Новите ни козметични похождения 60

• 79 360
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Lodsi, ако идваш на срещата, донеси ги  Hug

# 721
  • София
Няма да идвам Sad Но Боби и Веси ги имат и предполагам, че ще ги вземат.
Всъщност май всички от Веси се зарибихме на последната среща  Heart Eyes
На мен първоначално много ми заприличаха на Smuthy Green на MAC, но тези са с много, много блясък. Днес съм с тях и стоят невероятно красиво  Heart Eyes

# 722
  • Бургас
Zodiac UD са един път, от миналата година ги мислих и та накрая ги взех лятото и не съжалявам . Върху черен молив или нанесени с мокра четка са  Heart Eyes убиец и супер трайни.

# 723
И аз ги искам тези зелени сенки, но първо да ги видя наживо. Аленка моля те ги вземи, Веси също. Hug  bouquet

# 724
  • в 1001-та нощ
Ще ги взема, много обикновени ми изглеждат на снимка, но на живо са дъхоспиращи  newsm76

# 725
  • София
Ще ги взема, много обикновени ми изглеждат на снимка, но на живо са дъхоспиращи  newsm76

Това дъхоспиращи, ми звучи леко като неносими  Joy Joy Joy

Нещо напоследък бягам от блестящи сенки, Епатант не съм го слагала от половин година  Mr. Green

# 726
  • в 1001-та нощ
Не стоят по този начин  Blush но зависи и къде и на каква площ ще се сложат  Blush Може би, като моно грим  - за по-вечерен ефект или по-обрано - само в центъра на клепача  newsm78 Rolling Eyes

# 727
А да аз ще ги нося само като моно, както нося и минералните сенки на Мас, зимата на студено време, на вечерни събития.

# 728
  • Бургас
Точно така тези сенки моно е най- добре! Блестящи са , не но като Епатант , за мен е уникална сянка на Шанел.

# 729

Общи условия

Активация на акаунт