Място за боси стоножки - 2

• 63 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • на брега
Да похваля новите си придобивки.
Сандали от ВИП-а: http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A1U2S184MM9RGX&asin=B0 … 0D6GAMEY&fc=1
Прекрасници, много кокетни, удобни. Нося 36-ти, от тези поръчах 37-ми с надеждата да са умалени и познах, стават ми до милиметър! Много доволна!  Heart Eyes
Флайки, UK3, черни:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00H88BDYO/ref=ox_ya_os … roduct_refresh_T1
Страхотнииии!!! Отговарят си на номера.
Увлечена от коментарите в темата пуснах си и http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H89GEWY/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
в червено, блестящи.  Crazy
Благодаря на всички, пишещи и коментиращи тук!   bouquet

# 601
Не съм поръчвала от амазон и днес като се опитах, ми изписа, че не може да изпрати избраните артикули на посочения адрес. Къде бъркам?

Никой ли не знае каква е причината?
Поръчвала съм друго от амазон и никога не съм имала този проблем.

# 602
  • София
На мен от днес ми стои по подразбиране адрес България. Пробвай да смениш адреса на доставка  Peace

# 603
Аз пък идвам да се оплача от тези. Crossing Arms Идеални са, на височина, на ширина, на дължина, на размер (8UK), на качество, мека стелка... абе всичко им е супер, НО, кой идиот реши да изреже тия дупки отпред по този начин?! Rage Ама и аз съм една патка и като гледам не преценявам ooooh! Та малките ми пръстчета щръкват щастливо през тези дупки и аз просто няма да ги нося така! Сега обмислям къде биха го направили читаво, за да ги занеса да затворят външните дупки поне с парчета здрава кожа. Tired Защото този вид на изглед за обуща, ми е най-любимият, нали разбирате... hahaha ooooh!

# 604
  • на морето
Ровя в склада на немския амазон и забелязвам, че цените на повечето обувки са се вдигнали #2gunfire Много неприятна изненада! Дали само на моя номер е така, не знам, но се съмнявам.

# 605
На мен от днес ми стои по подразбиране адрес България. Пробвай да смениш адреса на доставка  Peace

Първо това направих. Сега прибавих и други модели и виждам, че само за някои пише, че не могат да бъдат доставени. Има ли марки, които не се доставаят в България? Едните са на geox.

# 606
  • Popovo
Аз тези Vagabond най-много харесах (благодаря на Маграт за предложението). Не мога да ходя на много високо. Тези ги дават 8,5см., а не ми изглеждат толкова високи  newsm78 Имате ли впечатления от Vagabond и евентуално как им вървят размерите?

Много благодаря за всички предложения  Heart Eyes

Тони имам тези сандали Vagabond
http://www.amazon.de/gp/product/B00H2AGI48/ref=oh_aui_detailpage … ie=UTF8&psc=1
Нося 37 и такъв си поръчах.Отговарят си абсолютно точно Peace

Получих днес Габорките за детето  Heart Eyes
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FZMUTKO/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
И да не остана назад ,чакам и един чифт за мен.

# 607
Момичета,днес 5 пъти ми спира тока и се ядосах и излязох с детето на разходка.Сега,като се върнах в пощата намирам 2 писма и не мога да разбера защо са изпратени.... Вчера поръчах едни сандали на Ел Натуралиста,парите са ми изтеглени от картата.Ето и писмата:
Greetings from Amazon.co.uk,

Your credit card payment for the above transaction could not be completed.
A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information.

Valid payment information must be received within 5 days, otherwise your order will be cancelled.

2.We're contacting you about your cancellation request for order #202-3616649-0274761.

Unfortunately we weren't able to cancel the following item(s) from your order:

El Naturalista Womens Slingback N581 Grosella Watercolor 3 UK, 36 EU

When you receive your order, you're welcome to refuse the package and it will be returned to us. If you are unable to refuse delivery, please visit our Online Returns Support Centre to create your personalised returns label so you can send this item back to us for a full refund:
www.amazon.co.uk/returns-support

As a reminder, you'll only be charged for items that have been dispatched. You won't be charged for any items that are cancelled from an order.

# 608
На мен от днес ми стои по подразбиране адрес България. Пробвай да смениш адреса на доставка  Peace

Първо това направих. Сега прибавих и други модели и виждам, че само за някои пише, че не могат да бъдат доставени. Има ли марки, които не се доставаят в България? Едните са на geox.
Тук повечето хора поръчваме до адрес на превозвач и проблем няма. Така е и по-изгодно. Ти до БГ ли държиш да поръчаш?
А да не би да поръчваш от американския сайт?
Дай линк на това,което искаш,да видим какво става!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 15:10 от sasi6

# 609
Предварително се извинявам за тъпия си въпрос, но от скоро се ровя в Амазон и съм много невежа. Та може ли някой да ми обясни какъв е този ВИП? Заплаща ли се членство и каква е разликата с др. Амазон.

# 610
  • зад парка
Предварително се извинявам за тъпия си въпрос, но от скоро се ровя в Амазон и съм много невежа. Та може ли някой да ми обясни какъв е този ВИП? Заплаща ли се членство и каква е разликата с др. Амазон.

В зависимост от това какъв език ползваш - италиански, испански или немски , е хубаво да влезеш в един от сайтовете и да го разгледаш. Влизаш с име и парола от Амазон като използваш регистрацията в кутийката в дясно, където пише "Амазон".

Сайтовете са собственост на Амазон, но логиката им е различна. Правят се промоции на определени марки или теми за по няколко дни. Има добри отстъпки.
В немския и испанския сайт има и раздел "Намаления".
Продават се дрехи, обувки, чанти, бижута, малка техника, посуда и чаршафи. Рядко килими, картини и украса.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 15:48 от InaDot

# 611
  • Варна
Аз тези Vagabond най-много харесах (благодаря на Маграт за предложението). Не мога да ходя на много високо. Тези ги дават 8,5см., а не ми изглеждат толкова високи  newsm78 Имате ли впечатления от Vagabond и евентуално как им вървят размерите?

Много благодаря за всички предложения  Heart Eyes

Тони имам тези сандали Vagabond
http://www.amazon.de/gp/product/B00H2AGI48/ref=oh_aui_detailpage … ie=UTF8&psc=1
Нося 37 и такъв си поръчах.Отговарят си абсолютно точно Peace

А за тесен крак ли са?

# 612

Има продавачи в амазон , които не доставят до БГ . Продавача ти Амазон ли е ?

# 613
  • София

Копирам инфото от темата за пазаруването в Амазон
Скрит текст:
Информация за Амазон Вип:
За Европа има 3 сайта BuyVip собственост на Amazon:
http://es.buyvip.com/
http://it.buyvip.com/
http://de.buyvip.com/
Ако имате съществуваща регистрация в сайт на Amazon във Вип-овете може да се логнете с нея. Ако нямате, то се регистрирате, когато влезете на сайта. Данните попълнени в сайтовете на Amazon автоматично се използват и във Вип-овете. Въвеждате наново само данните за плащане и те се запаметяват за постоянно.
Артикули се изпращат директно до БГ, без необходимост от използване на посреднически транспортни фирми. Много рядко има едро габаритни стоки, които не могат да се доставят до БГ. При поръчки на стойност равна или по-голяма от 100 евро доставката до БГ е безплатна. За по-малки суми се таксува между 6,50-7,50 евро за първи артикул и после +0,50 евро за всеки следващ. Пратките пристигат или с БГ пощи или с UPS с куриер до врата. Една поръчка може да бъде разделена на няколко части за да стигне по-бързо до Вас. Вие ще бъдете таксувани за пощенски еднократно. Като част от артикулите може да дойдат в пощенския клон, а другите с куриер. Няма закономерност.
Мито и ДДС за тези пратки не се дължи. Разликата в ДДС се калкулира автоматично при избиране на адреса на доставка точно преди да платите.
Във всеки един от виповете ежедневно стартира кампания от 8 часа. Често кампанийте се дублират в различните страни, но стоките са на различна цена! Добре е да проверите и на трите места каква е цената, за да не платите повече  Wink При една и съща кампания, която тече едновременно на 3-те сайта наличностите са общи! Така, че ако резервирате артикул, който е последна бройка и после го видите по евтин в испанския вип например трябва да го освободите и да поръчате на ново през испанския.
Артикулите се резервират за 15 мин., а понякога 19 мин. В кошницата може да следите за колко време още артикулът седи запазен за Вас. Ако Ви остават 1-2 мин и минете към плащане, системата ще Ви даде нови 15 мин.
Плащането става с дебитни или кредитни карти, не се използва PayPal. Парите се блокират в момента, в който започнат да обработват пратката за изпращане.
Ако пратката Ви не е в процес на изпращане може да откажете артикул или да пишете на чат/и-мейл с молба да Ви бъде добавен още някой за да комбинирате доставката.
Ако искате да върнете нещо, което не Ви е харесало или не Ви става трябва да стана в рамките на 365 дни. Влизате в профила си и отивате в менюто за връщане. Избирате артикула и разпечатвате баркода със снимката. Пъхате в кутията с артикула и пращате с БГ пощи препоръчано, без приоритет. Нещата стигат за около 7-8 дни.
При връщане на дефектна стока Вип-овете поемат пощенските разходи. За целта трябва да снимате разписката от пощата и да им я пратите на и-мейл.
Понякога се чака до 1 мес за да изпратят даден артикул и в последния момент могат да го откажат.
Още при пускане на поръчката може да видите в менюто с поръчките си кога се очаква да бъдат изпратени.
Не се учудвайте ако сте поръчали нещо от испанския сайт, а го получите от Германия, просто артикулите са били налични само там, но ако трябва да върнете такава пратка, връщате я до Испания.
*Може да направите поръчка и с празна карта! Артикулите ще стоят запазени без да анулират поръчката до 5 дни.

# 614
Благодаря ви много за помощта, явно съм уцелила продавачи, които не доставят до БГ.
Аз си мислех, че е както беше в javari.
Ще поръчам и аз през превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт