Новите ни козметични похождения 60

• 79 389
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
От доста време не съм споделяла нови придобивки.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/09/1.html

# 661
  • Плевен
Да се похваля и аз  Mr. Green

# 662
  • в 1001-та нощ
densi, след като видях как ти стои - можех ли да не я взема  Crazy Номер 20  Blush

Сянката е единствената, която нямах  Blush OMBRE ESSENTIELLE SOFT TOUCH EYESHADOW -112 PULSION

И бежовата нямам, но няма да я взимам, има много такива  Peace

te_dda, средната  Blush фантастична е, при все, че не обичам метални сенки  Crazy възхитена съм и ще разгледам и другите  Blush

Герленската също - а не планирах изобщо  Blush лош магазин, лош  ooooh!

# 663
Днес се сдобих с този фдт  newsm03

и с това дълготрайно червило photo fix на някаква италианска фирма, чийто продукти виждам за пръв път. Много ми хареса червилото, след нанасясне изсъхва за секунди, оставя матов завършек и не се размазва. Точно такова си търсих, да не мърда от устните ми цял ден и да не оставя следи при допир. И цвета е страхотен  Heart Eyes

# 664
Вив, честита Нова Луна!  Hug Heart Eyes Къде я откри?

Аленка, така и предполагах, че сянката е от есенните Шанели. Сега, моля, разкажете как я беше сложила Денси Flutter? Аз не съм я пробвала още, както и жълтата. Носих само Chanel Hesitation.

# 665
  • в 1001-та нощ
Аз имах предвид, че densi беше сложила пудрата ФДТ, а не сянката  Blush

# 666
  • Плевен
Ниана, открих New moon във Велико Търново Simple Smile

# 667
Много съм доволна от тази придобивка:
CND Cuticle Away

Тук се вижда по-голяма картинка:
http://www.nailbrandsonline.co.uk/media/catalog/product/cache/1/ … /i/m/img_3936.jpg
Продуктът е гелообразен, нанася се много лесно. Не се стича докато изчакваш 5-10 минтути да подейства, почиства идеално.
Сега съм решила да го изпробвам и за ноктите на краката... Laughing

# 668
Ниана, открих New moon във Велико Търново Simple Smile
Супер! Да си я носиш с кеф! Simple Smile

АленкаMr. Green
Така става като в ума ми е грим с Pulsion и то по-смел, реших да открадна идея  Joy

# 669
  • в 1001-та нощ
Много красив цвят и се чудя защо не съм го взела веднага  Thinking Аз мисля да го ползвам за външния ъгъл и под долния клепач, но и за цялостен тъмен грим е чудесен, сега ме размисли с какво да го комбинирам  Blush

# 670
# 671
# 672
# 673
Честито. Кой номер е червилото?

# 674

Le Crayon Lip Liner - Rose Poudré No. 68

Общи условия

Активация на акаунт