Къде в Бургас? (41)

• 66 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря
 Hug

# 496
Заисах час за понеделник при д-р Бъчварова
Sunny Sky , чака ли се много при нея или си спазва часовете ?

# 497
Здравейте,някой може ли да ми препоръча фирма с алпинисти за ремонт на външна стена (вече звънях във фирма Галакси и не могат да поемат поръчката скоро,защото са ангажирани с много поръчки)?

# 498
  • Бургас
www.gdxbg.com
ползвахме тази фирма за ремонт на покрива ни

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 18:25 от asya02

# 499
В кои магазини мога да огледам за пердета и килими на нормални цени? Евентуално и за осветителни тела.. И някой поръчвал ли е от сайта на килимче.ком?

# 500
Виж в Домко, този месец имат промоция на килими и при пердетата имат голям избор на цени.

# 501

Ние пробивахме там ушите на малката и чакахме около 40 минути за да влезем. Часовете не се спазват, което страшно много ме подразни. Дано имаш късмет и да не чакате.
Понеже при нас в последствие едната обеца падна и дупката се запуши и докато се наканим пак да идем минаха няколко месеца миналата седмица си записахме час при д-р Стоянова и съм много доволна. Изобщо не чакахме влязохме си точно за часа, имаше и медицинска сестра,която да придържа детето, а при Бъчварова беше голям рев , защото трябваше и аз и баща и да я притискаме.
Един съвет от мен - добре е от къщи с маркер да си обозначиш местата на дупките на ушичките.

# 502
  • Бургас
Къде продават красиви  свещи , от тези по големите. Които мога да си сложа на земята и да горят дълго във времето

Виж в Рефан и Касиопея.

И аз да питам къде мога да сменя хастар на кожена чанта?

На спирката на Операта като тръгнеш /все едно нагоре към билковата.от същата страна/към магазините за булчински рокли има едно ателие където ремонтират чанти.

# 503
  • Бургас
В кои магазини мога да огледам за пердета и килими на нормални цени? Евентуално и за осветителни тела.. И някой поръчвал ли е от сайта на килимче.ком?

Зависи какво разбираш под нормални цени.  В Аико има доста интересни модели, дори скоро имаха промоция на 20 % на всички килими. В Домо също има доста килими на прилични цени. Ние миналия месец го купихме от магазина под Новата поща в блока на Райфайзенбанк и Пандата-там са сливенски. Друг магазин е на долния десен ъгъл на Борисовата градинка, пак сливенски.
За пердета има доста магазини, иска обикаляне.

За платове можеш да пробваш в Чара-има голям избор и различни цени,също така Зодиака-там са по обикновени,но пък цените им са ниски,до у-ще Васил Април в малката уличка срещу входа му също има едно магазинче на един грък и там има страхотни цени.Също там може да си поръчаш мисля че имаше и килими по каталог.

# 504
Здравейте, момичета! На нашите им предстои ремонт и трябва да се поръча кухня и спално обзавеждане. Можете ли да ме насочите към фирми, от които сте доволни като изпълнение на мебелите и като цени?

# 505
  • Бургас
Здравейте, момичета! На нашите им предстои ремонт и трябва да се поръча кухня и спално обзавеждане. Можете ли да ме насочите към фирми, от които сте доволни като изпълнение на мебелите и като цени?
Ние току що привършихме с ремонта Tired.Много съм доволна -момчето говореше на моя език-каквото му нарисувах и исках това ми и направи Laughing.Стана чудесно и цените им са много добри.Прави ти проектче и виждаш как ще изглежда.На м,ен това ми беше трудно newsm78-да си го предтсвя.Знаех какво искам,ама като го видиш си е друго.
Давам ти страница във фейсбук-оттам ще ги намериш.Момчето се казва Стоян.
https://www.facebook.com/cdlslknklsnsa?fref=ts

# 506
Ние току що привършихме с ремонта Tired.Много съм доволна -момчето говореше на моя език-каквото му нарисувах и исках това ми и направи Laughing.Стана чудесно и цените им са много добри.Прави ти проектче и виждаш как ще изглежда.На м,ен това ми беше трудно newsm78-да си го предтсвя.Знаех какво искам,ама като го видиш си е друго.

Момчето има ли си собствен цех или е от майсторите, които поръчват в Салекс и само сглобяват мебелите? И за какви цени ориентировъчно става въпрос, ако не е тайна?

# 507
  • Бургас

Момчето има ли си собствен цех или е от майсторите, които поръчват в Салекс и само сглобяват мебелите? И за какви цени ориентировъчно става въпрос, ако не е тайна?
Има си собствен цех ,той се занимава с проектите,а майсторите ги изпълняват и монтират.Не поръчват от Салекс,а от Роси-там си избрах аз ,защото са по добри цените.Ако искаш нещо по-луксозно може и от Салекс.Цените са различни  Simple Smileне са тайна,но-зависи какъв матриал ще си поръчаш,с какви механизми,дръжки,кантове и др,размери,матраци..... ще искаш.Много е относително,всеки поръчва според възможностите.На мен  цената ми хареса и си поръчах при тях.Ти може да си кажеш какво искаш например на 3 фирми.Да ти направят проект и тогава да решиш при кой да поръчаш.И мн внимавай какво ще ти сложат в цената като механизми и др.

# 508

Ние пробивахме там ушите на малката и чакахме около 40 минути за да влезем.
Един съвет от мен - добре е от къщи с маркер да си обозначиш местата на дупките на ушичките.

Hug Hug благодаря ти

# 509
От къде мога да закупя такива кутии за подаръчета
http://figaro.bg/images/products/preview_20141106060814.jpg

Общи условия

Активация на акаунт