Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 101 711
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • Down south
Daylily, би ли споделила от къде и за колко купи необходимите неща за началото?

Amazon.com  Peace
Целият комплект, заедно с два лака, струваше около $ 100.

# 436
  • София
Bubsyn , ацетона разтваря гел лаковете.Четката,с която ще почистваш трябва само леко да е навлажнена със спирт.
Френски маникюр с гел лак.
https://www.youtube.com/watch?v=yUKXFSxGZA4
Знам, че ацетонът го разтваря, но си мислех, че само с киснене би паднал (както когато се сваля всичко), а не само с допир на четката, но мислейки логично докато не се запечата с топ лак, цветът ще е уязвим. А спиртът няма опасност да нарани повърхността на вече изпечения розов лак, нали?

# 437
  • Down south
Благодаря за мненията. Продължавам да ви следя. Дано да се справя... Blush с правенето де, не със следенето на темата...
Ще се справиш. Правенето ми отнема около 15-20 мин. Става доста бързо и лесно.
Виж, свалянето, вече е друга работа  ooooh!
Първи опит - отне ми около час и почти си заскубах косите от отчаяние  Crazy Следващите два пъти бяха по-лесни.

# 438
Кой топ на Блускай бихте ми препоръчали - този със или без лепкава слой?
С лепкавия слой.Другия не съм го ползвала,но прочетох доста негативни мнения за него.Мисля,че Ради  може да внесе яснота по въпроса.
Aз лично ползвам и двата топа. Този без лепкав слой ми е по- удобен за нокти без декорации. А за декорираните минавам първо 1 пласт с лепкав слой и след това 1 без лепкав слой. По- удобно ми е да не бърша лепкав слой, иначе и двата са еднакви. Simple Smile

# 439
Начинаеща съм и искам да питам съвместими ли са основата и топ-а на chu jie с цветните лакове на  bluesky ?

# 440
Не,по добре не ги смесвай. Някога пробвах обратното,но се обели. А и базата на bluesky e възможно най добрата, вземи си такава

# 441
А ако съм с основа и база на Bluesky мога ли да сложа гел ezflow ?

# 442
  • have faith and be patient ..
ами може да пробваш и после да споделиш тук какво се е получило  Peace аз успешно съчетах основа + топ на блускай със цвят на шилак (и то от китайски сайт ) .. маникюра ми си изкара както обикновенно - докато ми израстнаха доста ноктите Simple Smile)

# 443
А аз моля за мнение за обратната комбинация - база и топ на CND и цвят на блускай или Gelish. Притесненията ми са, дали ще е траен маникюра и дали ще се сваля лесно? До сега само пълния вариант на CND съм ползвала, ама сега като гледам на цената на един цвят ще взема три на блускай.

# 444
  • have faith and be patient ..
мой опит- пълен комплект cnd  се маха по-лесно от такъв на блускай  Peace момичетата казват ,че основата на блускай е много силна/трайна/здрава .. може би това е разковничето Peace

# 445
При Bluesky  база нокътя се подготвя предварително като леко се матира повърхността му, затова е по траен.Докато при CND матиране на нокътя няма. Но предполагам и при него ако се матира ще бъде по дълготраен, като bluesky

# 446
, 1 на Bluesky и едно комплектче от 6 бр( цветовете са много готини ,но не съм ги пробвала още) , марка незнам си коя....това са:
и така топ лака е REQ.  Така че според мен е важно базата и топа да са хубави.....пък лака има избор голям Peace
[/quote]
Моля като пробваш комплекта с 6 лака да кажеш хубав ли е,че аз мислех да го взимам за проба.

# 447
А някой пробвал ли е гел лакове с марка Miley.

# 448
А ако съм с основа и база на Bluesky мога ли да сложа гел ezflow ?
Може,но под гела се слага база bluesky,изграждаш нокътя и оформяш. После преди гел лака пак нанасяш база върху целия нокът

# 449
Нямам проблем със свалянето на Блускай,откакто използвам  чист ацетон,става много бързо и се сваля фолиото на първия нокът,изчиства се,тогава на следващия и т.н,няма и десет минути ,откак почвам да свалям...

Общи условия

Активация на акаунт