След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Лиле нали  Mr. Green те ще ги одумват,нашите ще се правят на ощипани мълчат си,викат само колеги ама си пускаг снимки ...общи да наливат масло в огъня  Joy май им харесва играта на гоненица  Peace

# 406

Май им е хубаво да ни баламосват.

Аз лично , ако гледам красоти и напредване на филма им  нямам нищо против.

Ако те са избрали този начин на информация към феновете - уважавам решението им,стига да стане супер касов филм и отношенията идеални Hug

Зряла, спокойна ,красива..... Hug Hug Hug

# 407

Много отдавна се чудя дали да споделя това което мисля newsm78

Да , ще споделя.

Касае се за Фахрие, Бурак и Къванч.

Искам и то много Фе и Бу да се обичат безумно ,въпреки всичко и напук на всички завистници!

Ако Фахрие  има /а то няма как да няма нужда да е обичана след толкова време самота/нужда от мъж до себе си това е БУРАК!

Защо ли newsm78
Защото  са от дълго   време заедно  и ще продължат  според мен.
Този съвместен филм не е случайност , а продължение на невероятно професионално и лично пасване.
Много фенове ги възприемат  като двойка в живота. .
Ако в момента Бу и Фе обявят, че не са двойка /много се съмнявам/ цялата злоба , злъч и мъка ще се стоварят върху Фахрие.

Тя /ако се окаже сама/ ,ако влезе в роля с Къванч  свободна/не искам да съм на мястото и/ще и разкажат  играта на любовта и отношенията в нея!
Къванч е обвързан с момиче....Ще тръгне да разваля отношенията им ли newsm78Не ...не бива!

Обичам и харесвам Фахрие.Искам да е щастлива и съм сигурна ,че мъжът за нея е Бурак!!!!!!

# 408
23 Ocak'ta 2015
23 януари 2015г

# 409
# 410
# 411
 Joy Joy Joy

Бу е добавил тази снимка Joy :35

В леглото, с пръстенче, с мечти Rolling Eyes Joy Joy hahaha

# 412
# 413
# 414
Чакам с нетърпение да видя какви още снимки е подготвил Бу за Инстаграма си Laughing

Ама как добре се вижда халката на пръста му Laughing Embarassed Embarassed Embarassed

Рускините пишат, че снимката е не е от филма, явно им е било студено и се гушкали под юргана Joy

# 415
ето я  Joy най накрая

# 416
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Много отдавна се чудя дали да споделя това което мисля newsm78
Да , ще споделя.
Касае се за Фахрие, Бурак и Къванч.
Искам и то много Фе и Бу да се обичат безумно ,въпреки всичко и напук на всички завистници!
Ако Фахрие  има /а то няма как да няма нужда да е обичана след толкова време самота/нужда от мъж до себе си това е БУРАК!
Защо ли newsm78
Защото  са от дълго   време заедно  и ще продължат  според мен.
Този съвместен филм не е случайност , а продължение на невероятно професионално и лично пасване.
Много фенове ги възприемат  като двойка в живота. .
Ако в момента Бу и Фе обявят, че не са двойка /много се съмнявам/ цялата злоба , злъч и мъка ще се стоварят върху Фахрие.

Тя /ако се окаже сама/ ,ако влезе в роля с Къванч  свободна/не искам да съм на мястото и/ще и разкажат  играта на любовта и отношенията в нея!
Къванч е обвързан с момиче....Ще тръгне да разваля отношенията им ли newsm78Не ...не бива!

Обичам и харесвам Фахрие.Искам да е щастлива и съм сигурна ,че мъжът за нея е Бурак!!!!!!

Себи,  newsm10

Харесва ми това, което става в инстаграма на Бурак  - снимки, снимки, много снимки с Фахрие - приятелски разбира се  Wink Wink Wink

ТАТКО БЮЛЕНТ, ВРЕМЕ Е ДА ПОШЮШНЕШ НА УШЕНЦЕ НЕЩО ПО МЪЖКИ НА СИНА СИ !
МЪЛЧИШ ПО ВЪПРОСА...
ВРЕМЕ Е,ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ !
НИЕ ЗНАЕМ , ОТ ТЕБ ЗАВИСИ МНОООГО......аааа...ма...ха...аааааа

Ади,
аз съм сигурна, че тати Бюлент много отдавна е пошушнал, коя е подходящата партия за синчето му.  Laughing Laughing

С този уред тя "лети" под водата...(Джей)

hahaha hahaha hahaha
Ади, тя на няколко пъти прави опити за летене във въздух и явно не и се пполучи, та затова сега прави опити за летене под вода   Laughing Laughing Laughing  Дано и се получи  hahaha hahaha

Определено вече ми се струва, че започват да си признават. Не може да ги наричат любовници и те ей така, защото са приятели и въпреки всички клюки да се подписват в инстаграмите си. Да не бъда разбрана погрешно, няма нищо лошо колеги и приятели да са подписани, но когато усилено се клюкарства, никой не налива масло в огъня без причина.

Както Бурак и Чапа направиха плавен преход към официалната раздяла, така и сега Бурак и Фахрие ще направят плавен преход към истината за взаимоотношенията си - няма да излязат и да кажат директно  Naughty  Просто ще го направят така, че да го разберем  smile3508
Само ни трябва още малко търпение  Mr. Green

# 417
  • Враца

Вчера и аз се опитах да му ги махна - и за устата му се получи такова кокоше д..е  Laughing Laughing  Няма как да се направи - трябва да му се сложат и устни от друга негова снимка  Sad

Благодаря ти, Hug Hug само че така не е съвсем голо лице - все едно има дву-тридневна брада и мустак - искам да го видя гладко избръснат

# 418
Вери Rolling Eyes това в никой случай не е най- добрия вариант на Бу без мустак.

Тук е като  Embarassed срам ме е да си кажа п..  непоръбена.
С  машинка № 2 -ниска подстрижка на коса и брада ще е супер.
Чисто голо място на мустаците е  Shocked Shocked  Shocked за мен.

Мами Heart Eyes още ни си признавам де за мустакя    Wink Wink Wink

# 419
  • Враца
Чакам с нетърпение да видя какви още снимки е подготвил Бу за Инстаграма си Laughing

Ама как добре се вижда халката на пръста му Laughing Embarassed Embarassed Embarassed

Рускините пишат, че снимката е не е от филма, явно им е било студено и се гушкали под юргана Joy

И до възглавницата - оковите на семейния живот скоро ше го закопчаят  hahaha hahaha hahaha

И снимката с бебешора ми харесва как стои в инстаграма му  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт