Къде в Бургас? (41)

• 66 709
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Някой знае ли къде точно е магазин Юск, който отвориха?

Хубави раници, различни от габол има в една книжарница срещу стоматологиятя, и в една малка до пиреубанк,до църквата "Кирил и Методий" продават раници на херлиц.

# 106
Момичета, къде давате килимите си за пране ? Споделете, ако обичате дали сте доволни.
Аз лично ги давам на хора от Долно езерово, които идват вземат ги, изпират ти ги, връщат ако те интересуват телефоните ще ги напиша

# 107
Здравейте! Искам да си купя матрак ,но искам да изпробвам няколко модела. Къде има избор на матраци на едно място?

# 108

Хубави раници, различни от габол има в една книжарница срещу стоматологиятя, и в една малка до пиреубанк,до църквата "Кирил и Методий" продават раници на херлиц.
До Била и Технополис по пътя за Созопол.

# 109
аз големият килим го дадох на автомивка в к-с "Славейков" до хотел "Мираж" , след странджанките ... добре го изпраха ,  като цена казаха 2лв на квадратен метър

п.п. видях че не съм изхвърлила квитанцията , пише : автомивка "Аутогермания"( до спортна зала "Младост" ) и е сметнат килима: 4м на 2,20 м = 8,80 х 2лв. = 17,60 лв.

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 15:19 от Мимито & Светла

# 110

Онази вечер ходих. Влиза се в Била, която е на Трапезица, и вдясно от баш магазина е входа за Юск. Всъщност то вече като се влезе, няма как да не се види.

# 111
  • на брега на морето
Здравейте! Интересуват ме памперси за възрастни - някъде в града има ли склад с по-евтини памперси?

# 112
  • Бургас
Здравейте! Интересуват ме памперси за възрастни - някъде в града има ли склад с по-евтини памперси?
Аз лично се сещам за подобни складове в промишлената търговска част на "Славейков" до Галерията. По новата улица, която излиза на Трапезица сега се стига там много бързо...

# 113
  • Бургас
Благодаря ви момичета за отговорите! И даже отидох до магазина, ама не съм очарована, хич даже.

# 114
  • Бургас
Поредният магазин в Бургас за мебели и други домашни глупости, с нищо неразличаващ се от всички останали. Днес бях прегряла и реших да си взема портокалов сок от Била, та и там влязах

# 115
Момичета, от къде в Бургас мога да си купя боя за коса на Keune?

# 116
  • Бургас
Момичета някакви отзиви за мебели Вентория

Peace

# 117
  • Бургас
в JYSK има ли мокети и килими

# 118
Добра шивачка в Бургас, която би могла да ушие подобие на булчинска рокля за бременна булка......

# 119
моята булчинска рокля я ши Таня Маджарова - ул. Екзарх Йосиф където се пресича със Славянска.. намира се как да го обясня по-лесно.. от светофара на Кирил и Методий, посока Богориди - първата възможна надясно , след една ветеринарна клиника се пада.. много добре шие и взема малко пари

Общи условия

Активация на акаунт