Място за боси стоножки - 2

• 63 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, с големи крака, моля за помощ! ... но като гледам таблицата в Амазон излиза, че съм 42-43 !!!!!!! измерен в см. крака ми е 27см. Ако някоя от вас е с моя проблем, моля да ми сподели модел от който е доволна, а другите, ако попаднете на нещо голямо , моля мятайте! И дайте съвет, дали в УК са по-големи обувките от Немския?

Нямаш НИКАКЪВ проблем с номера !  Peace в Амазоните  Simple Smile 42-ри номер да искаш!
Аз нося същия номер. Тяхното 42 е реално наше 41 / т.е. 26,9-27 см /. В английския според тяхната номерация е 8-ца, но съпоставяйки с 42 немско е една идея по-малко-някакви милиметри. Много рядко / определени модели -предимно скандинавските марки / 42 е по-голямо и трябва да вземеш 41.
Селектираш от менюто в ляво какво търсиш и избираш!

# 721
Момичета, с големи крака, моля за помощ! Търся си балерини или мокасини, естествена кожа, черни, ако няма черни може и др. цвят. По принцип си купувам 41,да не кажа и 40 на ток, но като гледам таблицата в Амазон излиза, че съм 42-43 !!!!!!! измерен в см. крака ми е 27см. Ако някоя от вас е с моя проблем, моля да ми сподели модел от който е доволна, а другите, ако попаднете на нещо голямо , моля мятайте! И дайте съвет, дали в УК са по-големи обувките от Немския?

От немския Амазон ето всички черни балерини , също и от warehouse с номера 40, 40.5, 41. Като начало би могла да се ориентираш по коментарите в сайта, а ако избереш конкретен модел или марка - показвай и питай тук  за мнения - може някой да ги има.   Peace
Разбира се може да си избереш и други модели, цветове, както и материал - аз маркирах leder само.  

# 722
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Здравейте,

търся ботуши за майка ми 38,5-39 номер- черни или тъмно кафяви от естествена кожа.
може би нещо подобно, но на по-ниска цена
http://www.amazon.de/Caprice-Sarina-B-1-9-9-25502-23-Langschaft- … 88826&sr=1-13

дето се казва:отворена съм за всякакви предложения Simple Smile

# 723
Благодаря ви момичета! Започвам с избирането Simple Smile

# 724
  • ...на безопасно
http://prikachi.com/images.php?images/269/7608269H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/270/7608270L.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/272/7608272P.jpg

Пиколиносите взех днес.
Цветът не е като в сайта, не е толкова ярък. Странно розово-червено са с избелял ефект.
Проблем е, че на дясната каишката на глезена е със 1-2 см по-къса. И на моите дебели глезени баш туй ми трябваше.  Sad
Закопчавам я на най-последната дупка ,но не знам като ми се надуят краката....
Да правя ли рекламация, струва ли си???
Иначе каишката на пръстите е доста широка, подходящи са за широк крак и някакси са меки на ходилото.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:04 от Aкеа

# 725
Днес ми пристигнаха три чифта Tamaris  Crazy

Тези балерини са много сладурски. Върховете отпред са по-сребристи, отколкото на снимката. Отговарят си на номера.

Тези обувки са с половин номер уголемени и леко ми хлопат. Поръчах 38, защото в тукашен магазин мерих 37 и ми бяха некомфортно тесни. Ще мисля как да ги уплътнявам, защото са много красиви и ще ги задържа.

И черешката са тези  сандали от склада за 16 евро. Бяха описани като състояние "много добро", но абсолютно нищо им няма. Само капакът на кутията бе залепен с тиксо. Отговарят си на номера. Самите сандали стоят страшно елегантно, а височината им изобщо не се усеща.

Доволна съм за пореден път от марката bowuu.

# 726
Здравейте търся баскетболни маратонки за сина - 43 номер. Тези за тренировките вече са му малки. Преди с яваритата ми беше лесно, сега по трудно се справям Embarassed

# 727
  • София
Само аз ли имам проблем и не мога да отворя нито един сайт на джавари?
Вместо тях като изпиша адресите ми излиза амазон?
 ooooh!

# 728
  • Пловдив
От няколко месеца Джавари се завърна "под шапката" на Амазон и вече няма безплатна доставка и 1г. срок за връщане.

# 729
# 730
  • На черешатааа
vanian благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт