След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Ади,  Hug те са актьори и като такива следва да играят във филми/сериали, в които ще имат цуни-гуни и с други партньори. Естествено, че ще приеме сериал с Къванч, че той е номер едно в Турция в момента.  Peace Какво да зарежат кариерите си ли?  ooooh!

Себи,  Heart Eyes едва ли Йозджан е използвал Фахрие.  Peace Когато имаше връзка с него, тя не беше толкова популярна, той беше по-известният тогава. Е, сега нещата се промениха, но той си остава уважаван в Турция. Peace

Не е необходимо Бу да учи Фахрие да се целува, тя знае още от "Листопад".  Wink Там го правеше, не знам защо сега се дърпа. Mr. Green

# 436
ааа Анджи от това цуни гуни Бу литна в облаците  Joy

то по тази логика всяка 2-ра двойка актьори трябва да прекратят кариерите си  ooooh!
чувствата са си чувства..играта си е играж Peace на Къванч може да се вярва   Peace той след толко въргаляне с Берен не се гаджосаха та с някакво цуни гуни ли врътне  Mr. Green

# 437
Не ,разбира се,но пак зависи в какви роли....

Точно в този момент когато / ако се е зародило нещо сърдечно ,любов ...струва ми се неподходящо...
да,така го чуствувам....

# 438
Ха, че като може да се целува, защо имаха такива измислени целувки, като през стъкло с Бурак? Embarassed Joy Embarassed

Дано сега в новия филм не са изкуствени целувките, защото още малко и ще забравя, че си харесват инстаграмите Joy Joy Joy

# 439
може да е малко смешно,но и Бу има пръст в това с целувките  Peace

водя си изводи от гледаното и най вече от МТ  Peace там пък с Мерве имаха най най измислената единствена целувка едвам допирайки си устните и толкоз..пък Мерве в други сцени не се свени  Mr. Green погледнато от Кузей  Peace та в тоя ред на мисли явно и Бу не е от желаещите за цуни гуни по филмите

# 440

Пак е имало репортаж... Laughing Laughing Laughing

# 441
Момичета,добра ви вечер Hug Аз мисля,че вече сме на дни,ако не и часове разстояние от фотка,интервю или примерно коментар в инстаграм,който да ни разясни ситуацията веднъж и завинаги smile3530
Относно Киво,ако Ф е с Бу, едва ли ще е проблем за тях. Помислете си примерно на вашите работни места няма ли толкова или по симпатич ни от вашите мъже.  Едва ли ви се налага да се целувате ,ама все пак.... Винаги ще има и по-красиви и по-добри....
Ади, споко Hug  bouquet На нашичките връзката им далеч не е от два или три месеца насам. Минаха през толкова простотия,че ако две -три целувки с Киво по работа  ще са проблем или изпитание , значи всичко е било безсмислено  bouquet

# 442
  • Враца
Ха, че като може да се целува, защо имаха такива измислени целувки, като през стъкло с Бурак? Embarassed Joy Embarassed

Дано сега в новия филм не са изкуствени целувките, защото още малко и ще забравя, че си харесват инстаграмите Joy Joy :35
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ами измислени бяха - то сценарий, то Чапа наоколо, то започна да се приказва за  тях двамата, а той "все още"  е във 'връзка" с Чапа.  Mr. Green

# 443
  • Враца
може да е малко смешно,но и Бу има пръст в това с целувките  Peace

водя си изводи от гледаното и най вече от МТ  Peace там пък с Мерве имаха най най измислената единствена целувка едвам допирайки си устните и толкоз..пък Мерве в други сцени не се свени  Mr. Green погледнато от Кузей  Peace та в тоя ред на мисли явно и Бу не е от желаещите за цуни гуни по филмите

Значи - "търкулнало се гърненцето - намерило си похлупачето"  - няма от какво да се притесняват тогава с тези цунита-гунита   Laughing Laughing Laughing

# 444
# 445

Откъде да знам?  newsm78 А доказателственият материал от "Листопад" вече веднъж го поствах. Joy Joy Joy

# 446
# 447

Е.... това вече е  уточнение на ситуацията Laughing Laughing Laughing

Просто в това топло време , полуголички ... просто тела
та естествено си привличат.......

Бу въобще не се замисля къде му е ръката -Тя е там където е свикнал.

# 448
http://www.ecanlitvizle.com/show-tv-izle/

Видях ги Hug
След малко ще ги дават, досега само част даваха Laughing Blush Party

и Киво с приятелката му ще дават  Party Party Crazy

# 449
Докато чакам ме налегнаха спомени Joy Joy Joy  Помните ли как се тормозихме 4 часа с Беяз шоу rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт