Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 101 664
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • На плажа
Ради цветенцата от последния маникюр рисувани ли са?

# 376
Ради цветенцата от последния маникюр рисувани ли са?
Да, с акрилни бои. Peace

tara1991 благодаря!   bouquet

# 377
здравейте отново мами, препоръчайте ми от къде мога да си купя крем за кутикули на snb ili cnd (cuticle eraser) ? ако може линк от сайта или адрес на магазин в Русе

# 378
Здравейте! И аз се включвам в темата!   bouquet Ползвам гел лакове на Bluesky и съм изключително доволна! Трайни, покривни, голяма гама от цветове... супер са! На Арена на красотата гледах имаше доста марки гел лакове, но някак не мога да се доверя да ги пробвам.Единствено повече ми спряха погледа гел лаковете на China Glaze. Нямам идея как са като качество и трайност, но и те имат интересни цветове, та може и да ги пробвам. Simple Smile

# 379
Кети, добре дошла! Hug

Един френч от мен с черното на Блускай 518 и 504 за основа -

# 380
И още един, но този път с Блускай 536 за основа

# 381
  • have faith and be patient ..
аз да задам един малко тъп въпрос - мажете ли с нещо кожичките в случай ,че излезете от очертанията на нокътя , та да не залепва гел лака  newsm78 аз понеже все бързам и винаги имам излязло ,колкото и да се опитвам да го почистя все остава , и стои с дни след изпичането  .. едвам го изтрайвам  Rolling Eyes

# 382
аз да задам един малко тъп въпрос - мажете ли с нещо кожичките в случай ,че излезете от очертанията на нокътя , та да не залепва гел лака  newsm78 аз понеже все бързам и винаги имам излязло ,колкото и да се опитвам да го почистя все остава , и стои с дни след изпичането  .. едвам го изтрайвам  Rolling Eyes
Не се маже с нищо.

# 383
  • София

Не се маже с нищо. Просто го изчистваш, преди да го изпечеш. Peace

# 384
Здравейте, ще ми препоръчате ли гелова боя / тази дето отгоре и лепвате фолио/ от къде мога да се сдобия и как се работи с нея , а също и как правите "камъчетата" в средата Simple Smile  Благодаря

# 385
Здравейте, ще ми препоръчате ли гелова боя / тази дето отгоре и лепвате фолио/ от къде мога да се сдобия и как се работи с нея , а също и как правите "камъчетата" в средата Simple Smile  Благодаря

Гелова боя от тук: http://www.nails.bg/?t=%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0% … D0%B1%D0%BE%D0%B8

А ето и как се правят златна отливка и течни камъни Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=dC9Gp6kNLo8

# 386
Благодаря, една такава опаковка за колко време стига, понеже и цената е добра Simple Smile

# 387
С всеки един черен гел може да се направи,само да има добър лепкав слой,за да залепи фолиото. Повече от 20лв ако ще се дават,по добре иди в салон да ти го направят,че така камъка златен ще ти излезе Thinking

# 388
Аз имам на Стар нейлз лепило за фолио , дали с него ще се получи същия ефект и издръжливост? Simple Smile

# 389
Пробвай го предварително на изкуствен нокът и ще видиш дали става

Общи условия

Активация на акаунт