Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 617
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
kuki_kuki благодаря ти! А отдръпване има ли при тях, забравих да питам?

# 121
Здравейте, направих грешката да се лакирам с гел лак на Блускай на слънце и четките ми на топ  бзата се втвърдиха и няма оправяне ... Ако някоя от вас има празни лакове ще съм благодарна , ако може да услужи с четки Simple Smile
Мисля че преди имаше резервни четки при вносителя

# 122
Divine Love поне с цветовете, които имам аз не съм имала този проблем, дори и с по-тъмните. Докато Gelaze на China Glaze са много зле в това отношение.

# 123
va_ni вносители за БГ са Експерта фешън, не знам дали в момента продават на крайни клиенти.

# 124
Divine Love поне с цветовете, които имам аз не съм имала този проблем, дори и с по-тъмните. Докато Gelaze на China Glaze са много зле в това отношение.
Gelaze издържат ли? какво ви е мнението като цяло?

# 125
При мен не са особено издръжливи, но има някой цветове, които не мога да пропусна Simple Smile

# 126
При мен не са особено издръжливи, но има някой цветове, които не мога да пропусна Simple Smile
да позная- Флип Флоп? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
  • София/Дружба
Здравейте, направих грешката да се лакирам с гел лак на Блускай на слънце и четките ми на топ  бзата се втвърдиха и няма оправяне ... Ако някоя от вас има празни лакове ще съм благодарна , ако може да услужи с четки Simple Smile

Пробвай да ги накиснеш в лакочистител / ацетон за няколко часа, а след това ги среши с много гъсто гребенче   Wink

# 128
  • София
va_ni вносители за БГ са Експерта фешън, не знам дали в момента продават на крайни клиенти.

Благодаря ти, ще проверя  bouquet

# 129
Radi позна  Mr. Green и още Pool Party, Rose Among Torns, Flying Dragon, Shocking Pink. От предстоящите да излязат през есента съм си набелязала:  Sun Worshipper,  Thistle Do Nice и Neon & on &On.

Честно казано можех да се лиша от Джапанката и Shocking Pink, понеже имам I’m Brighter Than You и Make You Blink Pink на Gelish, които са кажи речи идентични с тях, а дори и по-неонови. За мое най-голюмо съжаление гел лаковата версия на Джапанката е от по-оранжевата версию, а не по-розовата, която имам като нормален лак.

# 130
Куки, мойта Джапанка от първата реколта беше по- розова, но уви, следващата вече си беше оранжева, та мога да предположа как изглежда и гел лака им в тая гама... ooooh!

Ето едно маникюрче с Блускай 536 за основа и 518 и Vip30 за френча -

# 131
Radi за жалост много правилно предполагаш  Sad

# 132
  • Пловдив
Здравейте момичета! Hug
Бих искала да си взема лампа за в къщи и да се лакирам с гела на OPI,има ли някакво значение или специфика кой гел за каква лампа е?
От и бей има ли някой продавач от който да сте доволни от поръчани лампи?
 Hug

# 133
Здравейте
тъй като и аз съм съвсем нова имам доста въпроси:

1. струва ли си да купя ламата от ибей или да си я взема от тук
2. гледах сайтовете на повечето фирми и цената на един лак е около 20лв. Дали ще намеря от чужди сайтове на доста по-ниска цена
3. този ацетон за махане на гел лак някакъв специален ли е или просто лакочистител с ацетон?
4. тъй като мисля да правя маникюр само за себе си дали според вас си струва инвестицията?  - аз си правя и ръцете и краката

# 134
Здравейте
тъй като и аз съм съвсем нова имам доста въпроси:

1. струва ли си да купя ламата от ибей или да си я взема от тук
2. гледах сайтовете на повечето фирми и цената на един лак е около 20лв. Дали ще намеря от чужди сайтове на доста по-ниска цена
3. този ацетон за махане на гел лак някакъв специален ли е или просто лакочистител с ацетон?
4. тъй като мисля да правя маникюр само за себе си дали според вас си струва инвестицията?  - аз си правя и ръцете и краката

1. Моята е от ибей, но и тук може да намериш същата за същите пари.
2. Лаковете също си ги взимам от ибей, там ми излизат по 12 лв единия. На блускай, тук са по 18 лв с безплатна доставка. Обаче от ибей си ги поръчвам с татко, той някакви други неща си взима чрез няква фирма и общо взето за лака не плащам доставка. Може би ако си поръчаш повече лакчета с една доставка, ще ти излезе по-изгодно определено. Но ако смяташ да са по 1-2 на месец, примерно, няма голям смисъл да пазаруваш от ибей.
3. Абсолютно нищо специално. Чист ацетон от някаква железария си взимаш или от аптеката. Аз сега съм с един лакочистител на Лили и съм доволна, но има и специални течности за сваляне на гела, но те вече са доста по-скъпи.
4. За мен си струва определено, защото ако трябва да даваш средно по 40-50 лв за маникюр и педикюр (не съм запозната точно с цените, може и да е повече Laughing ), сама си направи сметката. Обаче си е занимавка, аз както съм и по-бавна и искам да го направя добре ми отнема понякога и 2 часа, но две седмици съм с перфектен маникюр, а обикновен лак ми държи по 2 дена и нямам нерви през ден да се лакирам, да чакам да съхне, че да не се развали и дрън, и дрън, а пък много ми се вижда два пъти в месеца да отделям по 20-30 лв за ноктите (не включвам педикюра, той може да мине и без гел лак Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт