След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 782
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
каквото са могли да направят хората това е  Peace

на мен ми допада..както каза Анджи ей така 2дневна брада ще му е много хубаво  Peace

вече ако някога се стигне до махането на прословутия мустак ще е съвсем различно от фотошопа,но все пак имаме лека представа как ще изглежда и шока няма да е пълен  Blush

# 421
  • Враца
Мами Heart Eyes още ни си признавам де за мустакя    Wink Wink Wink

Себи,
 Hug Hug  Аз съм мнооого търпелив човек. Да знаеш, че няма да ми се изчака чакалото за твоето признание   Hug

# 422
Да довърша клюките- майката на Бу, преди няколко дни си е направила профил в Инстаграма и е качила там някоя и друга снимка. Днес Чапа е харесала една от тях, а майката на Бу се записала в инстаграма на Чапа, Чапа се е ограничила до харесването на снимката Crossing Arms  Laughing Laughing
Не могат да се разделят снаха и свекърва. bowuu bowuu hahaha
Да не вземе да му я натресе пак, като в турски филм Joy hahaha

# 423
Да довърша клюките- майката на Бу, преди няколко дни си е направила профил в Инстаграма и е качила там някоя и друга снимка. Днес Чапа е харесала една от тях, а майката на Бу се записала в инстаграма на Чапа, Чапа се е ограничила до харесването на снимката Crossing Arms  Laughing Laughing
не й е лесно на женичката - от снаха на снаха и двете в Инстаграм  Joy все пак и бившата трябва да се поздрави,те може да са си в добри отношения,нищо че със сина й вече не са заедно  Peace

# 424
  • Враца
на мен ми допада..както каза Анджи ей така 2дневна брада ще му е много хубаво  Peace

вече ако някога се стигне до махането на прословутия мустак ще е съвсем различно от фотошопа,но все пак имаме лека представа как ще изглежда и шока няма да е пълен  Blush

Вери, май ще стигнем до консенсус - дву-три дневна брадичка и мустаче - напълно приемливо - нали няма да е "кьосе"

# 425
  • Враца
Да довърша клюките- майката на Бу, преди няколко дни си е направила профил в Инстаграма и е качила там някоя и друга снимка. Днес Чапа е харесала една от тях, а майката на Бу се записала в инстаграма на Чапа, Чапа се е ограничила до харесването на снимката Crossing Arms  Laughing Laughing

То е за да не бие на очи - след някой и друг ден ще се добере и до Фахрие.  smile3508

# 426

Вери, май ще стигнем до консенсус - дву-три дневна брадичка и мустаче - напълно приемливо - нали няма да е "кьосе"
ааа не..кьосето не го обичам..лекинко трябва да е брадясал Naughty  Grinning

# 427

Ох.... PraynigБоже ...не ми разваляйте настроението с Чапа.Да е жива и здрава и толкоз!

Мен лично изобщо не ме интересува.

Да...... Laughing аз винаги съм за консенсус.

Бу с лека оформена 2-3 дневна брада и съм в облаците от щастие.

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 21:53 от sebilMM

# 428

То е за да не бие на очи - след някой и друг ден ще се добере и до Фахрие.  smile3508

Да! Политикантка е bowuu bowuu Laughing Laughing

Но Чапа явно има ограничителна заповед от Бу да не ги доближава и не се е записала да следи Инстаграма й, а за да хареса снимка, значи го е търсила и е влязла в него, нали така? Hug Laughing

# 429
Лили аз още не съм на ясно с правилата в Инстаграма , но Джайлан Чапа , ако е от изискано семейство както се твърди не би трябвало да стига до ограничения.
Човек ,макар и влюбен , трябва да има  и  достойнство!!!!!!!!

# 430

Представям ви един мъж , който се възползва от Фе , направи я нещастна и я ползва за клиповете си.

Нещастник! И той мустак пуснал...пфуууу Mr. Green

Май яхнах пак метлата afwitch afwitch afwitch

Кротвам се Laughing

# 431

Много отдавна се чудя дали да споделя това което мисля newsm78

Да , ще споделя.

Касае се за Фахрие, Бурак и Къванч.

Искам и то много Фе и Бу да се обичат безумно ,въпреки всичко и напук на всички завистници!

Ако Фахрие  има /а то няма как да няма нужда да е обичана след толкова време самота/нужда от мъж до себе си това е БУРАК!

Защо ли newsm78
Защото  са от дълго   време заедно  и ще продължат  според мен.
Този съвместен филм не е случайност , а продължение на невероятно професионално и лично пасване.
Много фенове ги възприемат  като двойка в живота. .
Ако в момента Бу и Фе обявят, че не са двойка /много се съмнявам/ цялата злоба , злъч и мъка ще се стоварят върху Фахрие.

Тя /ако се окаже сама/ ,ако влезе в роля с Къванч  свободна/не искам да съм на мястото и/ще и разкажат  играта на любовта и отношенията в нея!
Къванч е обвързан с момиче....Ще тръгне да разваля отношенията им ли newsm78Не ...не бива!

Обичам и харесвам Фахрие.Искам да е щастлива и съм сигурна ,че мъжът за нея е Бурак!!!!!!

Нещо не ми се навързват съжденията ти...

Да,Себи,голяма част от феновете им си мислим,че между тях има емоционална връзка и че са си подходящи един за друг......................
..виждаме сияещите им лица,те излъчват щастие....
..искаме да признаят връзката си ,да,така е........но не се получава...
..Фахрие прие ролята си и ще си партнират с Къванч...Аз не следя филма,не зная дали предстоят топли сцени...С призната или непризната връзка с Бурак, тя тръгва професионално да изпълни договора си.Защо да очакваме нападки,ако е" свободна",тя не отива да разваля връзката на Каванч,защо да не бива...

Аз нали съм на песимистична вълна 2-3 дни ще кажа ,че поначало приемането на ролята за мен беше студен душ...Да ,актриса е,да,кариера прави,....но ако има цуни-муни с къванч,означава,че на Бу не му пука...че се разделят след филма като колеги,приятели,добре изпълнили ролите си в два филма...т е няма връзка между тях.......Мислиш ли ,че на семейството му ще му хареса да я виждат в прегръдките на някой...
Извинете ме,аз съм си малко консервативничка...а и исках Бу/Ф да са заедно ...както и много между вас...............

# 432
на Озджан само гласа му харесвам  Mr. Green мислех да гледам Карагюла ама зарад него нещо се дърпам още,а казват че бил много хубав сериал  newsm78

# 433
  • Враца
Себи, яхвай си я - не ни пречиш   Hug Hug  Права си  Hug

Рускините много го коментираха преди 3-4 месеца, че много се е активирал с тези тъжни, любовни песни и появата на Фахрие (дори и в кадри от филма) в тях - много преди официалното обявяване на раздялата на Бурак и Чапа

Аз нали съм на песимистична вълна 2-3 дни ще кажа ,че поначало приемането на ролята за мен беше студен душ...Да ,актриса е,да,кариера прави,....но ако има цуни-муни с къванч,означава,че на Бу не му пука...че се разделят след филма като колеги,приятели,добре изпълнили ролите си в два филма...т е няма връзка между тях.......Мислиш ли ,че на семейството му ще му хареса да я виждат в прегръдките на някой...
Извинете ме,аз съм си малко консервативничка...а и исках Бу/Ф да са заедно ...както и много между вас...............

Ади, значи , според теб и двамата трябва да се откажат от артистичните си кариери, ако са заедно?  Thinking
Защото няма да е честно, Фахрие да спре да се снима, а Бурак да си прави цуни-гуни във сериалите  Naughty

Халит Ергенч и Бергюзал  се справят доста успешно с положението, според мен - всичко е само работа  Laughing

А и като гледам Фахрие досега какво цуни-гуни прави - по-добре да не си прекратява работата заради това  Laughing Laughing

# 434
Момичета, какво значение има кой в какви филми ще участва? Не вярвам Бу да е толкова глупав, че да изиска от ФЕ да си стои вкъщи, ако имат връзка. Даже да имат по сценарий целувки с Къванч, то аз си представям какви целувки ще видим, а пък знам ли-  Бу може да е научил ФЕ да се целува и тя да спре да се притеснява толкова  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт