Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 637
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Ако е за домашна употреба какво значение има дали е реплика или е оригинално ?

# 106
Е как да няма значение като това е имитация,красиво шишенце или качествен лак за нокти ще искам???За мен е важно кво има вътре,а не как е опаковано

# 107
  • have faith and be patient ..
И как ще разберете какво има вътре при евентуална покупка от по 40 лева парчето?  Това ми е чудно на мен в крайна сметка Peace смисъл то пак е ув лак вътре..

# 108
Дори и да си го вземеш от специализиран магазин според мен пак не ти е гаранция , че е оригинал. Аз лично съм попадала на страшни ментета от специализирани магазини. Така че гаранция за мен няма никога. А и всички гел лакове са с еднакви съставки.

# 109
Няма как да разбера,като го купувам,но после не се знае какво има в лакчето и как може да ми се отрази на ноктите. Почти всички гел лакове имат ментета.Просто този който го произвежда,не носи никаква отговорност какво ще сипе вътре,дали не е остаряло,дали цвета е покривен,дали ще издържи достатъчно и ще се сваля нормално с разкисване. Отделно че след като се скрие зад друга марка,може да вложиш там забранени или вредни съставки,за по евтино

# 110
  • have faith and be patient ..
Дори и да си го вземеш от специализиран магазин според мен пак не ти е гаранция , че е оригинал. Аз лично съм попадала на страшни ментета от специализирани магазини. Така че гаранция за мен няма никога. А и всички гел лакове са с еднакви съставки.

Именно тази теория подържам и аз,  според мен всичко идва от едно място,  но се продава на всякъде за различна цена  #2gunfire както виждате и на този пише мейд ин юса..  Peace

# 111

Именно тази теория подържам и аз,  според мен всичко идва от едно място,  но се продава на всякъде за различна цена  #2gunfire както виждате и на този пише мейд ин юса..  Peace
еми разбира всички се правят в Китай

# 112
  • София
Ако правим аналогия с производството на други продукти, аз бих предпочела да си купя маратонки runners пред adibas. В този смисъл по-добре е репликите които купуваме да стоят зад собствена марка, а не да се оптват да заблудят. Може би затова се спрях на bluesky -  ясно е за всички кого копират, но поне не е грозно. Световното производство се е изнесло в Китай доста отдавна и има много качествени стоки, мисля че това не може да е определящ фактор дали даден лак е менте. Simple Smile
Да споделя за псевдо алергичната си реакция към лака - мисля че съм си изгорила пръстите с чистия 95 % спирт, който ползвах последните два пъти, тъй като ми свърши течността на GR. С повече хидратация на следващия ден, всичко е ок, не съм сваляла лака и в момента намам грижи. Ако сте с чувствителна кожа, не правете като мен Wink

# 113
В голям филм си се вкарала,добре че си разбрала от какво е Simple Smile И аз ползвам спирт,но нямам проблеми с него.Пък и не мога да издържа на цената 6лв за 1л. в аптеката Simple Smile Преди имах някакви клинзери на Lina,но дори и те са много скъпи спрямо спирта

# 114
  • София
Приятелки ми казаха, че лепкавия слой се маха успешно и с лакочистител без ацетон, ще се пробва  Peace

# 115
И аз махам лепкавия слой със спирт, но това, което Ита описа ми прилича точно на алергична реакция от свръхконтакт. Дано не съм права, но ако е така, ще разбереш още при следващото поставяне на лака. Peace

От мен едно шаренко маникюрче с Блускай:

-розово- 547;
-основа под цветята- 504;
-зелено- А84;
-жълто- неон N08.

# 116
Здравейте, направих грешката да се лакирам с гел лак на Блускай на слънце и четките ми на топ  бзата се втвърдиха и няма оправяне ... Ако някоя от вас има празни лакове ще съм благодарна , ако може да услужи с четки Simple Smile

# 117
Здравейте! Искам да ви помоля за помощ... (не можах да намеря назад в темите нещо по въпроса, извинявам се, ако все пак съм пропуснала). Могат ли гел лаковете на IBD да се използват без Power Bond, само с надраскване на нокътя и ако да, трябва ли да е много силно надраскването? Предполагам няма да е проблем да се нанасят с база и топ на Gelish newsm78 Благодаря ви предварително Hug

# 118
Divine Love можеш да ги ползваш без power bond, ползвала съм ги с база на OPI и на Gelish без особено да надрасквам плочката. Това са едни от цветовете, който най-много издържат на моите нокти.

# 119
  • София
Момичета,в БГ могат ли да се намерят лакове на IBD, и къде ,често споменавате ,че са трайни, а ми е трудно да поръчвам от сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт