След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 745
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Да, да се надяваме да не е далеч! Praynig Praynig Praynig

Ако  единият мисли за пари, другия какво прави newsm78

Аз съм си навила на пръста, че ФЕ, ако нямаше връзка с Бу(дано не е вярно, че го преследва Joy Joy Joy) отдавна щеше да е казала, че са само колеги.
Освен това изобщо нямаше да видим толкова общи  снимки, спомнете си Чучулигата и какво става, когато не иска да се шуми и коментира около нея. Laughing Laughing

# 241
  • Враца

Аз съм си навила на пръста, че ФЕ, ако нямаше връзка с Бу(дано не е вярно, че го преследва Joy Joy Joy) отдавна щеше да е казала, че са само колеги.
Освен това изобщо нямаше да видим толкова общи  снимки, спомнете си Чучулигата и какво става, когато не иска да се шуми и коментира около нея. Laughing Laughing

А той пък така бяга от преследването  ooooh! ooooh! ooooh! (дали не бягам много бързо е неговото), а и след всички техни снимки и особено последното видео все си мисля, че май никой никого не гони - вече са се настигнали  Joy Joy Joy

За Фахрие и неистините за нея и около нея  newsm10  - знаем я как светкавично реагира

Ето нещо красиво  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 00:06 от mama_an_ji

# 242

Ох Мами Heart Eyes Лили Hug това за лека нощ е мнооооого красиво и успокояващо Laughing

И от мен

# 243
# 244
лека нощ сладурчета  Hug

# 245
Анжи, правилно усещаш,  налегнаха ме черни мисли.... 

Но има една  светлинка, надеждата ми е датата  24 декември ...около този ден.....много удачно време!

Не се ли случи нищо тогава,има да си ги гледаме приятелчета, както с Мерве след "Малки тайни"...

# 246
Добро утро  bouquet
Ето реакции на новината,че Ф ще е Мурка hahaha hahaha hahaha

# 247
  • Враца
Добро утро, момичета!!!  Hug Hug Hug

Ади, предполагам, че Бурак и с Мерве са го спрягали за двойка - каква им е била реакцията на двамата тогава. Или май се сещам, че той тогава е бил с това момиче - Башак, а после веднага (да не кажем в началото и едновременно) с Чаплата - така, че не е оставал свободен. Разкажи малко за тогавашното време  Praynig  Или някой друг да разкаже, който ги е следил отблизо тогава  Praynig

А сега приключи с Чапа мноооого отдавна, аз си го броя от около Коледа. И както се казва - в момента е волна птичка, и това хубаво и интелигентно момиче покрай него толкова време - почти година - трябва да е много железен, за да не се поддаде. Нека си е комерсиален колкото си иска, но ако нямаше нищо между тях - много отдавна щеше да се чуе  Mr. Green Mr. Green

Забележете поставките под чиниите - там не е ли Бали бей  Grinning

# 248
Добро утро! Hug

Laughing Laughing

Бурак да не се оглежда, защото вече се започна Laughing Laughing Laughing Party

В КСШ Фахрие дали ще носи кърпи, като в Чучулигата? newsm78

# 249
  • Враца
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha

Ще има голяма игра на нерви - само да не съсипят връзката на Къванч (дано момичето му е с железни нерви  Laughing), че чак тогава на Фахрие наистина ще и излезе име на "разлучница"  Laughing Laughing

# 250
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha

Ще има голяма игра на нерви - само да не съсипят връзката на Къванч, че чак тогава на Фахрие наистина ще и излезе име на "разлучница"  Laughing Laughing

То само това оставаше...
Тя Башак не я знам на колко години е, ама спокойно може да има дъщеря на подходящи години за Къванч, откъдето си правя извода, че е много специална за Киво и ние да сме спокойни за Фахрие. Confused Embarassed

Въпреки всичко за мен избора на продуцентите е правилен. Прекрасна екранна двойка са. Галят окото.

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 07:56 от lilitoKoleva

# 251
Добро утро. Hug Hug Hug

Въпреки всичко за мен избора на продуцентите е правилен. Прекрасна екранна двойка са. Галят окото.

Да, добро съчетание.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Башак не е много по-голяма от Къванч, разликата им е само три години.  Wink Тя е родена през 1980-а, а той през 1983-а. Peace

Хубав ден.   bouquet

# 252
Успешен ден ви желая!

Снеже не знаех. newsm78 Това означава, че е на 34години  Shocked Shocked Съжалявам, заблудила съм се. Praynig Аз мислех, че е поне на 40.  ooooh!

Скрит текст:

# 253
Снеже не знаех. newsm78 Това означава, че е на 34години  Shocked Shocked Съжалявам, заблудила съм се. Praynig Аз мислех, че е поне на 40.  ooooh!

Не е толкова важно, ЛилиHug и аз като я видях за първи път до Къванч, така си помислих. Peace

# 254
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha

Ще има голяма игра на нерви - само да не съсипят връзката на Къванч (дано момичето му е с железни нерви  Laughing), че чак тогава на Фахрие наистина ще и излезе име на "разлучница"  Laughing Laughing

aз точно по тaзи причинa им чaкaм сaмопризнaниятa преди дa почнaт снимките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт