Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 563
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм се включвала, но от време на време преглеждам темата.
Попаднах на тази информация за разликата между оригиналните и имитациите на CND Shellac, която бяхте обсъждали наскоро.
http://nailssuppliesuk.wordpress.com/2014/07/01/how-to-tell-fake … tic-cnd-shelllac/
И за да не е само това Grinning качвам една снимка с някакъв китайски гел лак Canni, не съм си купувала такива до сега, но реших да пробвам, заради много  ниската цена. Цветът е доста покривен, но за издържливост за сега не мога да кажа. Странното е, че на шишенцето пише, че 7,3 ml, a по големина е същото като на Bluesky, който е 10 ml. Дали едните лъжат?

Някой пазарувал ли е от този продавач (в края на материала, който е предоставила тори, има препратки към профила му в ибей)

torry_90, благодаря за инфото, на мен като на начинаеща, ми беше много полезно  Hug

п.п. Някоя от вас да ми препоръча читав продавач на CND? Може и на лични. Благодаря предварително   bouquet

# 196
  • Бургас
Нещо Блускай взе да ми се лющи на петия ден. Преди и с Гелиш имах такъв проблем. Обезмаслявам, и специален обезмаслител ползвам. Някакви идеи как да го направя по-траен? Пробвах и с два слоя топ - същата работа:(

# 197
Аз пък с обезмаслителя с 300 зора свалих Блускай, голямо стъргане падна. Преди ползвах спирт и не беше много траен лака, но се сваляше лесно. Сега голям зор видях, може би като ми свърши основата ще я сменя с друга Simple Smile

# 198
Нещо Блускай взе да ми се лющи на петия ден. Преди и с Гелиш имах такъв проблем. Обезмаслявам, и специален обезмаслител ползвам. Някакви идеи как да го направя по-траен? Пробвах и с два слоя топ - същата работа:(

Аз ползвам EzFlow Bond-it-on и съм доволна, с него залепва по-добре базата към нокътя.

# 199
  • Бургас
А някъде в България мога ли да го купя, че не го долюбвам онлайн пазаруването?

# 200
Доколкото знам това са дистрибутори на EzFlow http://sparklingnights.bg/,  но не го намирам в сайта, може да се обадиш да попиташ.

# 201
Матираш леко нокътя със ситната пила,колкото да се почисти. Обезмаслителя трябва да е киселинен,като натъркаш нокътя се вижда съхнейки как леко побелява. После без да пипаш,нанасяш базата.Нанасяш навсякъде равномерно и тънко базата,запечатваш и отпред върха на нокътя. Базата се пече 2 минути,както и всеки следващ слой. Ако дори на един от слоевете лак пропуснеш да запечатиш върха или забършеш междинните лепкави слоеве,може да се забели лесно.Цветните гел лакове също трябва да се нанасят доста тънко,за да може да се изпекат добре

# 202
  • Бургас
Уж го правя всичко това. Ползвам обезмаслителя на Стар нейлз, не знам дали е киселинен. Чудя се дали не греша при печенето - държа си ръката в лампата спокойно. Може би трябва леко да извия нагоре, за да се изпекат добре върховете на ноктите?

Тони, мерси!

# 203
Едва ли,лампата си е така направена че има рефлектори и свети отвсякъде. Според мен има два варианта.Или не се изпича защото е дебел или няма тънко нанесен слой база,за да го държи за ноктите.А кой цвят си слагаш?

# 204

Един френч от мен с бялото 501 на Блускай и течен камък направен с един от новите им цветове - BLZ02, в който направо съм влюбена! Crazy Прекрасно крралско синьо с брокат, което покрива дори и на 1 пласт! Heart Eyes
Ето и новите ми цветови попълнения на марката-
Скрит текст:

# 205
  • Бургас
Едва ли,лампата си е така направена че има рефлектори и свети отвсякъде. Според мен има два варианта.Или не се изпича защото е дебел или няма тънко нанесен слой база,за да го държи за ноктите.А кой цвят си слагаш?

Напоследък ползвам VIP30, но и с други техни цветове имах такъв проблем.
Ще се старая пак, благодаря ти Hug

# 206
Здравейте!

Имам въпрос относно старческите петна и UV лампата.
Противопоказно ли е, на такива ръце, да се използва UV лампа?
Ако е противопоказно, слънце защитен крем, дали би предпазил ръцете?
Благодаря предварително за отговорите!

# 207
  • Бургас
Аз се мажа със слънцезащитен крем винаги.
Има и специални ръкавици за предпазване от UV лъчи. Тук не съм виждала в салоните да ги ползват, но в Русия ги ползват.
Бях се наканила да си потърся, но още не ми е на дневен ред.

Ето така изглеждат:
http://olx.bg/novi-rkavitsi-za-zaschita-ot-uv-lchi-i52139114

# 208
препоръчвам ръкавици!

# 209
Момичета на мен ми сложиха гел лак SNB и да ви кажа съм много доволна от него.Махнах го на 20 тия ден,беше без забележка,само доста беше израстнал.Сега отново съм с него,но този път френски маникюр и надявам се отново да ми издържи повече време.

Общи условия

Активация на акаунт