Хубав епилатор

• 22 565
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
    Аууу,че неприятно,а мен така ме поблазни цената,пък е и с повече пинсети.Жалко!
В такъв случай ще следя темата за мнения за хубав епилатор с пинсети,защото освен Браун-а имам и филипс с дискове,но не го харесвам и не съм доволна както от този с пинсетите
Благодаря много,че сподели

Няма за какво!  Hug
Наистина изглежда добре, има и приставка за премахване на мъртвите кожички, което  е много хитро според мен, но просто е много зле! За 10-15лв можеш да си намериш нещо, което ще ти върши работа години напред!  Peace

# 16
    Аууу,че неприятно,а мен така ме поблазни цената,пък е и с повече пинсети.Жалко!
В такъв случай ще следя темата за мнения за хубав епилатор с пинсети,защото освен Браун-а имам и филипс с дискове,но не го харесвам и не съм доволна както от този с пинсетите
Благодаря много,че сподели
Хм може и просто да не си олучила модела Филипс. Преди имах един мъничък базов Филипс с пинсетки, само 1 скорост и си беше хубав като за размерите. Спомням си го с умиление, понеже после ми подариха много добре изглеждащ Браун и доста се разочаровах като го изпробвах. Иначе е красавец, има си приставки, охлажда, свети и т.н. Да видим кога ще се наканя да го сменя Simple Smile

# 17
Момичета, да ви кажа как завърши (засега) сагата. В Технополис върнах Филипса (оказа се, че ще го бракуват, та се зачудих защо не ги продават на по-ниска цена, все някой ще купи, ама карай), избрах си пак Браун - нямаше много варианти. Казаха ми, че ако съм ползвала преди Браун, няма шанс Филипс да ми хареса, а пък било дълго за обяснение защо е така (?!). И за това карай.

Ето какво взех:

Заради разлика от 20лв. си взех хладилна чанта Crazy Та пробвах днес епилатора - изглежда ми същата работа като стария, да речем една идея по-бърз, ама вече не ми се разправя. По принцип, мога пак да го сменя за нещо друго, обаче този път трябвало да мине през диагностика, но, хипотетично, друго, освен че не ми харесва, няма какво да му открият.

Малко пространно стана, ама това е - скубане, късане и тормоз, докато все пак мина на следващо ниво с лазер/фото в домашна обстановка. Кой знае кога ще е, а докато стане може растителността да окапе сама  Blush

# 18
Хм, аз не съм ползвала Браун, знам, че са най-добрите, поне така казват. Но аз от моя Филипс съм толкова доволна, че не виждам какво повече да искам от един епилатор- взима и най-малките косъмчета, работи много бързо и някак си не се усеща болка, може би заради бързината. Та какво повече да искаш? А консултантите по  принцип не ги слушам, защото едва ли са изпробвали повече от 2-3 неща, а си служат със заучени твърдения. Със сигурност няма да те разочарова Браун-а, но не виждам какво пък да му е толкова по-различно от Филипс-а: и двете марки вероятно имат успешни и неуспешни модели.

И аз моя скоро ще го сменям вероятно, защото доста време изкара, затова се чудя- дали да е същото или нещо с повече приставки като твоя, сигурно са ефективни?  newsm78

А за домашното лазерно обезкосмяване- не е ли малко опасно да си направи човек белези? А и има определена схема, която трябва да се спазва, за да бъде ефективно, така че може би все пак трябва някакво съдействие от козметик, не знам...  Rolling Eyes

# 19
От всичките видове приставки ползвам само стандартната и бръснещата глава. Дори охлаждащия гел не ползвам; не виждам голям смисъл от тях, нито намаляват болката, нищо, а само качват цената на епилатора.

# 20
Ползвам от 13 години, сигурно най стария модел на Браун и нямам абсолютно никакви забележки  Peace

# 21
Ето така изглежда:

Около 50лв струваше, но преди години, сега нямам представа.  Simple Smile

А колко време издържа- има значение за това епилаторът? Не знам, не съм се замисляла, различно израстват космите- от 7 до 10дни. 
Абсолютно същият и аз имам от 2 години, и съм много доволна Simple Smile

# 22
Ето този комплект имам, взех го веднага щом излезе и съм много, много доволна. Нямам кой знае какви очаквания към епилатора, само да върши работа и да скубе косъмчетата, а не да ги къса. Този го прави.

Светлинката на големия епилатор ми е удобна, като ползвам активно и втория епилатор за чувствителни зони. Батерията трае по повече от час, едно зареждане стига за обезкосмяване на цялото тяло (крака, ръце, подмишници, интим), правя го под душа. Не ползвам бръснещата глава, но пинсетата със светлинка беше много приятна изненада.

# 23
Аз пък точно този върнах... Само с разликата, че го нямаше малкия епилатор от комплекта.

# 24
О, да, сега видях, че именно този епилатор е поводът за темата. Интересно, аз съм много доволна, както казах, върши основната работа - т.е. успешно скубе космите - а в бонус има добре измислени джаджи, които улесняват работата, примерно светлинка, втори малък епилатор, пинсетка, добър дизайн, калъфче, лесен за работа, въобще - перфектен ми е. Но може би просто съм имала късмет, или за различните хора различен епилатор е подходящ.

# 25
И аз имам Филипс като показания по-горе, с лилавото копче. Купих го преди 2 години и бях много, много доволна от него (предният беше Ровента Close) Да, но вече не скубе като преди.. по-бавен е, много къса космите и има проблем със захранващия кабел.

Чудя се има ли смисъл да го нося по ремонти, като съм го купила за около 55лв и вече не е в гаранция  Rolling Eyes

# 26
Добре, че има тема за епилатори...Благодаря Ви! Ще си взема PHILIPS с дискови пинсети... Peace

# 27
Какво мислите за това: http://www.technomarket.bg/products/09119475/braun-se-7181wd
Искам ефективност и 10 дни да не мисля за косми. Особено в инимните зони.
Не съм ползвала епилатор до сега - ако не броя 1-2 пъти за проба от приятелка преди 7-8г. Дори не помня каква марка беше. Болката не е проблем - търпя я.
Не купих по-рано, защото след 2-то пробно епилиране ми се появиха доста подкожни косъмчета и се отказах.
Вярно ли е, че новите серии на Браун работят само на батерия, но не и когато са включени на зарядно?
Изчетох доста стари мнения, но искам актуален опит да споделите.

# 28
Аз точно този си взех, Devil, и разлика спрямо стария не виждам, просто на предния усетих, че пак идва време да сменям глава, а тя е към 60 лв. и не си заслужава. Може и при мен бързо да растат косъмчетата, но пък всяка седмица ми е много, а лятото да не говоря - всеки ден щателна проверка!

Сериозно се замислям за новите модели домашна фотоепилация. Преди 2 г. ходих на лазерна в студио, но когато дойде време следващата година да правя повторни процедури се отказах, защото бях бременна. Не знам доколко са добри тези сега, може би като навлизат и още има какво да се желае, но определено желая някакво по-кардинално решение.

# 29
Загледах го, че все пак е 7-ма серия. Не виждам смисъл да взема 7-ма , но за 239лв. с приставки.
Ще мисля още.

Общи условия

Активация на акаунт