Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 799
  • 704
  •   1
Отговори
# 600
Виж кремовете на Хималая. Те са с билкови съставки.

# 601
  • Варна
Важи ли още офертата в ДМ за -20% намаление в седмицата на рожден ден?
да, но е -15%  Peace

Мерси, не знам защо съм останала със спомена за 20%.  Rolling Eyes

# 602
  • Germany
Околоочен крем - Balea Aqua - augen creme-gel

Леко ми пари и усещам затопляне, а не охлаждане и освежаване. Не ми върши работа.
Хидратиращ крем за лице ми действа по-добре от този крем.
И аз го ползвам този,  но не съм имала изброените проблеми.  Може би е до кожа.  Simple Smile

И аз имам този крем и не усещам парене след нанасяне. Ползвала съм го само 4-5 пъти.... трябва да започна да го използвам редовно.

Аз го позлвам от около година. Понеже съм с млада кожа и нямам нужда от такъв против бръчки, исках просто нещо хидратиращо. Доволна съм, не ми пари нищо.  Peace Искам след този да пробвам и един друг в синя опаковка, но против тъмни кръгове. Беше показван в някоя от темите тук. Ако не се лъжа, имаше добри отзиви за него.  Thinking
Майка ми, обаче, не е доволна от тези за околоочен контур - и при нея има парене и зачервяване.

Факт е, като цяло, че продуктите на Балеа за лице не са добри (поне според мен). Бях пробвала техен крем за лице, но пъпчасах цялата. За тяло не са зле, но има някои млека за тяло, които са прекалено редки като консистенция, душ-геловете не оставят трайна миризма.

Момичета, препоръчайте подхранващ крем за лице (за предпочитане Алверде или друг без парабени и кофти съставки), защото откакто се застуди и пуснаха парното, кожата ми се дехидратира ужасно, опъва ми и се лющи на места. И докато лятото беше смесена към мазна, сега е нормална към суха на бузите. Ползвам вместо крем био масло от шипка, но не е достатъчно явно...

Пробвай хидратиращите кремове на Нивеа, Билка или Биотен. Аз съм много доволна от тях, особено като се има в предвид и цената. Аз съм с кожа, подобна на твоята, така като чета - зимата се изсушава, лятото се омазнява, но като цяло бих казала нормална (смесена).

# 603
Момичета, препоръчайте подхранващ крем за лице (за предпочитане Алверде или друг без парабени и кофти съставки), защото откакто се застуди и пуснаха парното, кожата ми се дехидратира ужасно, опъва ми и се лющи на места. И докато лятото беше смесена към мазна, сега е нормална към суха на бузите. Ползвам вместо крем био масло от шипка, но не е достатъчно явно...
Приятелят ми има иключително нежна кожа и дори и малко да се застуди веднага започват да му излизат лишеи. Реши си проблема с това бебешко кремче на Алверде:
Скрит текст:
Аз също го ползвам в най-големите студове, но като нощен крем, защото моята кожа е склонна към омазняване дори през зимата. Мирише много приятно и е около 5 лева.

# 604
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Избери си нещо на Алверде за твоята кожа.Просто моята е различен тип и не мога препоръчам определен продукт.

Продуктите на Хималая определено не влизат в списъка с добър състав.Проверих 3 крема в сайта им и в трите имаше парабени...Както и в повечето им продукти  Peace

# 605
  • София
От алверде ти препоръчвам крема им за чувствителна кожа, хидратиращ е, има и един за много чувствителна той също е много хубав. Също и на биотен кремчетата са с долу горе хубав състав, но в никакъв случай не скапаната нивеа бъкана с парабени и какво ли не още, и на хималая само рекламата е био, състава е ужасен! Пробвай и маската на Алверде в едно пакетче с дива роза и още нещо беше струва към 1лв и нещо, много е хидратиращ !  Hug

# 606
И миришат многооооо! Особено пяната за измиване. Взех си я травъл размер от лили, около касовата зона имаше стилаж с такива продукти.  Sick
Може ли някой да ми препоръча на Алверде по възможност за измиване на лице пяна или някакъв друг продукт - омазнява ми се т-зоната и бузите са ми сухи. Благодаря.   bouquet

Избери си нещо на Алверде за твоята кожа.Просто моята е различен тип и не мога препоръчам определен продукт.

Продуктите на Хималая определено не влизат в списъка с добър състав.Проверих 3 крема в сайта им и в трите имаше парабени...Както и в повечето им продукти  Peace

# 607
  • Стара Загора
Аз имам измиващия крем на Alverde с хума - харесва ми, защото не изсушава и не ми опъва кожата след употребата (както някои други продукти).
Скрит текст:

# 608
Благодаря. Ще го погледна.   bouquet
Първата седмица на януари имам рожден ден, как стои въпросът  с отстъпките тогава? Имам да доизхабя още малко измиващи продукти за лице и обмислям тогава да си купя някои неща на Алверде.  Simple Smile

# 609
този с хума има малка опакова - можеш да го тестваш преди да го купиш в голяма
аз имаа малката, доволна съм от действието, но ми се гади от миризмата и не бих взела голяма

# 610
  • Germany
Аз ползвам вече втора или трета опаковка от тази пяна:

Много съм доволна.  Peace

А за крема на Нивеа, изобщо не се бях замисляла за състава, а тъкмо мислех да го купувам и аз, но ще погледна тогава за нещо хидратиращо за смесена кожа на Алверде. Благодаря за информацията. Wink

А продуктите за чувствителна кожа омазняват ли много?  newsm78

# 611
  • София
Момичета, златни сте, благодаря за отговорите  Hug  Ще се насоча към Алверде. Преди време съм ползвала и кремове на д-р Шелер и Лавера, но за тази цена не бях супер очарована.

Хималая и за мен са само реклама, както и Биотен - чела съм им етикетите. Да не говорим за Нивеа и сродни марки.

# 612

много, много хубава пяна, но не е подходяща за сухи бузи - за това не я споменах  Peace

# 613
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

много, много хубава пяна, но не е подходяща за сухи бузи - за това не я споменах  Peace

Трябва да допиша, че ми се развали помпата...Хем я ползвам 2-3 пъти седмично вече за почистване на четката на кларито Crossing Arms
Сега си стои полу-пълна и се чудя как да я ползвам  Mr. Green

# 614
вземи си едно "бебе-пяна" на балеа и когато свърши, сипвай от тази в бутилчето  Wink
мисля, че и елеа имат "бебе", но не съм 100% сигурна

Общи условия

Активация на акаунт