза накрая с тампонче ли я попивате само? Аз я избърсах с тампонче, но по-късно взех, че измих лицето, защото ми беше малко странно да си легна така  Mr. Green

Аз попивам с тампонче и не мия след това, много добре хидратира кожата, аз още като се намажа и след 15 минутки на някои места вече е попило изцяло!

# 632
  • Ст Загора
Момичета , от кой сух шампоан сте доволни ?

# 633
  • София
  Peace

# 634
Днес ходих до ДМ, сдобих се с няколко нови неща:

Лосион за тяло, мирише божествено и си го бях набелязала от предното ходене:
Скрит текст:

За детето едно бебешко кремче, че кожата му зимата прави екземи и какво ли не изпробвах, та сега и това:
Скрит текст:

Маска за коса, не че много е увредена, но да я посъживя  Mr. Green:
Скрит текст:

Надявам се най-много на детския крем, дано помогне  Peace.

# 635

Аз съм ползвала само на Балея и при мен действа добре Peace

# 636
  • Стара Загора
Не съм използвала сух шампоан, но съм срещала положителни мнения в блогове и клипове за сухия шампоан на Velnea (Lilly).

# 637
  • София

От сухия шампоан на Velnea. Не мога да спра да го хваля и много съжалявам, че в момента в Лили не се намира пълноразмерен, а само малки опаковчици. Върши същата страхотна работа като сухия шампоан на Шварцкопф но я няма тази продължителна, натрапчива миризма. Velnea-та мирише само в момента на пръскането и после няма остатък, за разлика от другите, които трайно ароматизират косата.

И също не съм доволна от сухите шампоани на Balea. Нямат никакъв ефект при мен - косата е сплескана и утежнена, а и миришат продължително след напръскване. Stop

# 638
# 639
  • София
А маската с роза накрая с тампонче ли я попивате само? Аз я избърсах с тампонче, но по-късно взех, че измих лицето, защото ми беше малко странно да си легна така  Mr. Green
Аз попивам с тампонче и не мия след това, много добре хидратира кожата, аз още като се намажа и след 15 минутки на някои места вече е попило изцяло!
И аз ще пробвам този вариант (на мен също ми попи на места междувременно), но ме беше страх, че ако само я попия без да измия лицето ще запуши порите.

Да се оплача от фдт Фото Финиш на Катрис. Ползвах го 2 пъти и май няма да му дам трети шанс да блесне  Mr. Green Не е подходящ за смесена кожа, лъсва след 2 часа и подчертава порите. Не знам дали е от цвета (всъщност не мисля, че има връзка), но кожата ми с него изглежда някак мръсна, не знам как да го опиша точно, но определено няма здрав вид. Връщам си се на Алверде Pure Teint - единственото, което не ми хареса в него е, че може би ми допринесе за изсушаването на кожата ми (смесена е по принцип), но сега като я подхраних с крема с годжи бери и маската с розата, ще проличи със сигурност. Като резервен вариант ми е да си взема бб крема с арония, който препоръчахте. Hug

# 640
Само имай предвид,  че той не е толкова покривен,  ако търсиш това. Защото гледам споменаваш само фдт и да не останеш разочарована. Виж ако има тестер. Wink

А маската с роза накрая с тампонче ли я попивате само? Аз я избърсах с тампонче, но по-късно взех, че измих лицето, защото ми беше малко странно да си легна така  Mr. Green
И аз ще пробвам този вариант (на мен също ми попи на места междувременно), но ме беше страх, че ако само я попия без да измия лицето ще запуши порите.

Да се оплача от фдт Фото Финиш на Катрис. Ползвах го 2 пъти и май няма да му дам трети шанс да блесне  Mr. Green Не е подходящ за смесена кожа, лъсва след 2 часа и подчертава порите. Не знам дали е от цвета (всъщност не мисля, че има връзка), но кожата ми с него изглежда някак мръсна, не знам как да го опиша точно, но определено няма здрав вид. Връщам си се на Алверде Pure Teint - единственото, което не ми хареса в него е, че може би ми допринесе за изсушаването на кожата ми (смесена е по принцип), но сега като я подхраних с крема с годжи бери и маската с розата, ще проличи със сигурност. Като резервен вариант ми е да си взема бб крема с арония, който препоръчахте. Hug

# 641
  • Стара Загора
Photo Finish при мен не се събира, но наистина не е подходящ за мазна кожа. Завършека му е някак сочен, т.е. все едно не може да попие. Иначе при мен се получава естествено покритие и скрива добре, каквото имам, но и аз не бих си го купила. Добре, че ми изпрати за проба приятелка и видях как е. Може да пробваш новия Illusion, той има матов завършек и ако не си с много мазна кожа, може и без пудра. Въпреки, че аз слагам макар да нямам проблем с лъсване.
За пори не знам как ще е, защото съм със суха кожа. Peace

# 642
Velnea не е хубав - при мен не действа изобщо. Balea ми остава бели следи доста, само Schauma бих препоръчала от дрогерийните марки  Peace

И влязох да похваля новото балсамче за устни с ябълка и канела, както и душ-гела Black Magic  Heart Eyes Ухаят разкошно Simple Smile

# 643
Velnea не е хубав - при мен не действа изобщо. Balea ми остава бели следи доста, само Schauma бих препоръчала от дрогерийните марки  Peace

Напълно съм съгласна за Велнеа и Балеа. За не много тъмна коса и с хубаво изчеткване Балеа-та върши добра работа - попива омазняването и придава доста обем, но пък мирише доста силно.

Шаума още не съм пробвала, но мисля да го направя скоро. Simple Smile

# 644
Дами, да ми препоръчате хубаво хидратиращо балсамче за устни, което да има и лек цвят на устните.  Благодаря! Peace

Общи условия

Активация на акаунт