Къде в Бургас? (41)

• 66 821
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Черния петък е 31.10 т.е другия петък  Laughing- винаги е последния петък на октомври  Peace Peace 

# 406
Грешката е моя!Днес било в Плаза, а на 31.10 в Галерия.  Peace

# 407
Черния петък е 31.10 т.е другия петък  Laughing- винаги е последния петък на октомври  Peace Peace 

Винаги, ама в Америка, тука е когато си го намислят - http://www.burgasplaza.bg/black-friday-24-10/

# 408
  • Бургас
Днес трябваше да има Черен петък в МОЛ Плаза. Пиша " трябваше ", защото аз намаления не видях извън обичайните, които вървят и през другите дни.

# 409
  • Бургас
Pafal, тъкмо и аз това щях да пиша. Laughing Ще има ли Хелуин парти за мъниците или за техните родители другата седмица?

# 410
  • у нас
Днес трябваше да има Черен петък в МОЛ Плаза. Пиша " трябваше ", защото аз намаления не видях извън обичайните, които вървят и през другите дни.

имаше намаления в някои магазини -  - 10-60%. По-скоро ми се струва, че някои неща ги бяха прибрали. На новите колекции имаше до -30%, на старите -50-70%. В Дайхман, в Ню Йоркър нямаше черен петък. Незнам как е било през деня, но сега вечерта нямаше хора, както е обикновено през другите дни в Плазата.

# 411
Pafal, тъкмо и аз това щях да пиша. Laughing Ще има ли Хелуин парти за мъниците или за техните родители другата седмица?
сигурно ще има.миналата година имаше ...разхождаха се разни  вампири и вещици насам натам и беше укресено.

# 412
Tърся добър и проверен майстор за обръщане на врати, шпакловка,боя.Работата е в апартамнент.

# 413
Търся стикери за врата... видях във фейса на една снимка врата на която имаше стикер с Париж и Айфеловата кула, стоеше много красиво Simple Smile Някакви идеи? Предполагам в Джъмбо ще има, но някъде другаде? Вие лепили ли сте такива?

# 414
В Баумакс има стикери за врати. Наредени са там, където са картините.
/В този ред на мисли предполагам, че и в Практикер и Мосю Бриколаж ще има./

# 415
От къде мога да купя едноцветни обиколници за бебешка кошара?

# 416
  • Бургас
Никъде няма едноцветни обиколници. При това  повечето са в комплекти със спално бельо и са шарени. Отделни рядко се продават.
Поради тази причина, след като обиколих целия град, поръчах в продавалника да ми ги ушият. Останах доволна.
Това е профилът на жената:
http://mira-str-todorova.olx.bg/

# 417
Търся стикери за врата... видях във фейса на една снимка врата на която имаше стикер с Париж и Айфеловата кула, стоеше много красиво Simple Smile Някакви идеи? Предполагам в Джъмбо ще има, но някъде другаде? Вие лепили ли сте такива?

Всякакви стикери съм виждала в един магазин в района на пазара "Краснодар". Като се тръгне по Фердинандова, подминаваш пресечката за пазара и на следващата пресечка завиваш в ляво. Мисля, че беше с розова реклама магазина, а срещу него има на същата фирма магазин за фолиа и тапети. Имат и сайт, но не го помня.  Peace

# 418
Никъде няма едноцветни обиколници. При това  повечето са в комплекти със спално бельо и са шарени. Отделни рядко се продават.
Поради тази причина, след като обиколих целия град, поръчах в продавалника да ми ги ушият. Останах доволна.
Това е профилът на жената:
http://mira-str-todorova.olx.bg/

Много ти благодаря   bouquet

# 419
  • Бургас

Всякакви стикери съм виждала в един магазин в района на пазара "Краснодар". Като се тръгне по Фердинандова, подминаваш пресечката за пазара и на следващата пресечка завиваш в ляво. Мисля, че беше с розова реклама магазина, а срещу него има на същата фирма магазин за фолиа и тапети. Имат и сайт, но не го помня.  Peace

http://tapeti-burgas.com/

Общи условия

Активация на акаунт