Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 773
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
  • Germany
Хмм... да, може и да не е подходяща, макар че на мен не ми изсушава кожата, но аз не съм и със сухи бузи.
Видях, че има и такъв матиращ крем от серията на пяната, той дали изсушава прекално?
Някой има ли впечатления и от този:

# 616
  • София
Хмм... да, може и да не е подходяща, макар че на мен не ми изсушава кожата, но аз не съм и със сухи бузи.
Видях, че има и такъв матиращ крем от серията на пяната, той дали изсушава прекално?
Някой има ли впечатления и от този:

Аз точно в момента използвам този крем, харесва ми не омазнява, но и не е толкова хидратиращ, леко кремче си е. Преди използвах кремчето с ябълка и лайм, но този е по-хидратиращ от него...Абе стана много объркано  Laughing Харесва ми кремчето, но аз подхранвам и с други неща като масла и т.н. и ми върши работа и за зимата .

# 617
Ползвах за малко крема, но не съм очарована. Много изсушаване и не попиваше. Не бих се жертвала за друго от серията. Но с хума ще пробвам малката опаковка,  сетих се,  че съм я гледала на стилажа с травъл размерите.
Благодаря за препоръките.  Simple Smile

Аз ползвам вече втора или трета опаковка от тази пяна:

Много съм доволна.  Peace

много, много хубава пяна, но не е подходяща за сухи бузи - за това не я споменах  Peace

# 618
  • София
Някой използвал ли е фон дьо тен на Алверде? Имам проблемна кожа и май единственото, което не съм пробвала до сега е да мина на по-натурална козметика, особено като фон дьо тени, пудри и т.н.  Thinking

# 619
Някой използвал ли е фон дьо тен на Алверде?

Аз съм пробвала техния BB крем с арония. Доволна съм като покривност, горе-долу като на ФДТ, а и се оказа подходящ за моята кожа.

# 620
Поради същата причина съм решила да изчистя моята декоративна и да мина на по-изчистена.
В момента ползвам хайлайт пудра на Алверде и бб крем,  благодарение на мила съфорумка. Кожата ми изглежда свежа,  един такъв glowing ефект. Цял ден не бях слагала пудра да матирам и не мога да кажа, че не беше добре. На кратко -  доволна съм от бб крема.  Peace
Edit: точно този с аронията ползвам и аз. Не виждам смисъл да си задръствам лицето с фдт. Отзивите са ми същите.
Някой използвал ли е фон дьо тен на Алверде? Имам проблемна кожа и май единственото, което не съм пробвала до сега е да мина на по-натурална козметика, особено като фон дьо тени, пудри и т.н.  Thinking

# 621
  • София
Да се отчета с продуктите, които си взех вчера след като ме насочихте към Алверде за подхранващ крем. Взех си този с годжи бери, маската за суха кожа с роза и един Фото Финиш на Катрис. Подозирам, че фдт Pure Teint на Алверде, от който бях доволна доскоро, допринесе за изсушаването на кожата ми, което е странно предвид това, че е обогатен с масла; но като ми се пооправи кожата, пак ще го понося да видя дали наистина е така.

Маската с роза ми дойде добре, въпреки че кожата ми по принцип не е суха, ами смесена. Ще споделя и за годжи берито как ми действа като мине известно време.

Този бб крем на Алверде го видях вчера, мисля, че е намален в момента. Ще ме подхлъзнете да си го взема и него  Mr. Green

А от пяната за коса на Алверде има ли доволни? Понякога като си правя къдрици, използвам по малко пяна, дали ще свърши работа? http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/beauty/naturkosmetik/ … 12/alverde-7.html

# 622
внимавай с цвета на крема, до скоро беше намален тъмният

# 623
  • София
Благодаря Ви много!  Hug Още днес или утре ще си взема този бб крем!
П.С. Да споделя, който не е използвал маската с роза на Алверде, веднага да го направи!  Laughing Страхотна маска, особено за зимата!!

# 624
Този, който е показан малко по-горе на снимката се адаптира добре към тена на кожата. Аз съм светла с розов подтон. Мислех, че ще ми е тъмен, но пасна страхотно.

# 625
  • Germany
И аз по ваши препоръки вчера посетих дм.  Laughing
Взех този крем за лице:
Скрит текст:
Консултантката в магазина горещо го препоръча. Изглежда ми леко хидратиращо кремче - точно, каквото ми трябва. Дано да ми понася.  Wink

Купих и освежителя за дрехи, порепоръчан няколко странички по-назад:
Скрит текст:
Пробвах го набързо и ми се стори добре. Дано да върши работа.

# 626
  • София
Доколкото знам през зимата не е препоръчително да се ползват хидратиращи кремове, а предпазващи и подхранващи! Simple Smile

А маската с роза накрая с тампонче ли я попивате само? Аз я избърсах с тампонче, но по-късно взех, че измих лицето, защото ми беше малко странно да си легна така  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 11:26 от Mini Rebel

# 627
  • Сливен

Купих и освежителя за дрехи, порепоръчан няколко странички по-назад:
Скрит текст:
Пробвах го набързо и ми се стори добре. Дано да върши работа.
на каква цена е

# 628
4 и нещо е освежителя за дрехи.

# 629
  • Варна
Това не е ли спрей за гладене на дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт